Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה להשקיע כל כך על מגבר ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הרכיבים שכבר נמצאים אצלי:

יש לי סאב של JBL 800W,

רמקולים אחורים 300W של פיונר

ורמקולים קדמים פיונר 160W

לאחר שמיעה במערכת של חבר שלי שמחובר אליו רמקולים של פיונר 460W + סאב פיונר 800W למגבר של פלטינום אודיו 1200W אני חשבתי לרכוש גם מגבר כזה.

המגבר : http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=RD9990&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=2&aff=Kama&lang=he

איך הוא?

אני יודע שהוא סיני ופלטינום זאת סתם חברה אבל אני לא מתכוון להריץ עליו רכיבים כאלה חזקים שדורשים מגבר חזק.

רק סאב של JBL ורמקולים של פיונר, אולי בעתיד אשדרג רק את הרמקולים.

מה דעכתם על המגבר?

ולאחר שארכוש מגבר כמה תעלה לי התקנה של סאב+מגבר וחיבורם לרמקולים האחורים?

פורסם

זו לא הגברה איכותית, אם אתה אוהב לשמוע מוסיקה כנראה שתשדרג אותו תוך כמה חודשים.

במידה והתקציב כרגע מוגבל, כדאי לשקול מגברים משומשים של JBL או LA, או כל חברה מוכרת.

ההפרש כספי זניח, אך התוצאה הסופית הרבה יותר טובה.

-

פורסם

אתה פתוח ליד שניה?

התקנה עולה סביבות 400 וגם יכול הרבה יותר תלוי איפה ואצל מי אתה מתקין.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני מעדיף לא לרכוש יד 2.

אני יודע שהמגבר הזה חלש יחסית אבל לפי השמיעה שאני שומע במערכת שנמצאת אצל חבר שלי עם המגבר הזה הלוואי שישמעו אצלי ככה...

אולי היה לו מזל והוא קנה מגבר טוב שכבר אצלו 3 שנים בלי שום בעיה...

אני חושב גם לרכוש מגבר כזה כי שמעתי איך המגבר הזה עובד,הבעיה שאני לא שומע הרבה שאומרים שכדאי לרכוש אותו

פורסם

אם אתה לא מעוניין ביד שניה כניראה שזו תיהיה האפשרות היחידה שלך:shock:.

בסה"כ הוא עובד ומספק הרבה אנשים,אבל הוא אלא איכותי ,לא כולם סמים לב לזה,רק אלה שבאמת מינים מה הם שומעים וכו' וכו' אז אני מניח שזה לא מפריעה לך,תרכוש אותו אף אחד לא יכול להתווכח עם האוזן שלך.

העיקר שתהנה בסוף זה הכי חשוב החיוך שעולה על הפנים :)

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

להריץ על המגבר הזה סאב של JBL 800W ורמקולים 300W אולי בעתיד 400-460W של פיונר הוא יעשה את העבודה?

חשבתי לחבר למערכת עצמה את הרמקולים הקדמים שהם 160W וחבר הביא לי מגבר של SPAIDKIND ש2 ערוצים עובדים אצלו .

עדיף לחבר את הרמקולים הקדמים למגבר 2 ערוצים או למערכת עצמה(הרדיו דיסק)?

פורסם

כן הוא יוכל להגביר אותו.

את הקידמיים תחבר למגבר ואת האחוריים למערכת עצמה לקבלת במה קידמית (במידה ואתה רוכש קומפוננט).

פורסם

כדי להבין את העניין..

את הסאב והרמקולים האחורים ה-300W לחבר למגבר ששאני רכוש במידה וזה יהיה פלטינום אודיו ואת הרמקולים הקדמים 160W לחבר למגבר הנוסף שהוא 2 ערוצים רק ?

זה יהיה עדיף מאשר לחבר את הרמקולים הקדמים ישירות לרדיו דיסק?

פורסם

תראה אם אתה מאוד אוהב רמקולים אחוריים,תחבר את הקידמיים והאחוריים למגבר,ועם המגבר שני ערוצים תחבר לסאב (במידה והוא מספיק חזק 200-250RMS). אבל תמיד עדיף לחבר את הקידמיים למגבר,האחוריים לרדיו דיסק,וסאב למגבר בגישור.

אם תוכל לתת את הדגם המדוייק של המגבר 2ערוצים אשמח לברר בשבילך הספקים ואם הוא כדי.

