Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנושא יובל מלמד

(למען הגילוי הנאות אני לא מכיר אישית אף אחד מהנפשות הפועלות פה בפורום CF למעט הבן שלי)

מאחים לנשק ואחוות לוחמים ראו לאן הגעתם. בושה וכלימה. ואומר את זה אחד שהיה מוכן למות למען חבריו, ואתם על מה רבים ? מי עשה מי לא עשה מי יוביל מי ינווט. כדורי האנטי בחילה אזלו לי

דני השיג את יובל מספר פעמים .אולי יותר אבל אני כרגע מצאתי שלושה

האחד הוא בא לאויר העולם לפניו

השני כאשר שילמו את הכסף לעו"ד , השיק של דני נפרע לפני השיק של יובל

השלישי דני יכול היום להרשות לו לקום ב 0430 בבוקרשבת ולצאת לנסיעת ראלי או ( רע לי ), יובל לא. יובל לא יכול להרשות לעצמו את הלוקסוס , כיועץ, להפר את החוק, לדני יש את הלוקסוס הזה.

האם כדעת דני יש ליובל אינטרס לחבל , ולתקוע מקלות בגלגלים.

תשובתי לא באלף רבתי

ומיד תצוץ השאלה כיצד הגעת למסקנה זו

אני בודק לפני שאני מגיע למסקנה לא יורה ואח"כ מסמן את המטרה. שריטה כבר אמרתי.

כולנו ספורטאים בכולם בוערת התשוקה להתחרות. היא כל כך בוערת שאתם בחוסר אחריות נוטלים סיכונים אדירים עליכם ועל משפחותיכם אם חס וחלילה איזה עובר אורח ייפצע. 12 מיליון ש"ח. שננו את הסכום הזה קיבל הנער / הצמח אמיר רנד. מאיפוא תשלמו זאת ? ביצי שור אמר דני .ביצים מפלדה

אתם צריכים לברך את זה שהזמין את המשטרה ומנע מכם את הפעילות.

דני צודק שהוא מעביר את הפעילות המוטורית שלו לקפריסין מההבט הזה. סיפוק התשוקה ומניעת צרות ביטוחיות

אותה תשוקה קיימת גם אצל יובל, אז למה לו לתקוע מקל בגלגלים? להוציא לעצמו עין??. או אולי להוציא לעצמו עין כדי שלשני יצאו שתי העיניים??

מנפלאות האינטרנט וגוגל

בדקתי מספר שמות אקראי של חברים שהשתתפו בדיון. לכולם יש מעבר לתשוקה לממש את הספורט המוטורי גם אינטרסים נוספים חלקם כלכליים שהעגלה תצא מהבוץ.

ומבחינתי אין פסול באינטרסים אלה נהפוך הוא. רק הכל בשקיפות ושלא יהיה ניגוד אינטרסים.

הסדר אקראי

אלון חלווה משפחתו בעלת מוסך שמטפל ברכבי פיג'ו סיטרואן, רכבים לספורט העממי

דני לוי משפחתו בעלת מוסך מרום הצמרת גם לרכבי פיגי'ו סיטרואן

ברוך שליט אמרגן אירועים לספורט המוטורי

מרשל לפחות בעברו מארגן מסעות עבירות , ועמותת ראלי רייד

ASAFK עורך צילום בג'יפולוג

ערן גומר TIG מוטור ספורט

יובל מלמד ספרקו ישראל יבוא וסדנת שיפור ובניה.

סחייק יצחק צלם

ברור שעם התחלת הפעילות של ספורט מוטורי יגדל האינטרס הכלכלי של אלה שיש להם אינטרס כזה.

ומכיוון שכך גם מההבט הזה יש ליובל אינטרס להזיז עיניינים ולא לעכבם.

אני מאמין שברוב המקרים בן אדם לא מנסה להזיק לעצמו, ( אלא עם הוא מחבל מתאבד )וכך אני מסיק גם לגבי יובל

אני חברים סיימתי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברוך שליט אמרגן אירועים לספורט המוטורי

ישה

ברוך שליט הוא לא אמרגן/מפיק או כול מה שתקרא לזה, "אמרגן" הינו מטבע לשון שיצרו לי בכדי שהעמותה שאני מייצג לא תוכל להגיש מועמדות לקבלת התאחדות וכך גם קרה, אני לא מרוויח מעשייה שקל בתחום הספורט המוטורי, בחו"ל מקימות העמותות את האירועים אף לא אחת מהן ניקראת אמרגנות,נכון היה לי הכבוד לקיים מספר אירועים גדולים בארץ אבל מאז עברו הרבה מים בירדן, אנשים רצו להתאמן, אין הרבה אנשים שיש להם ביצים מספיק גדולות לקיים אירועים שמשיקים לדרישות תקנון המרוץ, אין גם מי שמביא מספיק כ"א מרשלים וסדרנים בכדי לאבטח את המסלול, עדין זה לא הופך אותי או את המועדון למארגן, אנחנו יודעים לנהל מרוץ בכול שלב של המרוצים שהיו בעבר היו מפיקים שנתנו לנו שרותים כגון, סגירת מסלול, שילוט, דיגלול, היה מי שנתן לנו שרות בגין אבטחה, משטרה, מד"א וכיבוי אש.

