Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בכחול דני בשחור או באדום

פתיחה.

אני מצדיע לדני ומוקיר את הזמן שהוא הקדיש מקדיש ויקדיש לנושא הספורט המוטורי. חוזר ואומר מצדיע לו ולחבריו.

אני סמוך ובטוח שדני לא לקח ולא קיבל אגורה לכיסו לא מזה ולא מאחר אלא הוציא כספים מכיסו . וכל מי שיגיד אחרת עליו עול ההוכחה בכתובים.

דני עשה עושה ויעשה למען תועלתו האישית ותועלת חבריו = ( הגשמת החלומות ) כדי להינות מספורט מוטורי בארצנו שטופת השמש.

האם במוחו לא היו מחשבות שמהגשמת החלום הוא יוכל גם לעשות לביתו. אני בטוח שכן וזה אך טבעי ומבחינתי לגיטימי בהחלט.

יצר תחרות , והרצון לעשות כסף , מקדמים את החברה משחר היווסדה, אם לא כך, היינו גרים עוד במערות והולכים לצוד בחנית.

מתחם ספורט מוטורי זו היתה בקשה שלנו כדי להכניס את הספורט המוטורי כחלק מתרבות נהיגה,מסלולים לריסון אגרסיות,חלק מבקשת משרד התחבורה דאז למסלולי החלקה.(ללימוד נהיגה מתקדמת) (דני עם גידור או בלי גידור:lol: )

מתחם כזה מעניין את ישה, את אנשי PSI ( חלק מ IRDA ) ועוד אלפים אחרים , שהיום מתחרעים בסתר או בחשכת הליל .

אבל מניפולטור כמוך יודע להפוך בקשה לגיטימית לרווח עתידי של דני ואינטרס (שכחת שצריך מכרזעל כל פעולה, כנ"ל למתחמים לספורט מוטורי חחח) תמשיך לעוות. על מה צריך דני מכרז ??

אני כמובן המכשיל הגדול של הפיילוט (עוד המצאה פרועה) אני לא מאשים אותך בוא רק תסביר למה זה נכשל

תבדוק עם החבר שלך סרוגו מי זו היתה מיכל ענבר (מוזכרת בטופס) שיספר לך סרוגו שישב איתי בישיבה יחד איתה ברמת החייל בבית קפה ומה היא רצתה בתמורה לפיילוט (היא זו שלמעשה היתה הלוביסטית שבכלל הביאה אותנו לישיבה) אם סרוגו ישר, שיזכר

אני הכשלתי? מה האינטרס שלי להכשיל, מלמד בוא לפחות תספר לנו.אתה צודק באלף אחוז דני , רק אותו נימוק עובד גם כלפי יובל. יובל מכשיל ? מה האינטרס שלו להכשיל.

לפעמים דני, נכשל משהו לא בגלל שרוצים להכשיל אותו אלא בגלל שטועים. הרי רק בגלל זה אנחנו פה ולא במסלול המירוצים

אני יגיד לך ולא הייתי בישיבה ברמת החייל. היא רצתה ז.. ן או כסף או טיסה לירח או את שלושתם גם יחד ( היא מוגדרת במסמך כפרוייקטרית. אני חשבתי לתומי שהיא בכלל עובדת משרד התחבורה לקידום נושאים )

מה חשבת בתמימות שהיא תעבוד בחינם. רון דרור עבד בחינם. אני אבוא אליך למוסך אתה תעבוד בחינם.

הלוביסטית אולי גם הייתה מסדירה את ההדורים בין השר לבין סגן השר. ליברמן היה הבכיר במפלגה לא??

אני רואה שאתם מתקדמים במהירות ( נהגי מירוץ מול שחקן דוק לא כוחות :lol:) אני הגבתי על חצי מהודעתך

המשך יבוא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צר לי מלמד אין לי סורק ואל תקנה לי תודה

הנה תשובה שלך שמתחמקת

תענה אחד לאחד על השאלות ששאלתי

אל תייבב לי, אין לי כוח יש לי כוח,אל תענה בשם כולם

פתח אתה עם סורק ה"ספרקו" שלך את כל הפרוטוקולים שיש לך מהזמן שהיית בעמותה חבר וועד בזמן כהונתי כיו"ר ותוציא הכל!

רצית הכל פתוח בפורום אני איתך תזרום

לא כתבתי שאתה צריך לפחד,אבל אתה משקר במצח נחושה שלא ידעת,עשיתי מאחורי גבך, דני אשם

רוזוליו

עמותת אירדא

רון דרור

פיילוט

תענה

אם לא, תסכור את פיך והפעם לגמרי.

