Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגידו איך ערוצי HOT ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פה אמרו של-HOT שירות לקוחות טוב אז רק שתדע שזה השירות הכי חרא שיש היו לנו לא מזמן תקלה ביום שבת ואין עם מי לדבר עד למחרת ב-6-7 בערב , לעומת זאת ביס שהיינו אצל דוד שלי היתה תקלה בצלחת ביום שישי בערב ב-7 וחצי דוד שלי התקשר ובשמונה ורבע הטכנאי כבר הגיע ועלה לגג להחליף איזה חלק.

חוץ מזה שאנחנו כבר איזה 3 חודשים ב-HOT וכל הזמן רק תקלות לעומת זאת שב-YES לא היתה תקלה אחת חוץ מאיזה פעם אחת שהיה צריך להחליף איזה חלק והיינו אצלהם בערך שנתיים .

עברנו לא מזמן ל-HOT (לפני 3 חודשים) וזו היתה טעות אין כמו השידורים של YES , חוץ מערוץ ביפ שהוא נחמד מאוד אין ל-HOT שום דבר להציע ושנגמר ההתחייבות איתם עוד 3 חודשים אנחנו כנראה נחזור ל-YES.

פורסם

ככה:

ערוצים -

לטעמי יש יתרון קל לכבלים (HOT) . אגו , ביפ , ערוץ 8 (למי שאוהב) , יצפאן בערוץ 3 (למי שאוהב , למרות שהשיא שלו כבר עבר).

ערוצי הסרטים של יס טובים בהרבה מבחינת התוכן - פשוט סרטים יותר טובים .

איכות תמונה -

אין מה להשוות .

האיכות של יס טובה בהרבה.

הסיבה פשוטה :

רוחב הפס של הכבלים , הגם שבעיקרון הוא גדול בהרבה , תפוס ברובו ע"י השידורים האנאלוגיים. כתוצאה מכך יש פחות משאבים פנויים לטובת כל ערוץ , וכתוצאה מכך האיכות יורדת (אתה יכול להשוות את זה לתמונת JPG , למשל . ככל שהקובץ יותר קטן איכות התמונה יורדת (יש פחות פרטי תמונה בקובץ נתון)).

ביס השידורים דיגיטליים כולם , ולמרות רוחב פס קטן יותר (המשאב הזה יקר בטירוף כשמשתמשים בלווין , לעומת הכבלים בהם ההשקעה היא ברובה חד פעמית - הפריסה הראשונית , ולאחר מכן התחזוקה זניחה באופן יחסי).

תקלות -

לטעמי יש יתרון קטן ליס.

התקלות האפשריות בתוך הבניין/דירה הן זהות - אחרי הכל מדובר במערכת כמעט זהה.

מחברים , כבלים פגועים , שקעים תקולים. זהה בשניהם.היתרון היחיד לכבלים - אספקת מתח למגבר שנמצא בחדר המדרגות עקב אספקת מתח לא תקינה אליו.

מחוץ לבניין - יס עלולה להיפגע משלושה גורמים :

1. האנטנה על הגג זזה (יצאה מכיוון) - בהתקנה נכונה הסיכוי נמוך מאוד.

2. מרכז השידורים עצמו קרס מסיבה כלשהי (כיום המרכז מגובה בחלקו , יש שני מוקדי שידור אל הלווין).

3. מזג אוויר סוער מאוד , המשבש את הקליטה לחלוטין (הממוצע אצלי בשנתיים האחרונות : 15 דקות לכל החורף).

הכבלים , לעומת זאת , בנוסף לתקלות הבניין ומוקד השידורים - עשויים להיפגע גם מתקלות שונות , וזאת עקב מבנה הרשת הבנוי בצורת עץ.

תקלת רשת כגון : סיב אופטי או כבל קרוע בדרך למגבר הראשי.

מגבר ראשי תקול.

אספקת מתח לקוייה למגברים (למרות שהכל מגובה ב-UPS והזנות

כפולות).

כבל מפיצול הרשת עד לבניין קרוע.

בעבר התקלות היו הרבה יותר נפוצות , כי רשת הכבלים הייתה חדשה ,ורוב קבלני הבניין/מים/ביוב/חשמל לא התייחסו אליה וחפרו על ימין ועל שמאל , וכתוצאה קרעו המון כבלים.

