Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש לתרום נקודה קטנה לנושא הסיכון (ברוך שליט כתב ואני מבקש להדגים)- זה מה שמופיע כמעט בכל מסלול מירוצים בעולם, בנוסח זה או אחר:

Goodwood_10.jpg

danger.gif

2661884272_798d2b7e16.jpg?v=0

הסיכון הוא עליך - המשתתף או הצופה. אל תצפה שנטפל בך אם תיפגע. וזה לא קשור לסטטיסטיקות של כמה נפגעו כן או לא.

הבעיה היא שכאן מסתכלים על הביטוח בהיבט של ביטוח סוציאלי - נפגעת? נטפל בך. ולכן תקרת הביטוח מאוד מאוד רחוקה מהמציאות.

אסף.

• תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
D9 ישה

אין רשלנות תורמת בחוק הנהיגה הספורטיבית זו עובדה אין יסוד לקביעה הזו. בגלל שהיא לא רשומה בחוק הנהיגה הספורטיבית או בתקנות הביטוח היא חלה.

מתנצל מראש ההודעה לא קצרה אבל לדעתי בעלת חשיבות גדולה ביותר.

דנידין

אני לא מקבל עובדה, כעובדה בגלל שאתה או מישהו אחר אומר זאת. לדעתי אתה שוגה ואתה מוזמן להוכיח לכולם כאן שאתה לא. אוקיי.

לצערי בגלל השכלתי כרו"ח ,כך חונכתי , לבדוק ולבחון ולא לקבל שום דבר כעובדה בגלל שכך מישהו אומר.כל אחד והשריטה שלו.

וברשותך נעשה שיעור במשפטים

החוק העוסק בנזיקין בישראל , בסיסו הוא יציר כפיו של המחוקק המנדטורי שעבר כמובן שינויים עם השנים לכן הוא נקרא פקודה- פקודת הנזיקין

פירוש

1. בכפוף לפקודת הפרשנות תתפרש פקודה זו לפי עיקרי הפרשנות המשפטית המקובלים באנגליה, וביטויים המשמשים בה — חזקה היא — ככל שהדבר מתיישב עם ההקשר ובאין הוראה אחרת מפורשת — שמשמעותם כמשמעות הנודעת למקביליהם במשפט האנגלי ויתפרשו על דרך זו.

אמור להקל עלינו גם מבחינה האפשרות לקבל כיסוי ביטוחי, שכך מפורש החוק.

על פי פקודה זו תובע אדם נזק מחברו.

קיימים שני סעיפים רלבנטיים לנושא שלנו והם עוסקים בהסתכנות מרצון ואשם תורם - או בלשון ההדיוטות רשלנות תורמת

הסתכנות מרצון

5. (א) בתובענה שהוגשה על עוולה תהא הגנה שהתובע ידע והעריך, או יש להניח שידע והעריך, את מצב הדברים שגרמו לנזק וכי חשף עצמו או רכושו למצב זה מרצונו.

(ב) הוראות סעיף זה לא יחולו על תובענה שהוגשה על עוולה הנובעת מאי-מילוי חובה שהיתה מוטלת על הנתבע מכוח חיקוק.

(ג) ילד למטה מגיל שתים עשרה לא ייחשב כמסוגל לדעת או להעריך את מצב הדברים שגרמו לנזק או כמסוגל מרצונו לחשוף עצמו או רכושו למצב זה.

אשם תורם

68. (א) סבל אדם נזק, מקצתו עקב אשמו שלו ומקצתו עקב אשמו של אחר, לא תיכשל תביעת פיצויים בעד הנזק מחמת אשמו של הניזוק, אלא שהפיצויים שייפרעו יופחתו בשיעור שבית המשפט ימצא לנכון ולצודק תוך התחשבות במידת אחריותו של התובע לנזק; אולם האמור בזה אין כוחו יפה להכשיל הגנה הנובעת מחוזה, ואם חל על התביעה חוזה או דין המגבילים את החבות, לא ייפרע התובע פיצויים למעלה מן הגבול שנקבע כאמור.

(ב) הופחתו הפיצויים לפי סעיף קטן (א), יקבע בית המשפט וירשום את סך כל הפיצויים שהתובע היה יכול להיפרע אילולא אשמו.

כך שהוראות אלה חלות בכל מקרה של נזק אלא אם דבר חקיקה אחר מסייג זאת.

המחוקק השתמש בזכות זאת בחוק הפצויים לנפגעי תאונות דרכים ( חוק הפלת"ד).כלומר ביטל את הוראות שני הסעיפים שציטטתי מפקודת הנזיקין.