פורסם

המגבר הוא מגבר spidekng 1800w

120w x 4ch. rms

max power 350w x 4ch

puissance rms

r x 120w

puissance maximale 4 x 350w

המגבר היה מותקן אצלי ברכב הישן ונשרפו לו 2 יציאות ונשארו לו רק 2 יציאות עכשיו.

המגבר חלש מאוד ולכן נראה לי הכי נכון להריץ עליו רק זוג רמקולים קדמים הוא לא יצליח להריץ עליו סאב...

והבעיה היא שהרמקולים הקדמים הם חלשים 160W יחסית לאחורים שהם 300W ונראה לי שהמגבר יריץ טוב יותר את ה-300W שישמעו אותם בצורה טובה יותר מאשר הקדמיים...

וגם רוב הסיכוים שאני אחליף את הרמקולים האחורים לפיונר 400-460W לפני ההתקנה של כל המערכת.

פורסם

תגביר עליו את האחוריים ועל השני את הסאב והקידמיים,תדאג שתיהיה לך במה קידמית עוצמתית ולא אחורית.

פורסם

אדיר בוקר טוב

אני מציע לך לעצור שניה לפני שאתה מגביר את הרמקולים הקדמיים

הרמקולים האלו לא מיועדים להגברה מהסוג שאתה מתכוון להשתמש

אני רשמתי וכתבתי והסברתי לאורך שנים שכל רמקול הוא רמקול שיכול לעבוד טוב יותר עם הגברה חיצונית ולייצר סאונד טוב יותר ממה שמכשיר ראש קדמי מסוגל לייצר

עכשיו הנתון שמייצר את השיפור בסאונד ואת היכולת של כל רמקול ורמקול להתמודד עם מגבר חיצוני הוא סוג המגבר ואיכותו

אם אתה מתכוון להשתמש במגברים סטייל V-12/15/18/21/ (והשד יודע עד לאיזה מספר יגיעו היבואנים בארץ 8)) אז אני מציע לא להגביר את הרמקול הקדמי מהסוג של הפיוניר 160

המגבר שאתה מתכוון לרכוש יכול לייצר הרבה כוח והרבה וואטים שיתורגמו להמון רעש ברכב

ובמידה ואתה מחבר אותו אל הסאב של ה- JBL ואל הרמקולים האחוריים של הפיוניר (שהם שני רכיבים של רעש) אתה בהחלט תקבל צליל חזק יותר והסאב והרמקולים ייפתחו ויישמעו חזק ויותר טוב ממה שיש לך עכשיו

לגבי איכות הסאונד על זה אפשר לפתוח ויכוח מפה עד לדרום קוריאה אבל בגדול איכות זה לא מה שאתה הולך לקבל

ולא בגלל המגבר אלא בגלל כל הסטאפ מתחילתו לסופו

לסיכום אומר שעם הרכיבים שיש לך המגבר V-12 הוא בהחלט בחירה משתלבת

ולגבי הרמקולים הקדמיים תשאיר אותם מחוברים למכשיר הקדמי

דרור

פורסם

+1

אני בכלל לא הייתי ממליץ להכניס דבר כזה לאוטו, אך אם בנבלות עסקינן...

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

glansfor תודה על העזרה ולכל השאר.

"אהובי שי" זאת היית הדעה שלי בהתחלה לגבי חיבור הרכיבים.

אבל גם ככה יש לי מגבר שהוא 2 ערוצים לא עדיף לחבר אליו את הקדמיים? אני מניח שעם הזמן במידה ואני אגביר את העוצמה של השירים הקדמיים ישרפו אם לא תהיה להם הגברה שתשמור עליהם, לא ?

פורסם

אדיר קודם כל שמי דרור :lol:

לגבי הרמקולים הקדמיים :

הנקודה היא שרמקול מהסוג הזה לא צריך מגבר ואם כבר מגבירים אותו אז זה למטרת שינוי גוון הצליל

אני לא רואה שום טעם להגביר רמקול מהסוג הנ"ל

אם יש לך מגבר של שני ערוצים פנוי מה דעתך לחבר אותו לסאב ולהשאיר את האחוריים והקדמיים מחוברים ל HU

וכך אתה חוסך את עלות ה- V12 ועדיף שתשתמש בכסף הנ"ל כהתחלת חיסכון לטובת סט קומפוננט קדמי טוב יותר

דרור

• תוכן חדש...