היום המצב יותר טוב ,עקב פיקוח של הרשויות והכרה של הקבלנים את הרשת, אבל עדיין הסיכוי לפגיעה קיים.

בסה"כ ההבדל לא גדול.

שירות -

יתרון גדול ליס.

אני נמנע מלהתקשר לכבלים כי לא נעים לי שאני מפריע להם לנוח בכל פעם :twisted: . מנסיוני עד כה המענה אצלם איטי מאוד.

ביס יש מענה מהיר בד"כ.

עם זאת גם להם יש הרבה מה לשפר ויש שעות שההמתנה ממושכת.

מחיר -

פחות או יותר זהה בשניהם (איפה כאן התחרות ? :?:shock: ).

חייבים תמיד להיות עם היד על הדופק ,ולראות מי נותן מבצעים ואילו.

הפתרון - לאיים כל פעם בהתנתקות. עצוב ,אבל זו השיטה היחידה להוזיל עלויות.

*******גילוי נאות ******* - אני מחובר ל-יס.

פורסם

מנסיון אישי, כמעט התחברו לכבלים ורק בגלל השירות הדפוק שלהם לא התחברנו אליהם ובסוף התחברנו ליס. :mad:

ואני לא מצטער אפילו לדקה

טוב חוץ מיצפאן שחבל שאין לי. :evil:

פורסם
ממתי עוברים מכבלים ל-YES ?

אם כבר להיפך. חוץ מביפ אין לכבלים מה להציע כנגד. וגם לערוץ הזה יש עליות ומורדות.

שמת לב שאתה סותר את עצמך??

בכל אופן יש לי כבלים ואני דיי מרוצה אבל לפעמים אין מה לראות ואני משתגע!!! אז אני נאלץ להעביר לנשיונל ג'יאוגרפיק ששם אף פעם לא משעמם. אבל זה לא קורה לי בלילה כי יש את ערוץ אגו...., עוד ערוץ טוב זה ביפ עם תוכניות מטורפות כמו מ.ק 22, מלקולם באמצע, תרגיע, דרו קארי, חברים, דיילי שואו, ג'ימיני גליק, קומדי סטור ועוד ועוד. גם יש ריאלטי טי וי שזה משהו בן זונה, ערוץ 4 ששם הסרטים לא חוזרים על עצמם, סינמה 1 2 3 קול קידס ועוד כמה ערוצי סרטים בלעדיים.

פורסם

אם כבר להיפך. חוץ מביפ אין לכבלים מה להציע כנגד. וגם לערוץ הזה יש עליות ומורדות.

בכל אופן יש לי כבלים ואני דיי מרוצה אבל לפעמים אין מה לראות ואני משתגע!!! אז אני נאלץ להעביר לנשיונל ג'יאוגרפיק ששם אף פעם לא משעמם. אבל זה לא קורה לי בלילה כי יש את ערוץ אגו...., עוד ערוץ טוב זה ביפ עם תוכניות מטורפות כמו מ.ק 22, מלקולם באמצע, תרגיע, דרו קארי, חברים, דיילי שואו, ג'ימיני גליק, קומדי סטור ועוד ועוד. גם יש ריאלטי טי וי שזה משהו בן זונה, ערוץ 4 ששם הסרטים לא חוזרים על עצמם, סינמה 1 2 3 קול קידס ועוד כמה ערוצי סרטים בלעדיים.

אה ועוד משהו לא יודע מה איתכם וכמה שאתם אומרים שהוט זה חרא יש להם הרבה יותר לקוחות לא יודע מספר מדוייק, לעומת יס שעומדים לפשוט תרגל אם הם לא יגיעו לחצי מיליון משתמשים וכרגע יש להם 360 אלף משתמשים, לולא ההכנסות של בזק כבר יס לא היה קיים.

סליחה על ההודעה השנייה בטעות לחצתי על ציטוט במקום ערוך.

פורסם

רק אל תשכח שהכבלים התחילו כשהיה רק ערוץ 1 ו-2 (בחיתוליו) , וכך רכשו את רוב לקוחותיהם , בזמן שיס נכנסו לשוק רווי למדי :idea:

פורסם

כן, חלה שם טעות סופר.

לא נורא, עימי הסליחה.

• תוכן חדש...