Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה

עולה בי חשד כי כן לקחת את הכדורים הבוקר אני לא רגיל לכזו מתיקות שרשורית כזו מפיך:oops:

שליט הודיע לי כי קיבל התאחדות,

רשות הנהיגה הספורטיבית נסוגה מהסכמתה להכריח את הספורטאים לשבת יחד והחליטה כי כסף יסתום את הפה לקבוצות הספורטאים (ברור שאני נגד והייתי נגד ואף התרעתי)

אלומת הזרדים? סיפור ישן ודוגמה מצויינת, בחיים המודרנים אנו ממליצים על כתב אמנה שמסמיך,,,,,, לפעול מטעמינו ועבורינו.

עכשיו לאחר שאתה רגוע (עוד מעט זה יעבור לך) תענה:

הבנת כבר שלא הייתי שותף להעברת תקנת הביטוח?

הבנת שמעולם לא הייתי נוכח בכל הישיבות בנושא הביטוחים או כל נושא אחר ברשות?(למעט הישיבה האחרונה בו ניסה ניסן לבדוק אפשרות ביטוח דרך הפול ונכשל)

הבנת שהמומחה של הרשות טעה? לא ראה את התמונה?

הבנת שהרשות לא פעלה נכון בקשירת קשרים בין לאומיים בכל הקשור לשיתופי פעולה בעולם הנהיגה הספורטיבית בחו"ל? (הוזמנו ולא באו?)

הבנת שלא לימדתי את מדנס ביטוחים מאומה בנושא ביטוח למעט עניינים מקצועיים ובטיחות? (קשרים בין לאומיים וכדומה?)

הבנת שכמעט 5 שנים עברו מאז חוקק החוק ועדיין אין מרוצים?

הבנת שהמדינה דורשת דרישות מופרכות ממפיקי אירועים,ספורטאים ונהגים שאין לזה אח ורע בעולם?

אם לא הבנת לא קרה כלום, אחרים הבינו

מירוצי מכוניות

• תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא סתם הלך משה במדבר 40 שנה - צריך להוציא את נושאי האמוציות ולהשאיר רק את נושא הספורט המוטורי

משה אף הוא לא זכה להכנס לארץ כנען = כך גם אתם וותיקי הדור (אני חלק מהם) לא כולם יכולים או בעלי יכולת למלא "תפקיד" במערכת.

כיום - אני פועל במסגרת התאחדות הראלי, הפעילות שלי הייתה ונישארה לטובת כלל הספורט המוטורי, אני רואה בהתאחדות בית לפעול ממנו כך חשבתי כך ראיתי את הדברים וכך המשיך לראות כול זמן שתתנהל בשקיפות והדברים יהיו על פני השטח, אני לא חושש להתעמת אם דברים לא עומדים על פי אמות מידה מקובלות שלא לדבר על חוקיות.

והבעיה - מי שכיום פועל לא בא מהתחום, השאלה אם צריך לבוא מהתחום, התשובה, ברוב הדברים כן במעט הדברים האחרים שהם בד"כ תדמיתיים כלכליים שהן בסיסו הכלכלי והתדמיתי של הספורט לא צריך לבוא מהתחום, אבל! צריך ללמוד, להבין ורק אז לפעול, אם יש אדם כזה הוא מוזמן להכנס לנעליים האלו, אין כיום אף גורם שיכול להוות גורם על שיכול לרכז בצורה רצינית ולא בשליפות את ההתאחדויות שהוקמו עד עכשו.

החשש - בהעדר מנהיגות שתוביל את המערכת אנו נימצא במצב של מאבקים אפילו סמויים בכדי לקדם את מעמד כול התאחדות והתאחדות, קחו לדוגמא חסויות כולם ירוצו לאותם נותני חסויות פחות או יותר התוצאה היא כאשר יש דרישה / ביקוש ההצעה הולך ונהיה דל יותר לכן צריך להיות גורם אחד משותף בתחומים מסויימים כלכליים ותדמיתיים לא המקצועיים, לאן זה יוביל, לאי יכולת של עשייה או לעשייה מעטה או לעשייה בלתי חוקית.

דני כתב שעלות אירוע "ראלי" עומד על 500K ש"ח הוא צדק אם אנחנו רוצים מרוץ אמיתי, אם אנחנו נסתפק בפעילות של "החצר האחורית" - סטנגה (אם מישהו יודע מה זה) המחיר יוכל לרדת ל-1/5 השאלה אם זה מה שאנחנו רוצים? אני לא חושב שזה הכיוון.

יש בקשה לקיים פיילוט, חכו! מיד עם הפתיחה תראו מה זה אמוציות, איזה מאבקים איזה כוחניות היא כבר קורמת עור וגידים בימים אלו, תשאלו מי ואיפה זה אצלנו בבנין בדלת של השכן לידי.

ברוך

פורסם

אין לא יעזור, אתה צריך זריקות לא כדורים

מה מעניין אותנו סיברסטון או "להמאן"?

השרשור התחיל ויגמר במה שאפשר כרגע לעשות בישראל, ספרינטים (אין גידור) ראלי (אין גידור)

אתה לא מבין בענף זו עובדה מה לעשות?

אני פותח קורס בהבנת הנושא, בועדת הקבלה קיבלת ציון ,לא עובר!!!

מה אוכל אותך יאשקלה?