סעיף 2 (ג)

(ג) האחריות היא מוחלטת ומלאה, ואין נפקא מינה אם היה או לא היה אשם מצד הנוהג ואם היה או לא היה אשם או אשם תורם של אחרים.

למה ?כי המחוקק רצה ליצור חוק סוציאלי בו נפגע בתאונת דרכים לא יגיע לביבים .

אין בודקים מי אשם בודקים אם מדובר בתאונת דרכים ולפי מצבו ואמות מידה שונות נקבעים הפיצויים שיקבל הנפגע.

בחוק הפלת"ד אנחנו מוצאים גם את סעיף 15ב' שהוא מעניין אותנו מאוד

סייג לתחולה על כלי תחרותי (תיקון התשס"ו)

15ב. הוראות חוק זה לא יחולו לגבי שימוש בכלי תחרותי, שניתן עליו רישיון כלי תחרותי, למעט שימוש בכלי כאמור בעת נהיגה ספורטיבית בקטע קישור או בעת נהיגה שאינה נהיגה ספורטיבית, שהותרה לפי סעיף 12(ד) לחוק הנהיגה הספורטיבית, התשס"ו-2005; לענין זה, "כלי תחרותי", "נהיגה ספורטיבית", "רישיון כלי תחרותי" ו"קטע קישור" - כמשמעותם בחוק הנהיגה הספורטיבית, התשס"ו-2005

הסעיף אומר כך: לא יחול חוק הפלת"ד כאשר הכלי התחרותי עוסק בפעילות ספורט מוטורי, חוק הפלת"ד כן יחול כאשר הכלי נוסע בקטעי מעבר או כשהוא בנסיעה לא ספורטיבית.

אם לא חל חוק הפלת"ד על הכלי התחרותי כאשר הוא עוסק בפעילות הספורטיבית גם לא חל עליו סעיף 2 (ג ) של אחריות מלאה, אשם או אשם תורם.

אנחנו חוזרים אם כן להוראות של פקודת הנזיקין לרבות התחולה של הסתכנות מרצון ואשם תורם.

ונחזור רגע לשתי הוראות נוספות בפקודת הנזיקין שיש להם השלכה על הספורט המוטורי. הם משנים את הכלל הבסיסי שהמוציא מחברו עליו הראיה , דהיינו התובע צריך להוכיח את תביעתו , ומטילים על הנתבע את עול ההוכחה שלא התרשל.

חובת הראיה ברשלנות לגבי דברים מסוכנים

38. בתובענה שהוגשה על נזק והוכח בה שהנזק נגרם על ידי דבר מסוכן, למעט אש או חיה, או על ידי שנמלט דבר העלול לגרום נזק בהימלטו, וכי הנתבע היה בעלו של הדבר או ממונה עליו או תופש הנכס שמתוכו נמלט הדבר — על הנתבע הראיה שלא היתה לגבי הדבר המסוכן או הנמלט התרשלות שיחוב עליה.

חובת הראיה ברשלנות כשהדבר מעיד על עצמו

41. בתובענה שהוגשה על נזק והוכח בה כי לתובע לא היתה ידיעה או לא היתה לו יכולת לדעת מה היו.

למעשה הנסיבות שגרמו למקרה אשר הביא לידי הנזק, וכי הנזק נגרם על ידי נכס שלנתבע היתה שליטה מלאה עליו, ונראה לבית המשפט שאירוע המקרה שגרם לנזק מתיישב יותר עם המסקנה שהנתבע לא נקט זהירות סבירה מאשר עם המסקנה שהוא נקט זהירות סבירה — על הנתבע הראיה שלא היתה לגבי המקרה שהביא לידי הנזק התרשלות שיחוב עליה.

ואכן אנו מוצאים הוראה דומה בחוק הנהיגה הספורטיבית שעול ההוכחה חל על הנתבע

אחריות בנזיקין

30. (א) בתובענה בשל נזק גוף שנגרם על ידי כלי תחרותי שיש עליו רישיון כלי תחרותי, עקב נהיגה ספורטיבית שנערכה לפי הוראות חוק זה, על הנתבע הראיה שלא היתה התרשלות מצדו.

סעיף זה מחזק בנוסף את הדעה כי יש רשלנות תורמת כי אחרת לא היה צורך בהוכחה כפי שראינו בחוק הפלת"ד

סוף השיעור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה

תכלס, אתה מסוגל להביא פוליסת ביטוח עם פרמיה של 80.000 לשנה ?

