Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני יודע שנושא ה-Carpc דיי נטחן בפורום מכל הכיוונים אך עדיין יש לי כמה שאלות שאשמח לקבל עליהם מענה.

*החלטתי לקנות מסך של 8" - נכנסתי לאתר של ליליפוט ולא מצאתי מידות של המסך. איך אני יכול לדעת האם המסך יכנס בקונסולה שלי (מאזדה 3 2010)?

*מאיזה אתר מומלץ לבצע את הרכישה של המסך + הספק?

*האם ישנם עוד רכיבים חוץ ממסך וספק שעדיף לקנות בחו"ל?

*האם אני צריך לקנות גם את הפלסטיק לקונסולה לדגם של הרכב שלי בשביל המסך או שבסדנות התקנה פה בארץ יש את החלק הזה?

תודה מראש,

אבי.

פורסם
פורסם

מצריך בנייה אישית אצל בעל מקצוע..

לך על 7 אינץ'.. אתה לא תראה כמעט הבדל בינו לבין 8 גם אם אני אשים לך אותם אחד ליד השני

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

רוני אני מבקש שתביט בלינק שוב, זהוא דגם חדש של ליליפוט ללא טאצ', רק מסך.

אני חושב שאתה מתבלבל אם ה 669 הרגיל שאכן כן מסך טאצ' אך בעל בהירות נמוכה יותר.

הנה קישור ל TUCH http://cgi.ebay.com/Lilliput-7-DVI-HDMI-TouchScreen-Car-PC-Monitor-669GL-T-/260626187375?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cae88046f

אך שים לב כי הבהירות שלו נמוכה יותר 250 cd/㎡

פורסם

לא ממש, אבל כדאי שתזמין את כולם ממקום אחד, כך תחסוך במישלוח ותעיף מבט באתר של המוכר אולי תראה משהו ששוה לקחת.

למשל אני לקחתי גם 3 כבלי USB מוגברים כי המחיר שלהם בארץ קצת יקר (יחסית לכבל)

• תוכן חדש...