מקצועי הוא הנדסת מכונות, יש עוד מספר דברים שלמדתי בחיי ואני משתמש בהם לצרכי אף אחד מהם הוא לא בתחום אמרגנות, אודה לך ולאחרים שלא יועלה נושא זה בשנית.

ברוך

פורסם

"מועדון מרוצי ישראל" מקיים מגוון רחב של מרוצים ואירועים של כלי רכב וכלי שייט מנועיים, התחרויות מתקיימות לפי תקנוני ההתאחדויות הבינלאומיות ה- FIA - התאחדות הבינלאומית לרכבים, ה- FIM - ההתאחדות הבינלאומית לאופנועים, וה- IJSBA - ההתאחדות הבינלאומית של אופנועי המים.

זה מתוך האתר שלך ברוך

האם המילה אמרגן מפריעה לך ? יש לה קונוטציה שלילית משהו?

אני מבין את הרגישות שלך ומתנצל אם נפגעת.

כוונתי בסך הכל הייתה לאמר שיש לך אינטרס כלכלי שפעילות ספורט מוטורי בארץ תמוסד ובעקבותיה תרוויח כסף מקיומם של אירועים בתחום.. הלא כן?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ברוך

זה לא בושה להקרא מפיק אירועים,זה כבוד

אל תראה באמירה זו כלי שמנגחים אותך

כולנו סוברים שבתחום הראלי עם פיקוח נכון אתה היום המוציא לפועל הכי טוב שיש

אמרגן? אני מסכים שהתואר הזה לא מתאים לך מי שמארגן בד"כ יהיה נותן החסות הראשי או ההתאחדות.עמותה לצורך העניין.

גילוי נאות חחח

יובל מלמד השתתף גם השתתף בהיותו יועץ בחלק מהאירועים

דני לוי לא קיבל מעולם אגורה שחוקה במשך כל זמן עבודתו .(התנדבותו )מאף אחד לא מעו"ד, לא מהרשות לא מסוכני הביטוח ולא מהכנסת

יעקב קיהל מהפניקס ליווה את נושא הביטוח עם ההתאחדות משנת 2006

מלמד יכול להעיד כי הוא ישב איתנו כנציג הרשות אצל הממונה על הביטוח במשרד האוצר באותם ימים

על שאר גיבובי המילים,המסקנות המוטעות,חוסר הידע והנסיון להכפיש כולל השטויות שכתב "ישה המסיים" ויתרתי מלענות

מירוצי מכוניות

פורסם
"מועדון מרוצי ישראל" מקיים מגוון רחב של מרוצים ואירועים של כלי רכב וכלי שייט מנועיים, התחרויות מתקיימות לפי תקנוני ההתאחדויות הבינלאומיות ה- FIA - התאחדות הבינלאומית לרכבים, ה- FIM - ההתאחדות הבינלאומית לאופנועים, וה- IJSBA - ההתאחדות הבינלאומית של אופנועי המים.

זה מתוך האתר שלך ברוך

האם המילה אמרגן מפריעה לך ? כן ! אני חבר בעמותה, העמותה כפי שכתבתי היא מנהלת אירועים לא מארגנת אותם, העמותה חייה לפי הספר ומזמינה את הדרוש בשלב זה בכדי להקל על ההוצאות כי אם היה צריך מפיק/מארגן לאירוע הוא לא היה עושה זאת בחינם. אני/אנחנו כן נעשה זאת בחינם ולטובת הספורט המוטורי, מעבר לזה אנחנו מקיימים את הפעילות לטובת מקצת החברים שיש לנו ופותחים אותו לכלל החברים בכדי שיהיה נפח של משתתפים להקלה על הוצאות האירוע.

יש לה קונוטציה שלילית משהו? למילה עצמה לא, אבל במסגרת הפעילות של העמותה שאני מייצג כן!

אני מבין את הרגישות שלך ומתנצל אם נפגעת.- קיבלתי!

כוונתי בסך הכל הייתה לאמר שיש לך אינטרס כלכלי שפעילות ספורט מוטורי בארץ תמוסד ובעקבותיה תרוויח כסף מקיומם של אירועים בתחום.. הלא כן? שלילי גדול אמנם הוצאתי ממון רב קרוב ל 500K ש"ח (הכול בכתובים) ללא שעות עבודה כסף שלעולם לא הראה אותו, מעולם לא היה לי אינטרס כלכלי בפעילותי, לעולם לא חשבתי שאפשר להרוויח בספורט מוטורי אם עושים אותו כדת וכדין, כך גם הדברים בעולם ראלי לא מרוויח, הרווחים מגיעים בפעילויות אחרות, כגון בית ספר לנהיגת מרוצים, ימי כייף כאלו ואחרים, ומרוצי מסלול סגורים גם בהם לא בכולם אפשר להרוויח ותבדוק בעבר הרחוק במרוצי הראלי-קרוס היה מרוץ אחד או שניים שזכורים עם קהל רב לאחר מכן היו מריבות עם המפיק כי הוא לא הרוויח, אני זוכר יציעים עם 20-30 איש כול השאר חברים של.. פעילים מטעם וכד', שורה תחתונה אין בספורט מוטורי כסף, הדבר היחידי הוא "שיגעון" וכול מי שחושב אחרת שיבדוק כמה סובארו הפסידה במרוץ שהיא קיימה מעבר לדברים בלתי כשרים שהיו שם לדעתי.

