Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הודעה ראשונה שלי בפורום :)

 

אז ככה אני ב 17 וחצי הוצאתי לא מזמן רישיון נגמר לי המלווה ויש לי 4000 שקל .. אני רוצה לקנות רכב ב 3000 אלף שקל וב 800 אני עושה ביטוח נהג חדש ל 3 חודש ..

אני רוצה רכב שיהיה כמה שיותר אמין (כמובן לפי המחיר ) אני לא רוצה לקנות רכב שאחרי חודש וחצי יהיה גמור ..

כעיקרון אני לא נוסע הרבה ..בערב לפעמים עם חברים יציאות וכאלה ..

לא כל כך חשוב לי איך הרכב יראה הכי חשוב לי המנוע שיהיה טוב ואמין .

חשבתי לכיוון של פיג'ו 205 ומכוניות בסגנון .. חשבתי אולי לא שווה בכלל לקנות אוטו בכזה מחיר ועדיף לחכות לכסף רציני יותר .. אשמח לקבל תגובות ועצות ממכם

:)

 

נירן.

פורסם

סכום זעום אבל כולנו היינו פעם במצב הזה :oops:

תנסה למצוא סקודה פייבוריט 1994 GLX , הן קיימות בשוק ( אפילו יד ראשונה במחירי רצפה מעולי חבר

העמים לשעבר ).

סקודה שטופלה טוב לא תאכזב אותך.

 

נ.ב - יש אפילו מזגן של אלכס אורגינל 8)

פורסם

אלי יש לי עבודה והכל אל תדאג בקשר לזה .. :)

 

datsun280z

דווקא שמעתי שסקודה זה אוטו הכי גרועשיכול להיות .. לאבא שלי הייתה סקודה הוא אמר לי לא כדאי להתעסק עם הרכב הזה .. אתה בטוח שהרכב הזה הוא טוב .. ? ומה על סקודה פליסיה איך היא ?

פורסם

שמע עצה שלי על תכנס לזה תעבוד ותחסוך כסף לפחות את 20000K אין טעם להיכנס לזה מקסימום בזמן שתחסוך תסע בתחבורה ציבורית, עם אתה מתעקש הייתי הולך לג'סטי רכב אמין מאוד חסכוני גיר רגיל כמובן ולא חסר כאלה במחירים כמו שאתה אומר.

פורסם
שמע עצה שלי על תכנס לזה תעבוד ותחסוך כסף לפחות את 20000K אין טעם להיכנס לזה מקסימום בזמן שתחסוך תסע בתחבורה ציבורית, עם אתה מתעקש הייתי הולך לג'סטי רכב אמין מאוד חסכוני גיר רגיל כמובן ולא חסר כאלה במחירים כמו שאתה אומר.

 

מצטרף לדברים הללו.

אוטו פשוט, יש כאלה עם מזגן , צריכת דלק נמוכה

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

yager4 ו פולו_קלאסיקתודה על התגובה נראה לי שאני יחכה להגיע לאיזה 6-8 אלף ואני יביא אקסנט 95-96 מה אתם אומרים על זה ? ..

פורסם
yager4 ו פולו_קלאסיקתודה על התגובה נראה לי שאני יחכה להגיע לאיזה 6-8 אלף ואני יביא אקסנט 95-96 מה אתם אומרים על זה ? ..

 

 

אני נשאר באותו דעה אני מבין שאתה נער צעיר שהוציא עכשיו רשיון ולחוץ לרכוש רכב, אבל תשכח שביטוח חובה לנהג חדש עולה מעל2400 בערך עם לא יותר עם אני לא טועה אני בגיל שלך רכשתי פג'ו 106 שנת 95 במצב סביר ב11K וחצי ומאוד נהנתי ממנו אבל לצערי כול שבועים הייתי צריך להיכנס איתו למוסך בעיקר בגלל בעיות חשמל ותחשוב על זה שיש לך עוד ביטוח ישור קו ודלק שמיום ליום רק עולה אני במקומך מחכה עם זה עוד, אולי תחשוב לכייוון הפג'ו 106 או 306 יש 106 ב11000 בשנתון 2000 הוא לא אוכל דלק זה אוטו לצעירים ויש כאלה עם מזגן אבל בכול זאת לא אמין בכלל בהצלחה ומקווה שתקבל החלטה טובה.

פורסם

נו באמת 20 אלף בשביל לקנות רכב נורמלי במצב נסיעה?

 

הפיאסטה שלי עלתה 5 אלף והיא לא מאכזבת אף פעם, לא מוסכים, ובקושי דלק.

והיה לי לפניה סוויפט ב4 אלף וגם היא לא איכזה ולא טופלה עד שבוע לפני הטסט שידעתי שהיא לא תעבור (למרות שהיא הייתה ממשיכה לנסוע) אז זרקתי אותה לגריטה.

 

יש לך תקווה.

פורסם

טוב :) תודה לכולם על התגובות אני חושב שאני באמת יחכה לסכום קצת יותר גדול .. ושוב תודה לכולם :)

×
×
  • תוכן חדש...