Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק רגע הרגע נכנסתי, הולך להביא גרינים ושתיה תמשיכו חברה :twisted:

ישה בשביל זה כתבתי המבין יבין ונראה שלא הבנת או שאתה לא מודע מי בכלל הגיעו אליך בהצלחה

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

המטיף

אתה הרי יודע שאני לא מבין. הרי דני אומר זאת בכל הזדמנות , אז איך אתה לא הבנת את זה. עכשיו כבר שניים אומרים זאת.

ועכשיו SHOOT YOUR STORY בפקודה. ה"פ דוא"ל . סיקרנת אותי. אז יאללה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דנידין

הרואה ואינו נראה בעל הכוחות המיוחדים ניגף ללא קרב מול יועץ שאותו הגדרת האיש הלא נכון במקום הנכון.

עלילותיו של דנידין מתמקדות בהגשמת משימות לאומיות שאין הממסד יכול לבצע עקב מגבלותיו, ולכן הממסד פונה אל הילד בעל כוחות ההיעלמות המיוחדים.

לא מתאים לתדמית הלוחם שאתה מנסה לטפח " מזיז הרים"

האם יובל מלמד לא היה בין אלה שהלכו איתך לבג"ץ המפורסם? הייתם דני לוי ו 12 אחרים. האם יש לו גם חלק בתהילה או רק לך.

וסתם להשכלה ולמען ההיסטוריה לכל אלה שאינם יודעים . מי היו 13 החברים שהלכו איתך לבג"ץ

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ישה

עולה בי חשד כי כן לקחת את הכדורים הבוקר אני לא רגיל לכזו מתיקות שרשורית כזו מפיך:oops:

שליט הודיע לי כי קיבל התאחדות,

רשות הנהיגה הספורטיבית נסוגה מהסכמתה להכריח את הספורטאים לשבת יחד והחליטה כי כסף יסתום את הפה לקבוצות הספורטאים (ברור שאני נגד והייתי נגד ואף התרעתי)

אלומת הזרדים? סיפור ישן ודוגמה מצויינת, בחיים המודרנים אנו ממליצים על כתב אמנה שמסמיך,,,,,, לפעול מטעמינו ועבורינו.

עכשיו לאחר שאתה רגוע (עוד מעט זה יעבור לך) תענה:

הבנת כבר שלא הייתי שותף להעברת תקנת הביטוח?

הבנת שמעולם לא הייתי נוכח בכל הישיבות בנושא הביטוחים או כל נושא אחר ברשות?(למעט הישיבה האחרונה בו ניסה ניסן לבדוק אפשרות ביטוח דרך הפול ונכשל)

הבנת שהמומחה של הרשות טעה? לא ראה את התמונה?

הבנת שהרשות לא פעלה נכון בקשירת קשרים בין לאומיים בכל הקשור לשיתופי פעולה בעולם הנהיגה הספורטיבית בחו"ל? (הוזמנו ולא באו?)

הבנת שלא לימדתי את מדנס ביטוחים מאומה בנושא ביטוח למעט עניינים מקצועיים ובטיחות? (קשרים בין לאומיים וכדומה?)

הבנת שכמעט 5 שנים עברו מאז חוקק החוק ועדיין אין מרוצים?

הבנת שהמדינה דורשת דרישות מופרכות ממפיקי אירועים,ספורטאים ונהגים שאין לזה אח ורע בעולם?

אם לא הבנת לא קרה כלום, אחרים הבינו

אין לא יעזור, אתה צריך זריקות לא כדורים

מה מעניין אותנו סיברסטון או "להמאן"?

השרשור התחיל ויגמר במה שאפשר כרגע לעשות בישראל, ספרינטים (אין גידור) ראלי (אין גידור)

אתה לא מבין בענף זו עובדה מה לעשות?

אני פותח קורס בהבנת הנושא, בועדת הקבלה קיבלת ציון ,לא עובר!!! אצלי המרצה הזה לא הצליח אפילו להגיע לוועדת הקבלה.

מה אוכל אותך יאשקלה?