הכי חשוב תענה לטובת הספורט המוטורי מתי אתה יושב איתי לסגור את נושא התקנונים?

מירוצי מכוניות

פורסם

תודה שחף, הקדמת אותי בכמה דקות.

נשמח אם שניכם לא תערבבו את השם IRDA לסוגיות שעליהם כיף לכם לריב.

גברי עושה כל שבאפשרותו על מנת לאחות את הקרעים ואתם בשלכם...

ערן

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

ישה אענה לך הפעם

נושא של מתחם

אתה יודע טוב ממני ששום משרד ממשלתי לא ייתן או יחלק מיתחמים ללא תוכנית עסקית ומכרז, מה לדני ורון דרור יש מניות?

העסק לא יצא לפועל מה לעשות? אבל מפה ועד האשמות של מלמד שדני הכשיל? נו באמת זה עלבון לאיטיליגנציה (הוא הרי יודע את האמת)

אני טוען שמלמד בתפקידו היום וכבר 4 שנים ברשות יכול היה לפעול אחרת,יכול היה להזיז דברים אחרת,לקדם,לעלות על בריקדות,לצעוק חמס על עוולות ועודף כסת"ח.

במקום זאת יש שק חבטות, דני לוי ,מה רע? מפילים עליו את רצח ארלוזורוב, קל וחומר שדני לא יכול להגיב בתוך אותם חדרי חדרים שממתיקים בהם סודות נוטפי רעל,מנסים בעקיפין לזרוק את דני אפילו מלכתוב את התקנות ע"י הצעה פנטסטית של מלמד שפתאום "מתנדב" חינם אין כסף לכתוב במקום דני את התקנונים (החתול ששומר על השמנת) ואפילו כמעט מצליח לשכנע את יו"ר "אירדא" בנושא.

ותדעו כל מילה שאני אומר בסלע!!!!

אני לא חשבתי בתמימות בנושא אותו פיילוט שום דבר ואינני נאיבי

התייעצתי עם עו"ד העמותה והוא הנחה אותי להודיע שייצא מכרז מסודר בנושא (מאיפה העמותה האומללה דאז היתה מוציאה כסף היה לנו?)

היום מלמד מרגיש קצת וקמצוץ ממה שאני הרגשתי ממנו ומחבריו 5 שנים.

אבל אתה יודע מה הכי חרא? שאני מרגיש חרא מכל ההתכתבות הזאת, באמת

והשאלה חוזרת: מתי מלמד אתה מעוניין לשבת איתי על שולחן אחד לסגור את נושא התקנונים לטובת הספורט המוטורי

קפריסין אי יפה

מירוצי מכוניות

פורסם

אגב לשחף וערן

השם "אירדא", אנחנו מדברים על העמותה, לא על ההתאחדות .

עמותת אירדא הוקמה לקדםאת הספורט במסגרת החוק שחוקק

בעמותה היו חברים 99% מנהגי המירוצים,גם ראלי רייד,גם אנשי הראלי,גם ה"קטנות" (מושג שהוטמע למכוניות הספרינטים.)

מירוצי מכוניות

פורסם

חברים בואו ננוח קצת

עברו לשרשור שפתחתי

ישה מהתנור אושרו התקנות החדשות לנהיגה ספורטיבית.

ונרים כוסית . עוד ארוכה הדרך אבל יש מקום לתקווה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בלי קשר

מקווה שייצא בסה"כ טוב מכל העניין

מוכן גם לרדת מההיסטוריה ולהסתכל קדימה בקצת אופטימיות אפילו

הלוואי וההצלחה תביא גם לשלום בינינו

דני

?מלמד

מירוצי מכוניות

פורסם

רק בישראל.

עמותה והתאחדות באותו שם.

מעניין של מי הרעיון?

אגב.

מישהו מכיר גנן עם צינור (מים), לכבות את השרפות כאן?

ניסיון והמלצות חובה.

פורסם

דיייי

טוב שם טוב משמן טוב

לאבי היה עסק בעיר התחתית בחיפה ולא רחוק ממנו היה עסק בדיוק באותו שם פרטי ומשפחה.

כל יום היינו הולכים להתחלף בדואר שהדוורים התבלבלו. אולי זה הרעיון גם כאן??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
בלי קשר

מקווה שייצא בסה"כ טוב מכל העניין

מוכן גם לרדת מההיסטוריה ולהסתכל קדימה בקצת אופטימיות אפילו

הלוואי וההצלחה תביא גם לשלום בינינו

דני

?מלמד

אדון דני היקר

אני לא בשום מלחמה !