ברוך

יום נפלא

פורסם

ברוך אני לא כתבתי על פעילות ראלי אני כתבתי על פעילות ספורט מוטורי על כל ענפיו.

האם נפח הפעילות לדוגמה בבית הספר למירוצים יגדל כתוצאה מזה שאפשר יהיה לפעול באופן חוקי בכל תחומי הספורט המוטורי?.

הערכתי כ ן . ושלך?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ברוך אני לא כתבתי על פעילות ראלי אני כתבתי על פעילות ספורט מוטורי על כל ענפיו.

האם נפח הפעילות לדוגמה בבית הספר למירוצים יגדל כתוצאה מזה שאפשר יהיה לפעול באופן חוקי בכל תחומי הספורט המוטורי?.

הערכתי כ ן . ושלך?

ישה - לא, הנפח לא יגדל, לא חובה, זאת רשות, זה יקר, מעבר לכך לא כול אחד יוכל או יכול להעמיד רכב למרוץ השכרה אף היא אינה זולה, בכללותו הספורט יקר.

אלון - אתה צודק, אני עוצר! איתך הסליחה ישה אני כותב דבר אחד ומתנהג אחרת אני יורד מהשרשור.

ברוך

פורסם

מעניין הגרינים כרגע נגמרו לי וגם השתיה הקלה, אני עובר לשתיה הכבדה יותר, חברה אם היינו משקעים רק חצי מזמנינו במקום לקשקש פה בשרשור הזה לעשיה היינו נראים הרבה יותר טוב ונמצאים בשלב הרבה יותר קרוב למירוצים בארץ. 1. סחייק כתבו לך בקשר לגברי לוי לא היה ולא זבוזבים אז למה אתה ממשיך לתחון?? 2. ישה נראה שמצינו לא? תארגן בשר על גחלים ברוך ואני מגעים ליום של החלפת רשמים של הימים עברנו8). דרך אגב ישה לא ראיתי את שמי ברשימה של בעלי האינטרסים שלך?:-D

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם
מעניין הגרינים כרגע נגמרו לי וגם השתיה הקלה, אני עובר לשתיה הכבדה יותר, חברה אם היינו משקעים רק חצי מזמנינו במקום לקשקש פה בשרשור הזה לעשיה היינו נראים הרבה יותר טוב ונמצאים בשלב הרבה יותר קרוב למירוצים בארץ. 1. סחייק כתבו לך בקשר לגברי לוי לא היה ולא זבוזבים אז למה אתה ממשיך לתחון?? 2. ישה נראה שמצינו לא? תארגן בשר על גחלים ברוך ואני מגעים ליום של החלפת רשמים של הימים עברנו8). דרך אגב ישה לא ראיתי את שמי ברשימה של בעלי האינטרסים שלך?:-D

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

לא מפחידים ז..ה בז...

WELLCOME

אבל אתה חייב לספר לי . כבר 2 לילות אני לא ישן דחילק!! פעם עזרת לי לא תעזור לי עכשיו??

כדי שתראה עד כמה בורותי מגעת הערכה שלי שמאחורי המטיף עומד זלמן דגן אבל לא בטוח , אז קראתי על הנווט הדגול, אבל כשאתה בנורבגיה אז הנחתי לך. יש אנשים נוספים שלא נכללו ברשימה.

אני מיציתי. חבל שגלשנו לאן שגלשנו ולא ניהלנו דיון שמטרתו לא הכפשות אלא ניסיון אמיתי לראות לא מי אשם ברמה האישית אלא מה נעשה לא טוב , כדי לדעת איך לתקן לגבי העתיד.

אני לפחות קיבלתי תובנות רבות חדשות בנושא אני מקווה שגם האחרים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מחר מתחיל הרמדאן, 30 ימי צום .

יש חברה שיום כיפור אחד לא יספיק להם כדי לכפר על החטאים

תתחילו לצום ולדקלם,,,

אשמנו. בגדנו. גזלנו. דיברנו דופי. העוינו. והרשענו. זדנו. חמסנו. טפלנו שקר. יעצנו רע. כיזבנו. לצנו. מרדנו. ניאצנו. סררנו. עווינו. פשענו. צררנו. קישינו עורף. ...:cry:

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

ציטוט-

"אשמנו. בגדנו. גזלנו. דיברנו דופי. העוינו. והרשענו. זדנו. חמסנו. טפלנו שקר. יעצנו רע. כיזבנו. לצנו. מרדנו. ניאצנו. סררנו. עווינו. פשענו. צררנו. קישינו עורף. ..."

אחרי כל זה, אולי באמת לא מגיע לנו ספורט מוטורי.

• תוכן חדש...