את האמת כלום. אבל מכעיסה אותי הגישה שלך אני ואפסי עוד. מיום ליום אני מבין יותר ויותר מדוע חבריך העיפו אותך ממקומך. (ליל הסכינים הארוכות חחח)

95% אחוז ממי שקורא את כל זה

רוצה לנהוג כבר!!!!

במקום חוקי ושלא נחשב עבריינים

וכן נמאס לנו מויכוחים הפנימיים

רוצים כבר לנהוג ולהתחרות!!!

דנידין

אני מתוק ומבין מתי?? כשאני תומך בדעותיך

אני על כדורים ולא מבין מתי ?? נכון ילד , כשאני לא תומך בדעותיך או חושב שונה ממך. מציע לך להתבגר אוטוטו תחגוג 58 קייצים.

IRDA מתיימרת לייצג גם מועדונים כמו PSI STI ואחרים . אלה לא רוצים לסוע בחולות כמוך ולהעלות ענני אבק .אלה רוצים לנהוג ולהתחרע בצורה חוקית במסלול סגור , כמו סילברסטון רק בישראל. הם לא רוצים לנסוע לקפריסין. הבנת

MADRIVER חבר וועד במועדון PSI כותב כאן ראה הודעה מעלי.

יצא שוב המרצע מן השק אתה רוצה ודואג לחלומות שלך בלבד ולתועלתך האישית שלך ושל חבריך. מוכר לך המשפט . אז הנה קיבלנו את ההוכחה מפי האתון.

גם ברוך מגיב בחלק מהזמן על מסלולים סגורים ולא על ספרינט או ראלי ( אין גידור הבנתי. לקחתי את הכדור המתאים ).

ואותי זה מעניין ולא הראלי שלך. אבל אנו דנים גם בנושאים שהם משותפים לכל העוסקים בספורט המוטורי לכן אני מנסה להתמקד במכלול ולא רק בענף שיש בו 20-30 מתחרים אלא בפוטנציאל של אלפים ועשרות אלפים.

אם היה לך מספיק שכל היית צריך להבין את זה מזמן ואז היית נפוליאון שצועד ואחריו גייסות ולא ליצן עם כלום מאחריו.

התבקשת לענות על שאלות כבדות משקל .תשובות. אין.

רק רפש ורפש ורפש על כל העולם ואשתו. ואני צריך לפנות את זה עם ה D9 שלי. נגמרו לי הממחטות מלסתום את האף.

ואחרי ההפסקה אני אענה לך גם על קצת משאלותיך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתה באמת חושב שזה מוסיף משהו - ההתכתבות כאן בפורום?

אתה חושב שמי שרואה מהצד את כל הגועל נפש גם יחשוב לעצמו - אה נראה לי מגניב ועכשיו אני בטוח אבנה רכב על מנת להתחרות איתו?

בלי לעשות ספירת מלאי אני חושב שלפחות 95% מהקוראים כאן בפורום חושבים כמוני.

ערן

כול הנכתב הם דברים שנעשו, אני לא חושב שכתבתי בשפה "מלוכלכת" או גועלית כול אשר נכתב הוא ניסיון להסביר ולהעלות דברים בכדי למצוא פתרונות לאין מוצא שאליו נקלענו, אני חושב שדווקא 95% מעוניינים לדעת איפה הנושא עומד, 95% מכלל הספורטאים רוצים כבר מחר לנהוג, לא כולם משתתפים בג'ימקאנה שגם היא לא ניתנת לביצוע בשלב זה, אם תקרא את הדברים שכתבתי אולי תחכים ותמצא דרך לצאת לאירוע כי אני חושב שדווקא בתחום שלך ניתן למצוא פתרונות יצירתיים ללא קהל ולהתמודד מול המשטרה, אבל מה לעשות כאשר אתה וחבריך רואים את השם ב.שליט או ממ"י חושבים מייד איך אפשר "להכנס" באיש או בעמותה כלומר חשיבה על גועל נפש הוא משהו שישנו בתוך הנשמה ובמחשבה שלך או של חבריך, חבל תתנער מכך ותמשיך בעשייה ובחשיבה חיובית כי כך אני רואה היום את הדברים, שים לב בסופו של יום ישב יושב הראש שלכם עם גבי סרוגו במילים פשוטות "בוא ניפתח דף חדש" כך את הדברים לתשומתלבך!