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

ברוך היי

לפי התשובות שנתת לי הרי גם אם היום יש ביטוח עוד אין מירוצים כי אין רישוי למכוניות אין רישוי לנהגים אין אישור למסלול . כלום נאדה גורנישט.

Poor show

אי אפשר לעבוד על דברים במקביל או כולם היו עסוקים בלקבל התאחדות.

לא מבין מה זה אומר התאחדות אבל אני מבין שקיבלת אז שיהיה לך בהצלחה .

יותר נכון אני מבין שככל שיהיו יותר התאחדויות כך יהיה לנו פחות ספורט מוטורי או שאני שוב סתם חושד בכשרים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ישה

תכלס, אתה מסוגל להביא פוליסת ביטוח עם פרמיה של 80.000 לשנה ?

אני אמור להביא??:shock:

אבל התשובה היא כן בוודאי .

אני זקוק רק ל 6 שנים פחות יום.:lol:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה

כתבתי לך כבר שחסר לך הרבה ידע ( היסטוריה ) של התחום. אתה מנסה לחשוב עם הגיון בריא אבל זה לא עובד כאשר אין לך כלים בסיסיים, אתה טועה ביותר מדי דברים.

תאמין לי - תשיג פוליסת ביטוח וכולם יסלחו לך :wink: ( תוך חודש )

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

היי לאסף

טוב שבארץ יש בטוחים סוציאליים. בסקנדינביה יש יותר. שאל את המטיף.

ראה כמה אובמה נלחם על העברת ביטוח הבריאות בארה"ב כדי להבין שיש גם נקודות אור בחקיקה הישראלית.

אם אני צריך להחליט ולהעדיף בין בטחון סוציאלי לכלל תושבי ישראל לבין קיומו של ספורט מוטורי , אני מעדיף את הראשון.

גם לאנוכיות צריך שיהיה פרופורציות ידידי.

וברוך השם אני לא זקוק לביטוח סוציאלי.

ובתכלס זה לא צריך לבוא על חשבון זה, וזה לא מפריע לזה. סתם דמגוגיה שלך ומהסוג הנמוך.

בטוח החובה יש לו מטרה מסויימת. האם בגלל זה הבטוח המקיף נפגע? לא!!

הדרישה לכיסוי הביטוחי "הבומבסטי" מתאימה עצמה לגובה הנזקים שעלולים להיפסק במקרה של נזק. הבאתי את הדוגמא של הילד /צמח אמיר רנד שבית המשפט פסק לו מעל 12 מיליון ש"ח.

אז מה אם יורידו את סכומי המינימום . האם בית המשפט יפסוק אחרת ? לא !! הוא יפסוק אותו הדבר ואתה תאלץ לשלם מכיסך את מה שהביטוח לא כיסה.

עד היום לא קיבלנו מאף אחד שעוסקים בנושא הביטוח המוטורי מזה שנים מידע על סכומי כיסוי שנהוגים בארצות אחרות, בהשוואה לסכומי הנזק שקובעים בתי המשפט שם לנפגעים. כי זאת ההשוואה הנכונה. לא השוואה אבסלוטית אלא השוואה יחסית .

גם הפרשנות שאתה נותן לשלט שגוייה.

גם בארצנו , תלוי שלט כזה בכל כניסה למוסך או לחניון מקורה "ההנהלה אינה אחראית ..."

אם יוכח כי התרשלת בשמירה בחניון ונגנב הרכב בעל החניון ישלם גם ישלם על רשלנותו. כך גם באותו מקום בו מתנהלים המירוצים הללו.

כמובן אם יוכח שהשארת את המפחות במתג ההצתה והשמירה הייתה נאותה תיפול האחריות על בעל הרכב לגניבה, כמו שאם הצופה יקפוץ למסלול הוא ייחשב כרשלן. אבל אם הוא יחדור למסלול כיוון שלא היה גידור בהתאם לתקנות , אתה יכול לנחש מי ישלם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ישה

כתבתי לך כבר שחסר לך הרבה ידע ( היסטוריה ) של התחום. אתה מנסה לחשוב עם הגיון בריא אבל זה לא עובד כאשר אין לך כלים בסיסיים, אתה טועה ביותר מדי דברים.

תאמין לי - תשיג פוליסת ביטוח וכולם יסלחו לך :wink: ( תוך חודש )

אריה

אני מוכן להודות בטעויות שלי בנקל, אני גם אוהב ללמוד. אז אני מוכן לשמוע איפוא אני טועה.

