Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלק צדק , לדעתי מינימום 12 חודשי מעצר בפועל ושלילת רישיון לצמיתות

אבל שרוצחים ואנסים מקבלים 3 שנים , אז שנה בפנים זה הרבה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

מיום ליום אני מאבד אמון במערכת המשפט הישראלית, קרי: שופטים הזויים ופרקליטים שאם היו מוכשרים יותר היו משתלבים בשוק הפרטי ולא מסתפקים בשכר של עובדי מדינה שמשולם להם.

המקרה של בעל הלום, כמו גם המקרה הזה ועוד פסקי דין הזויים מלמדים שמשהו רקוב ומסריח ישנו במערכת הזו...

פורסם

עושים ממנו צחוק,ואחרי זה גם מתלוננים למה אנשים לוקחים את החוק לידיים.

לא יודע מה איתכם אבל אם מישהו רץ אלי עם לום יעברו לי לפחות 4 דברים מה לעשות לו,ואפילו אחת מהם לא תהיה להתקשר למשטרה.

פורסם

פשוט ביזיון!

אין לי כבר מילים.

כל מה שאגיד על המערכת המשפטית בארץ כבר נאמר כ"כ הרבה פעמים לאחרונה שחוץ מהמילה "נדוש" זה כבר לא אומר כלום.

מאחל לשופט/ים שפסקו את הדין לעמוד במצב זהה!

פורסם
מיום ליום אני מאבד אמון במערכת המשפט הישראלית, קרי: שופטים הזויים ופרקליטים שאם היו מוכשרים יותר היו משתלבים בשוק הפרטי ולא מסתפקים בשכר של עובדי מדינה שמשולם להם.

זו דווקא הכללה לא לגמרי נכונה. יש שם (פרקליטות) גם כמה חבר'ה מצויינים, והשכר ממש לא נורא.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר, אם אתה צודק, איך אתה מסביר את זה?

להבנתי נדרשים שניים לטנגו:

מצד אחד - פרקליטים ש"אינם העפרון המחודד שבקלמר" ולכן הם מסתפקים במשכורת הבזיונית שלהם (כהגדרתם) ומצד שני שופטים שמזמן איבדו כל קשר למציאות ולחיים, שמה שמנחה אותם היא השקפת עולם שמאלנית משהו (שלא תטעה, רוח המפקד מקרינה היטב ממרומי בית המשפט העליון אל בתי המשפט שבערכאות נמוכות יותר).

הצירוף של שני אלה יוצר תוצאות קשות לעיכול.

פורסם

האלימות בארץ כבר עברה כל גבול, בכל פינת רחוב דקירות, אנשים מסתובבים עם כל מני כלי נשק מאולתרים, חמומי מוח מפעילים כוח בכל הזדמנות שנותנים להם והמערכת המשפטית עומדת בצד וקוצרת את הצ'ק בסוף החודש..

קצת עצוב להגיד את זה, אבל מערכת המשפט היחידה שאני רואה בארץ זו התקשורת, ברגע שהיא מתערבת פתאום המאזנים משתנים.. מערכת המשפט נשארה ותהיה גם בעתיד כנראה חסרת יכולת ורצון לקיים משפט הוגן עם הפושעים.

אבי.

פורסם

עם מערכת משפט אנמית כזו יחד עם משטרה מוחלשת ושב"ס בינוני במקרה הטוב אין פלא שתחושת הביטחון האישית טובה רק אצל העבריינים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אם נזכרים על מה שקרה בבתי המשפט בחודשים האחרונים, אז 6 חודשי עבודות שירות זה עונש שהולם את העבירה :roll:.

פגע וברח זה 3 שנים, אז למה שהתפרעות ואיום עם מוט מתכת יהיה יותר מעבודות שירות?

welcome to israel.

פורסם

מבלי להתייחס לפרטים המשפטיים בסיפור הזה, אני חושב שהמסר הוא ברור: "ובימים ההם אין מלך בישראל ואיש הישר בעיניו יעשה".

כמו שכתבתי בדיון קודם, צדק צריך גם להיראות.

אני חושש שמהסיפור הזה יצאו שני דברים: אחד, אזרחים נורמטיביים ירוצו להתחמש כדי להגן על עצמם, שהרי אין הרתעה ממערכת אכיפת החוק, ושניים, "חמומי המוח" והעבריינים יתחמשו כתגובה ויהפכו אלימים יותר, מקסימום ישימו כיפה או יאמרו שהם מפרנסים יחידים לאבא צולע ואמא פיסחת.

מערב פרוע זה כאן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...