מירוצי מכוניות

פורסם

פיילוט? ברוך? אני לא מאמין

באוקטובר 2004 קיבלנו אישור לפיילוט ממנכ"ל משרד התחבורה,קבל עם וטלוויזייה (ערוץ 2)

מה קיבלנו את האישור? עכשיו?

אני כבר לא ישן בלילות :roll:

מירוצי מכוניות

פורסם
ישה רמז גדול אני אחד מאנשי הדממה והבין יבין

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

ככל שידוע לי לא הייתה השתתפות של אנשי הדממה בקרבות בתל פח'ר .

בתל לחמו גדוד 12 ולקראת סיום הצטרפה סיירת החטיבה.

אז יאללה אני על גחלים SHOOT הספיק לי אז החום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה בו תבין משהו - לעולם לא תשכנע איש מהנכבדים , למה ?

כי אם תושיב אותם במכונת אמת ותשאל אותם את אותם שאלות שאתה כותב או כל שאלה אחרת ואף מנוגדות זו לזו תמיד !

התוצאה תהיה כי הם דוברי אמת ! .....

הבנת אותי ? :idea:

הם מאמינים בסיפורים והשקרים שהם בעצמם מפיצים

יובל מלמד

פורסם
ישה בו תבין משהו - לעולם לא תשכנע איש מהנכבדים , למה ?

כי אם תושיב אותם במכונת אמת ותשאל אותם את אותם שאלות שאתה כותב או כל שאלה אחרת ואף מנוגדות זו לזו תמיד !

התוצאה תהיה כי הם דוברי אמת ! .....

הבנת אותי ? :idea:

הם מאמינים בסיפורים והשקרים שהם בעצמם מפיצים

שמות יובל, מי שיקר? מי סיפר סיפר? היציאה הקולקטיבית שלך אינה במקומה, היא בגדר הוצאת דיבה, תישאר במקומך ובצד שאתה תפסת, "לא להתערב" זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות לעצמך!

מעביר את הנושא כהחלקה רגעית של הצורך לכתוב!

ברוך

פורסם

רק רגע הרגע נכנסתי, הולך להביא גרינים ושתיה תמשיכו חברה :twisted:

ישה בשביל זה כתבתי המבין יבין ונראה שלא הבנת או שאתה לא מודע מי בכלל הגיעו אליך בהצלחה

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם
אתם הרי כל כך נהנים...

אולי שלושתכם תמשיכו כאן:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

ערן מבסוט עכשו גמרת? אין לך מה לומר אל תומר, יש כאלו שהנושא מעניין אותם, לו רציתי להמשיך ולהתכתב במייל הייתי מפרסם אותו, תעשה טובה לעצמך אל תתערב בשביל זה יש מי שאחראי לפורום ועד כמה שאני זוכר לא קיבלת מנוי כזה, יש לך פורום משלך תכתוב במוסתר שם!

ברוך

פורסם

ציטוט שלי

הבנת שמעולם לא הייתי נוכח בכל הישיבות בנושא הביטוחים או כל נושא אחר ברשות?(למעט הישיבה האחרונה בו ניסה ניסן לבדוק אפשרות ביטוח דרך הפול ונכשל)

הבנת שהמומחה של הרשות טעה? לא ראה את התמונה?

הבנת שהרשות לא פעלה נכון בקשירת קשרים בין לאומיים בכל הקשור לשיתופי פעולה בעולם הנהיגה הספורטיבית בחו"ל? (הוזמנו ולא באו?)

הבנת שלא לימדתי את מדנס ביטוחים מאומה בנושא ביטוח למעט עניינים מקצועיים ובטיחות? (קשרים בין לאומיים וכדומה?)

הבנת שכמעט 5 שנים עברו מאז חוקק החוק ועדיין אין מרוצים?

הבנת שהמדינה דורשת דרישות מופרכות ממפיקי אירועים,ספורטאים ונהגים שאין לזה אח ורע בעולם?

מלמד מוזמן לענות על ה"שקרים" האלה

בצורה מכובדת מלמד, אני פה!!!

מירוצי מכוניות

פורסם

אדון שליט - כן גמרתי ואני מבסוט (הרי שם המשפחה שלי הינו גומר אז IT RUNS IN THE FAMILY)

ולעניין,

אתה באמת חושב שזה מוסיף משהו - ההתכתבות כאן בפורום?

אתה חושב שמי שרואה מהצד את כל הגועל נפש גם יחשוב לעצמו - אה נראה לי מגניב ועכשיו אני בטוח אבנה רכב על מנת להתחרות איתו?

לדעתי לא!

לא רק שזה לא מוסיף אלא כל הוויכוחים המיותרים האלו (שממילא לא מובילים לשום מקום ובטוח גם לא יפתרו כלום) רק מזיקים לכולנו.

ולכן אם אתם כל כך צריכים לפרוק את אשר על ליבכם הצעתי לכם שתמשיכו במיילים.

בלי לעשות ספירת מלאי אני חושב שלפחות 95% מהקוראים כאן בפורום חושבים כמוני.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

95% אחוז ממי שקורא את כל זה

רוצה לנהוג כבר!!!!

במקום חוקי ושלא נחשב עבריינים

וכן נמאס לנו מויכוחים הפנימיים

רוצים כבר לנהוג ולהתחרות!!!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...