וכמאמר הפתגם מכל מלמדי השכלתי. הפירוש הראשון ולא השני

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה

אם אתה מוכיח שעם הבנתך בתחום אתה משיג פוליסה, דיינו.

זה קצת צורם שאתה כותב דברים ובעצמך כותב שאתה מקווה שאתה לא חושד בכשרים

הערות לתגובתך האחרונה, למשל-

1. דני לוי היה אחד הלוחמים העיקריים בעד הקמת התאחדות אחת.

2. ברוך שליט לא קיבל התאחדות ( אני יודע, אין צורך לצטט מישהו אחר שהטעה אותך)

3. מי שקבע ללכת בטור ולא במקביל זה גופי הממשלה, לא נציגי הספורטאים.

וזה מתייחס רק לתגובתך האחרונה.

אז כמו שאמרתי, תשיג פוליסה ב 80.000 וכולם יסלחו לך :wink:

פורסם

גיבובי השטויות שאתה מוריד לאינטרנט לא עושים אותך יותר חכם

ולמרות המתקפות האישיות שלך עלי שנובעות כנראה מבעיה פסיכיאטרית אצלך אני סולח לך

ציטוט שלך

והכי מדהים הוא שאותה מומחית גברת אמירה יחד עם דני יושבים בישיבה ברשות

מעולם לא ישבתי ברשות באף ישיבה שבה דיברו על ביטוח

הבנת?

החוצפה התהומית שלך גם מדברת על כך שלימדתי את מדנס ולא הם לימדו אותי

תה יודע ישה? אני בטוח עכשיו שאתה שרוט

מירוצי מכוניות

פורסם

תגידו אתם לא עובדים? חשבתי שאני הבטלן היחידי:lol:

זלמן - היו בזמנו ביטוחים, חלקם אפילו עמד במבחן המשפט, לחלק אחר לא היה צריך כך שלהכליל במשפט אחד שלא היו ביטוחים זה לא הוגן.

ישה - יש רשלנות תורמת כלפי צד ג' על פי החוק לנהיגה ספורטיבית.

לגבי ביטוח הספורט המוטורי - אין כיום חברה בארץ שמוכנה לקחת על עצמה את הביטוח, ככול הידוע לי לדני לוי יש מכתב מהפניקס ישירות שמודיע לו על כך כולל עצה איך להתמודד עם הנושא.

חברות ביטוח בחו"ל שמבטחות מרוצים רוצות לדעת:

1. על פי איזה תקנון הוא מתנהל.
  2. מי מאשר אותו

שני נושאים אלו אומרים הכול, על פי תקנון ה-FIA ולא רק הוא כול תקנון בינלאומי יש לו את המרכיב שיחרור מאחריות של הנהג, נהג משנה ואנשי מסלול. מעבר לזה התמונות שהוצבו מעלה הן חלק מהשילוט שקיים במסלול ראלי, יותר מזה בפירסומים שנעשה בעיתון כולל מפות שמפורסמות כתוב במפורש שכול מי שמגיע למסלול לוקח אחריות על עצמו כי ספורט מוטורי מסוכן, משלמי כרטיסים בתחרויות במסלולים סגורים מאחורי הכרטיס כתוב במפורש כי הם משחררים מאחריות את הנהגים/רוכבים/נהגי משנה מארגנים ועוד.

בעולם מי שמאשר את האירוע זאת לא הרשות זה גוף כמו ממס"י שמייצג את הפדרציה הבינלאומית וכאשר הוא מאשר באופן אוטומטי יש לך אישור הפדרציה כולל דברים נילווים כמו רישום מתחרים שנותן להם רקע בהמשך להשתתפות בחו"ל.

כעת בכדי להוציא ביטוח אתה צריך להתמודד עם סעיפי החוק לנהיגה ספורטיבית, עם תקדימים משפטיים, עם הרשלנות התורמת וכד' כמה חברות ביטוח לדעתך צריך לעבור בכדי להוציא ביטוח, חברה אחת תוציא על X, שנייה על Y, שלישית על Z, נעשה סיכום כמה זה עלה לנו? ככה וככה האלמנט על חשבון הבית, או, זאת בדיוק הבעיה האלמנט=כסף אנחנו רוצים ביטוח כמו בחו"ל נכון, רק מה אנחנו לא חו"ל (מקסימום חולון) ועל בסיס זה אנחנו משלמים יותר הרבה יותר עבור מעט ספורטאים ומעט אירועים.