פורסם

ברוך,

תאמין לי או לא זו בחירתך, אבל אין לי שום דבר נגדך, לא היה לי, ואני מקווה שלא תהיה סיבה שתהיה לי.

כתבתי את אשר כתבתי ללא שום קשר לנפשות הכותבות, אלא רק לרצון להפסיק את כל הברברת הזאת כי היא מעולם לא הובילה אותנו למקומות רצויים.

אתם רוצים לפתור דברים - רק פנים מול פנים על כוס קפה ו/או אולי עדיף בירה :wink:

זו דעתי האישית בלבד.

נ.ב.

ואם להיות קטנוני אני לא "נכנסתי בך" אלא כתבתי לשלושה אנשים.... ואתה לעומת זאת תראה את תגובתך אליי (בעניין הגמירות) ולאחר מכן תעבור לתגובתו של דני לוי לאותה ההודעה שכתבתי - יש הבדל ?

לא חשוב...

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

ישה כתב

גם ברוך מגיב בחלק מהזמן על מסלולים סגורים ולא על ספרינט או ראלי ( אין גידור הבנתי. לקחתי את הכדור המתאים ).

אבל אנו דנים גם בנושאים שהם משותפים לכל העוסקים בספורט המוטורי לכן אני מנסה להתמקד במכלול ולא רק בענף שיש בו 20-30 מתחרים אלא בפוטנציאל של אלפים ועשרות אלפים.

ישה

כן, אני כותב כרגע על מסלול סגור - ספרינט, ראלי-קרוס וכד' אני לא מאמין (ודני כתב על כך) שלאור תקנות האירוע ניתן יהיה לקיים במחיר סביר מרוצי ראלי ולהלן ההסבר:

מסלול סגור

• ביטוח לנהגים בלבד - (אין נווטים הם יכולים להיות חלק מהמשתתפים במרוץ) כלומר יותר משתתפים.
  • ביטוח צד ג' במסלול סגור צריך (לדעתי) ביטוח אירוע רגיל שים את הצופים מאחורי סורג בטווח בטיחות ואתה מגן על הצופה.
  • מרשלים נימצאים בעמדות מוגנות כפי שנקבע במסלולים סגורים. למרשלים יש ביטוח של משתתף + ט.שיחרור מאחריות בדומה לנהג.
  • כיום מחייבים אותנו לסדרני ספורט - נכון ואולי בעתיד לא נצטרך אבל לטווח הקצר-ארוך אנו חייבים סדרן כזה עולה ממון רב גם בהכשרתו וגם בתשלום עבור פעילותו.
  • שוטרים מספר קטן יחסית לדעתי כ-10-12 שוטרים.
  • העלות הכוללת יכולה להסתכם בהפקה משהו כמו עד 100000 ש"ח לאירוע כולל פירסום בעיתונות המקצועית והיומית.

לא נכנסתי להכנסות מהקהל ומחסויות בכול מקרה אני חושב שאירוע כזה מכסה את עצמו.

במסלול פתוח

• ביטוח לנהג ולנווט. מספר משתתפים קטן.
  • ביטוח צד ג' רחב יקר מאד.
  • מרשלים כנ"ל.
  • סדרנים למיטב ידיעתי ולאור ניסיוני לכול מקטע צריך 15-20 סדרנים כאשר אין נקודות צפייה כאשר יש נקודות צפייה יש להוסיף עוד 5-10 סדרנים שכול גם חנייה והכוונה. זאת בנוסף לסדרנים במנהלות כמו חפ"ק, פיט וכד'.
  • שוטרים - לכול מקטע יש לפחות 6-8 שוטרים וזאת ללא נקודות צפייה עם נקודות צפייה אנחנו מדברים על 8-12 שוטרים שכולל שוטרי הכוונת תנועה, צריך לזכור על כול 5 שוטרים יש מפקד על כול 5 קבוצות יש קצין, יש חובה לרכב סיור ולקטנועים באזורים מסויימים לפי החלטת המשטרה.
  • להתמודד עם ההפקה כיום בשטח פתוח זה סיפור לא פשוט, למה? מועצה מקומית, מועצה אזורית, קק"ל, רשג"ל, צהל ומשטרה כלומר כאשר אתה עובר 2 עם מסלול של כמה עשרות ק"מ אתה יכול לעבור 3 מועצות, 2 אזורי פיקוח של קק"ל ושל רשג"ל שתי תחנות משטרה זה עובר לרמת המרחב ואם במקרה אתה נופל בין שני מרחבים אתה מועבר למחוז, צהל זאת הבעיה הכי קטנה יש מי שמרכז את שטחי האש וקל לדבר איתם וגם להשיג כ"א לפתיחת צירים בעייתיים.

