Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנוע 2003 חדש מהניילון ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב את האמת אני יודע שההתמחות כאן בפורום היא בתחום המכוניות ולא הדו גלגלי למינהם, אבל הנושא שרציתי לדון עליו הוא אחר:

בימים האחרונים אני תר אחרי קטנוע 50 קטן וחסכוני לעיר, קיימים הרבה כאלו בשוק בתחום של 2000 ועד 4000 ש"ח.

בין הדפים ביד שתיים מצאתי קטנוע מסוג סאן יאנג סופר פיור מודל 2003, על הסיפדומטר מופיע הקילומטראג' הבא (ולא, לא התבלבלתי במספרים) 1089 ק"מ על השעון.

דיברתי עם הבעלים ומסתבר שהקטנוע היה שייך לאמא שלו עלייה השלום והוא עומד במחסן כבר משנת 2004, עובר מדיי פעם התנעות קצרות ועושה טסט פעם בשנה.

קטנוע חדש מכל המשתמע מכן, הניילון אפילו על הכסא עדיין!

אבל המחיר..אויי המחיר! 3500ש"ח שלא ניתנים למיקוח.

אז על מה רציתי לדון איתכם? בסכום של 3500 שקלים ניתן לקנות את הקטנוע הזה ממודל 2008 עם משהו כמו 10K על השעון או לחילופין להשיג את אותו המודל בסכום של 2000ש"ח פחות או יותר.

אבל העניין של כלי חדש מפתה אותי,נראה לי כמו מציאה יוצאת מן הכלל כי בסך הכל הכללי מה כבר יכול להשתנות מבחינה פיזית וטכנולוגית בין השנתונים? זה בסך הכל אופניים עם מנוע לא ?:roll:

מקווה לדיון מועיל ושבת שלום.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אני אישית הייתי הולך על ה 2008.

קצת מוזר לי שהוא החליט למכור את הקטנוע רק עכשיו, אחרי 6 שנים שהוא כביכול מטפל ודואג לו אך לא נסע עליו.

פורסם

לא רק זה, הוא אומר שאת הכסף מהקטנוע הוא מתכוון לתרום לשיפוץ בבית הכנסת השכונתי למען זכרה של אמו ובגלל זה אין על מה לדבר מבחינת המחיר, הוא טוען שמבחינתו הוא יכול להשאיר אותו במחסן גם עוד 10 שנים.

מה שבטוח זה שהוא באמת חדש, זאת אומרת באמת כל הזמן הזה לא נסעו עליו וחלילה וחס הקילומטראג' מזייף או משהו כזה.

**נ.ב :כן, אני יודע שזה נראה כאילו אני מנסה לשכנע את עצמי לקנות אותו אבל אתם חייבים להבין אותי זה באמת מפתה :?**

פורסם

האמת נראה קצת חשוד... עצוב לחשוב שאנשים יכולים להגיד דברים כאלה אבל זאת בהחלט יכולה להיות קומבינה...

אומרים "אם אתה חושב שזה טוב מידי אז כנראה זה טוב מידי".

לא רוצה לבאס אותך אבל זה באמת נראה יותר מידי חשוד

פורסם

מיכאל, הקטנוע חדש.

יש לי עיניים ואני חושב שאני כבר מספיק ממוקצע בכלי רכב בשביל למצוא קומבינה, במיוחד בטוסטוסים ששם הכל שקוף,

הכלי חדש.

פורסם

כלי שעמד לא צריך ביטוח כמובן, וטיפולים? איזה בדיוק?

הוא לא נסע אז המקסימום שאולי החליפו זה פלאג.

פורסם

לא רוצה לבאס אותך אבל עדיין שנת 2003 אומר שהרכב ,סליחה הקטנוע ,מחכה כבר 7 שנים,

אני אחזור על זה במילים שבע שנים !

כנראה יש בלאי החומר במהלך התקופה גם אם לא נסע מטר,

הגומיות כבר יבשות, אולי החלקים האחרים מתחילים לעבור בליה.

ועוד ועוד,

נקודה למחשבה.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...