צא וראה גם את זה שגורמים שונים מוציאים נתונים שונים לחברות בחו"ל (דני ואני שלחנו את אותם הנתונים לחו"ל, כי מעבר לכול יש גם דו-שיח בינינו לטובת הספורט המוטורי) התוצאה היא שכול הנתונים בסופו של יום מתרכזים בלוידס בתחום הספורט המוטורי ויש מי שעושה הצלבות וראה איזה פלא מתחילים לעוף שאלות מכיוון החברות שלמדו את ה"ספורט המוטורי הישראלי" ומבקשות לדעת מדוע יש שוני בין הבקשות. לכן החלטנו אני חושב שגם דני שאנחנו מתמקדים בתחום המכוניות בלבד, אני לא רוצה לעלות על שום אצבע של אף אחד, מה גם שמרבית החברות לא מעוניינות לעשות ביטוח לדו-גלגלי,

כיום יש לנו הצעה ביטוחית על מחצית מהסכום ועומד על מאות אלפי דולרים, עם השתתפות של עשרות אלפי דולרים לא רלוונטית למרות שהיא מגיע מכיוון חברות שעוסקות בתחום, וזאת למרות שגופים בינלאומיים תמכו והמליצו.

שורה תחתונה, אפשר לעשות ביטוח השאלה באיזה מחיר, כמה מוכן המשתתף לשלם בסופו של דבר, זאת פונקציה של מספר משתתפים, מספר אירועים, סוגי האירועים המבטחים בחו"ל יודעים איך לחשב ולכלכל את הנושא, למה אנחנו זקוקים? לסיבסוד ממשלתי, כלומר אם בקופת הרשות יש כיום כסף לממן את הביטוח ניתן יהיה להוציא ביטוח במידי, הקופה הציבורית תקבע מה יהיה גובה הביטוח לשנה בכדי שהרבה משתתפים יכנסו לתמונה לדוגמא 1000 ש"ח לשנה, יש כיום כ-300 משתתפים בכול התחומים זה 300000 ש"ח זה הסכום שיחזור לקופה, במשך הזמן יצטרפו עוד משתתפים וההכנסה תגדל, ההכנסה תגדל גם מביטוחים חד יומיים, ממארגנים שישלמו גם הם, אפשר לעשות ביטוח! הקופה הציבורית צריכה לתת יד לכך.

אני לא בעד זה שיורידו את גובה הביטוח, אני בעד זה שהמדינה תעמוד מאחורי ביטוח הספורט הזה שמוריד את האלמנט התחרותי למסלולים מפוקחים על ידי בעלי מקצוע.

ברוך

פורסם

עוד שטות שנובעת מחוסר ידע

ציטוט של ישה

הצופה יקפוץ למסלול הוא ייחשב כרשלן. אבל אם הוא יחדור למסלול כיוון שלא היה גידור בהתאם לתקנות

אין גידור במסלולי ראלי קלטת?

עכשיו שב ותחשוב כסוכן ביטוח במדינה שהתרבות המוטורית שלה מסתכמת בפיצוח גרעיני חמניות, התקהלויות,ונפנופי ידיים מאחורי פרשני טלןןיזייה.

מירוצי מכוניות

פורסם
עכשיו שליט קיבל התאחדות והוא קצת באופוריה, אז שליט תתחיל לעבוד.

בהצלחה

עד היום פעלתי גם ללא התאחדות, אני המשיך כול זמן שיש תקווה!:-)

הבעיה רק שעובדים אורכי ולא רוחבי גומרים דבר ממשיכים לדבר הבא!

ברוך

אי אפשר לעבוד על דברים במקביל או כולם היו עסוקים בלקבל התאחדות.

לא מבין מה זה אומר התאחדות אבל אני מבין שקיבלת אז שיהיה לך בהצלחה .

יותר נכון אני מבין שככל שיהיו יותר התאחדויות כך יהיה לנו פחות ספורט מוטורי או שאני שוב סתם חושד בכשרים.

ישה

אם אתה מוכיח שעם הבנתך בתחום אתה משיג פוליסה, דיינו.

זה קצת צורם שאתה כותב דברים ובעצמך כותב שאתה מקווה שאתה לא חושד בכשרים

הערות לתגובתך האחרונה, למשל-

1. דני לוי היה אחד הלוחמים העיקריים בעד הקמת התאחדות אחת.

2. ברוך שליט לא קיבל התאחדות ( אני יודע, אין צורך לצטט מישהו אחר שהטעה אותך)

3. מי שקבע ללכת בטור ולא במקביל זה גופי הממשלה, לא נציגי הספורטאים.