כמה זמן יעבור להקים כזה אירוע? מי בכלל יש לו כוח להתעסק בזה? זה לא מופע רוק בגני יהושוע, תוסיף לזה הפקה של שילוט סימון מד"א כיבוי אש ואתה מתעסק באופרציה ברמה של אגד כמה לדעתך ייקח מפיק להרים אירוע כזה? כמה יעלה להרים אירוע כזה דני כבר כתב מי יכסה אותו, כמה אירועים כאלו ניתן להרים בישראל הקטנה? אירוע כמו קוקה קולה וויליג' עולה 250K ש"ח למה שישקיעו באנו?

אני נשמע כמו נביא הזעם ועוגמת הנפש אבל זה בדיוק המצב, הניסיון שצברתי במהלך שנותיי מוביל אותי רק למקום אחד.

חברים סיימתי המשך בשירשור אחר, השירשור הזה נגע בדרכו בדברים שונים, אני חושב שהשרשור היה במקומו להבהיר דברים, לא צריך לכעוס על שאלות שנישאלות יש לתת לשאלות מענה, אם נמשיך ונעלה דברים ברוח חיובית עם תשובות במסר חיובי אולי בסופו של דבר נשב כולנו תחת קורת גג אחת.

ברוך

פורסם

משהו קטן לסיום ולחיוך

מתכון למניעת קמטים

לפתע במקלחת,

תחת המים הקולחים,

כששניהם מעורטלים

נפגשו: הפרצוף והתחת.

אמר הפרצוף בפליאה כעוסה :

כיצד אתה, תחת

נראה כה חלק,

כה צעיר וגאה,

הלא אנחנו בני גיל זהה?

ענה התחת בשיא הכנות לפרצוף הזועם מקנאה:

למרות שלעיתים צפוף לי קמעה,

אני חי את חיי ללא צער, ללא דמעה.

אני לא מתרגש, לא כועס לא נוטר,

לא מנסה, ולא משתדל

להיות התחת החשוב ביותר -

ולכן... קמטים אינני צובר.

ואילו אתה ..

רודף ללא הרף בריצה טרופה,

אחר הכבוד וההכרה

אפך דוחף למרחקים

שולח לכל עבר חיוכים

מתרפס בפני זרים

ומשחק ת'משחקים...

אני ...צופה על המתרחש ומפריש תמיד בכיף!!!

מוסר השכל המתבקש

[וקבל אותו בנחת]

כשתחרבן על העולם

אזי פרצופך יהיה חלק כמו... התחת.

פורסם

יובל

תודה מהלב . מצדיע לכולכם .

אני לתומי חשבתי כי גם מישל גדג' היה בין מגישי הבג"ץ. האם טעיתי? או הוא בין 2 השמות שחסרים ברשימה , לפי התיק מדובר בדני לוי ו 12 אחרים.

וסתם מסקרנות , מי המליץ לכם על עו"ד רון דרור או איך הגעתם אליו?

ברשימה ראיתי את השם ניר ברקת , האם זה אותו אחד שהיום הוא ראש עיריית ירושלים?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אני חושב שהשרשור היה במקומו להבהיר דברים, לא צריך לכעוס על שאלות שנישאלות יש לתת לשאלות מענה, אם נמשיך ונעלה דברים ברוח חיובית עם תשובות במסר חיובי אולי בסופו של דבר נשב כולנו תחת קורת גג אחת.