אף אחד לא הכריח אותך להתנדב ! עשית זאת מרצונך

הבעיה שאת התסכול שלך אתה מפנה לספורט המוטורי שלא מעריך אותך ולא סופר אותך כפי שציפית

צר לי כי חלומתיך לא התגשמו: לא יועץ, לא מנהל הרשות, לא התאחדות אחת שאתה בראשה, לא יו"ר אירדא

ברור כי התסכול ענק,

אבל הבעיה איתך שאת התסכול הזה אתה מפנה להרס הספורט המוטורי , אני מתנצל מראש לכל חברי אירדא הישנה ( שחף )

אבל הם ניזונים משטיפת המוח שלך שנים , הם באמת מאמינים בסיפורים שאתה מפיץ

לא אישי ( אלון ) - אבל אלון כתב לגבי הכללים משהו שהוא באמת האמין בו ( כבר אמרתי במכונת אמת היה יוצא דובר אמת )

מהיכן הגיע האינפורמציה ? ממך ! עכשיו איך אני יובל מלמד יכול לשכנע את אלון שהדברים רחוקים שנות אור מהמציאות ?

( היה עושה חכם ובודק ) אם אירדא יפסיקו לנהל קרבות יעצרו יחשבו ויבדקו תאמין לי באמת יהיה פה טוב

הרי אם בודקים את תשובותך אין בהם כלום, אתה הולך מסביב ומסביב

תקרא טוב טוב ואתה מוזמן לתבוע אותי תביעת דיבה !

מעולם לא הייתי שותף שלך ביצירת המפלצת הזאת ( חוק ) אתה שקרן

עזרתי בגיוס רון דרור, איסוף כסף לכיסוי משכורתו, לשמור כי תוכל לעבוד בשקט.

בין החודשים מרץ 2000 לדצמבר 2005

מעולם לא הייתי בכנסת גם לא בטיול בית ספר, מעולם לא הייתי במשרד החינוך, מעולם לא פגשתי את צבי ענבר,

מעולם לא קראתי שורה בחוק, מעולם לא פגשתי אותך ואת רון דרור - רק בפגישות עמותה עם כולם

והנסיון שלך פתאום להזכיר את גבי או מישל או אהוד כשותפים פשוט מגעיל

חבל שרק לי יש ( וישה ) בייצים לעמוד מולך וכל השפנים שיודעים היטב שכל מה שכתבתי נכון עסוקים בלקרוא

אבל הסיים פה כי עדיין יש בי תקוה כי ישכילו להבין את הכתוב פה בפרט ובשרשור בכלל

וילכו עם הפנים והשכל קדימה בלי דני לוי המתוסכל

יובל מלמד

פורסם

בזמן שאלון דאי, יניב בוסקילה ורוי ניסני עושים חייל בחו'ל,אתם מתעסקים במלחמות,שנאות,קללות והכפשות.

וכמובן אנשי ראלי דרך המשי.

בושה.

במקום לדון בתחרויות ובחבר'ה הישראלים בחו'ל, (ואולי לפרגן קצת) אתם יורים אחד בשני.

אבל אולי זה מה שמגיע לכולם.

אח'כ מתפלאים שאין ספורט מוטורי בישראל.

פורסם

מלמד

אענה לך אחת לאחת יותר מאוחר

אתה ממשיך להאשים ולשקר (תסכול) יש לי קצת יותר נסיון מלהבין מה זה הצלחות או כשלונות בחיים

נמשיך בדרך שלך

תיכף גם נדבר על הרמה הגבוהה שאתה מתיימר להציג כמוומחה

ניסיתי דרך אחרת איתך למען כולם

עכשיו אנחנו ראש בראש

מירוצי מכוניות

פורסם

סטיסטיקה

יש 6112 כניסות ל-282 הודעות כלומר 22 איש לכול הודעה שהתפרסמה, שזה בערך כול נהגי הראלי/ספרינט.

באיזה שלב נאמר שזה לא מעניין איש מלבד כמה מושכי עטים, טעות! ניראה שהנושא מעניין את העסקים בתחום.

ברוך:lol:

פורסם

חבל שרק לי יש ( וישה ) בייצים לעמוד מולך וכל השפנים שיודעים היטב שכל מה שכתבתי נכון עסוקים בלקרוא

את מי מעניינים הביצים שלכם ? אתה או ישה מסוגלים להביא פוליסת ביטוח ? זה מה שמעניין .

שאני עמדתי מול דני לוי לפני שהחוק עבר בכנסת, וניסיתי לטרפד אותו כאשר זה היה רלוונטי ולא כחכמה שאחר מעשה, אתה אישית דאגת שלא יקבלו אותי לעמותה כדי לא להפריע לו להעביר את החוק .

אז מה אתה מבלבל את הביצים עכשיו ?

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תוכן חדש...