וזה מתייחס רק לתגובתך האחרונה.

אז כמו שאמרתי, תשיג פוליסה ב 80.000 וכולם יסלחו לך :wink:

בוקר טוב אריה

המידע לנקודה 2 נשאב מהודעה של דני ואושר על ידי ברוך "עד היום פעלתי ללא התאחדות" משמע מהיום אני פועל עם התאחדות

לגבי נקודה 3 לא קבעתי עובדה אלא שאלתי שאלה.

לגבי החושד בכשרים הוא בא לבטא את הגועל ושאט הנפש שלי תולדה מהשרשור שהתפתח לאחר שסרוגו וחבריו קיבלו אישור להתאחדות וכולם שם חבטו איש ברעהו על "היתרונות" שבפיצול הכוחות.

ואחרון אחרון חביב דני. ההודעה שלי כוונה אך ורק לברוך.

לא רק שאני יודע כי דני חושב כך ופעל לכך הוא גם באחת ההודעות שלו כתב כי קיבל על כך אישור עקרוני מרשות הספורט, ולולא ליל הסכינים הארוכות ( ציטוט שלו ) לא הייתה מצליחה הרשות לחזור בה.

בנושא הזה אני תמים דעים איתו לחלוטין, ואף כתבתי כך .

הפיצול הוא אם כל חטאת. לא איכפת לי כלל ש nadavrally יקבל התאחדות לנדב והתאחדות לראלי, ושכל אחת מהן תוציא אף תקציבים מהרשות לשם פעילותה ( נותנים תיקח מרביצים תברח ) בתנאי אחד

שכל ההתאחדויות הקטנטנות והמיניאטוריות יאוגדו כולם תחת התאחדות -על ורק היא תייצג את כל העוסקים בענף מול כל הגורמים האחרים רשויות מוסדות .בראשה יעמוד קנון ולידו צוות מקצועי . גם אתה הצעת כדוגמה לקנון את אביהו בינון.

אימי ז"ל הייתה משננת בפני את הסיפור הנפלא על האב המדגים לילדיו את כוחו של הזרד הבודד לעומת כוחה של אלומת זרדים.

אני מאמין גדול בשילוב ידיים ובאיחוד כוחות.

ואם אחרי כל זה התקבל הרושם שטעיתי הריני מתנצל.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
.

עוד שטות שנובעת מחוסר ידע

ציטוט של ישה

הצופה יקפוץ למסלול הוא ייחשב כרשלן. אבל אם הוא יחדור למסלול כיוון שלא היה גידור בהתאם לתקנות

אין גידור במסלולי ראלי קלטת?

עכשיו שב ותחשוב כסוכן ביטוח במדינה שהתרבות המוטורית שלה מסתכמת בפיצוח גרעיני חמניות, התקהלויות,ונפנופי ידיים מאחורי פרשני טלןןיזייה.

דני לפני שידעת לבטא את המילה ראלי אני הייתי אמור להשתתף בראלי פריס -דקר רק בעיה של דרכון ישראלי קצת הפריעה.

המציאו גם מכשיר דבילי קוראים לו טלויזיה ושם רואים מירוצי ראלי וניתן בעין בלתי מזויינת לראות כי אין גידור.

הראש שלך חושב ראלי, הראש שלי חושב מסלול סגור. סילברסטון הישראלי.

האם יש שם גידור, התשובה כן, והיא בנוייה לפי תקנות FIA FIM או מה שזה לא יהיה אתה הרי יודע איזה תקנות צריכות לחול אני סתם זרקתי שמות.

ואם הגידור לא יהיה לפי התקנות המתאימות זו רשלנות של בעל המסלול.

אבל בעיוורון שנתפסת אליו להוכיח כי רק אתה מבין ואחרים לא אתה ממשיך לנפק את שטויותיך.

נשאלת הרבה שאלות חלקם חשובות. תשובות לעיניין אפס גורנישט נאדה.

תעבור על הודעותי ותראה את השאלות אם יש לך תשובות ולא סיפורי פוגי אני הראשון שאשמח לראותם.

ואם אפשר שתשובותיך יהיו בלי אני ואני ואני וששאר העולם ממחלקת התה ברשות ועד כמה גבוה שתחפוץ לעלות דבילים.

עד היום לצערינו הדבילים האלה מקרקסים אותך ואותנו על זרת אצבעם הקטנה. וספורט - פיסטוקים מול הטלויזיה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...