ברוך

אמן כן יהיה רצון :-)

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
יובל

תודה מהלב . מצדיע לכולכם .

אני לתומי חשבתי כי גם מישל גדג' היה בין מגישי הבג"ץ. האם טעיתי? או הוא בין 2 השמות שחסרים ברשימה , לפי התיק מדובר בדני לוי ו 12 אחרים.

זאת הרשימה של הגרעין הקשה שנתן את המימון הראשוני לעו"ד כל האחרים לא האמינו בדרך ורק שילמו לאחר מכן בטוב או שלא בטוב ( לא תשלם לא תשתתף במירוץ )

וסתם מסקרנות , מי המליץ לכם על עו"ד רון דרור או איך הגעתם אליו?

דני + עו"ד שלא זוכר את שמה ( עבדה עם שליט ) + ואנוכי נפגשנו עם שניים עד שלושה עו"ד שדרשו מקדמה של 100000 ש"ח בשביל להגיש בגצ ולהתחיל לעבוד. לנו היה 100000 כלום ושום דבר ולכן פניתי לחברי עו"ד ישי אייזיק מי שהיה שותף של רון במשרד ובקשתי את עזרתו נתתי את המילה שלי ! כי נשלם כפי יכולתנו לאט לאט אבל נשלם.

ובאמת בעזרת נהגים רבים ( ולא רק אירדא כפי שחוזרים ומציגים זאת ) גם נהגי ראלירייד גם חברות מסחריות גם נדב דותן

שילמנו את הכסף.

היום ברור כי טעינו כולנו בשני מישורים

1. היה צורך בעו"ד יותר בעניין של חוקים , תקנות, ספורט מוטורי

2. לא לאפשר לדני לוי לעשות הכל לבד

היחיד שצדק לכל אורך הדרך ואף לקח אותי לפגישה היחידה ב 5 שנים אצל רון דרור ואמר לו אנחנו טועים זה גבי סרוגו

אבל רון דרור באותה פגישה אמר " נעביר את החוק כך ,רק שיעבור אחר כך נשנה "

וזאת היתה טעות איומה כי את החוק לא ניתן לשנות במציאות

וכולם יכולים לכתוב ולצעוק אין אמת אחרת !

ברשימה ראיתי את השם ניר ברקת , האם זה אותו אחד שהיום הוא ראש עיריית ירושלים?

כן

----

יובל מלמד

פורסם

ישה.(אתה ישן בין 2 ל 4? או שאתה בטעינה?)

ליל הסכינים הארוכות?

מי העיף את מי?

האם על כך האיבה?

נמק פרט והסבר.

פנדורה מתהפכת בתיבתה.

תודה.

פורסם

מה שיובל מלמד "שכח" לציין (למרות שהדבר ידוע לו בבירור) - כמעט כל מי שהיה מעורב אז, היה ב IRDA!

גם נהגי הראלי רייד וגם נדב דותן. אלוהים יודע איפה היינו אם לא היו מפצלים אותנו - ולגבי סרוגו כמו גם ליובל מלמד (חלק יותר קטן אמנם - שהסתכם בהמלצה בפורום ובשכנוע ולחץ אישי על נהגים) היה חלק בכך. יובל אז הושהה מפעילות ע"י IRDA ולמיטב דעתי נוטר על כך טינה עד היום - וזו חלק מהבעייה שמשפיעה עד היום גם על החלטות הרשות שיובל הוא יועצה (רק דעתי האישית - לא חייבים לקבל).

רשימת המייסדים (כל מי ששילם 2500 ש"ח) הינה בת כ - 25 נהגים (יובל הציג אכן את הראשונים אך לא כל מי שהצטרפו - בין היתר בעקבות סנקציה של מישל גדז' לבקשת הועד של IRDA). נדב דותן נתן הלוואה גדולה - הלוואה אותה IRDA החזירה לו - עד השקל האחרון.

מי שמציג שזה הכל IRDA - אכן לא טועה בהרבה.

למרות שזה לא עולה בקנה אחד עם האינטרסים של מלמד, כיום!

אלון

• תוכן חדש...