Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם אפשר מבחינה מעשית, להשתיל את המנוע של 206 GTI [כנראה שצריך יהיה להחליף גם את הגיר]ב206 שנת 99 ידנית סטנדרתית?

נעזוב את האישורים והפרוצדורות של משרד הרישוי בצד.

אם כן, איך עובד כל התהליך? מייבאים את המנוע? או שקונים פה בארץ? מוסך רגיל עושה את זה או שצריך ללכת לאזשהי סדנה או מקום שמתמחה בזה?

יש תקציב של 15000 שקל בשביל זה ובבקשה על תגידו לי שזה לא שווה או לא כדאי כלכלית.

תודה לעונים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש אפשרות לשתול מנוע

15000 לא יספיק לך

יש רכב כזה למכירה פה בפורום

הרכב של אביב ומושקע מאוד.

נתן

פורסם

אם תוסיף 15,000 על העלות של האוטו שלך לא תוכל לקנות 206 GTI וזהו? או שהיא עולה יותר?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

המנוע והגיר זה דווקא החלק הקל.

יש המון עבודה מסביב:

מנגנון העברת הילוכים (שטנגות).

מערכת פליטה.

מערכת מים כולל מיכל שונה.

צנרת הגה כח.

צנרת מזגן.

ציריות.

מצערת חשמלית לעומת מכנית.

והכי מסובך להתאים את צמת החשמל ומחשב הניהול של המנוע, יתכן וצריך לוח שעונים אחר.

יש שוני בין הדגמים במערכות הנלוות חלקן נסמכות מחשב הרכב.

ובטח יש עוד כמה דברים שלא ציינתי.

אם אתה באמת מתכוון להכנס להשקעה הזאת, כבר עדיף להשקיע את כל המאמצים במנוע חזק באמת.

אם אתה מתכוון לשפר את ביצועי המנוע, יש פתרונות הרבה יותר הגיוניים, וזה כבר נעשה.

מערכת פליטה, גלי זיזים+ עבודת ראש ותוכנה וכבר תקבל ביצועים של GTI.

תוסיף לזה ניהול מנוע עצמאי ומצערת מכנית או מצערות אם כבר וקיבלת רכב חזק עם מנוע קטן וקל

לעומת הGTI שמרגישה כבדה בפרונט.

יש גם את האפשרות העלטמוספרית, אבל זה כבר התחום של יאשה ואני גם ממהר לראות פרק של המומינים.

בהצלחה!

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם

יורה - ה-GTI קיימת מ-99, בדגמים הראשונים קיימת מצערת מכאנית ומערכת חשמל/מחשוב פשוטה יותר (נטול מולטיפלקס) - פחות כאב ראש.

למרות זאת, ולמרות שלא צויין דגם ספציפי מדובר בדגם משנת 99 כך שבמקרה הטוב מדובר ב-XS הישנה עם 8 שסתומים שנחותה ממה שעבר לך בראש (לשפר XS 16V).

rodion25 - מה שירון אומר ואני איתו, זה שיש הרבה מעבר למנוע וגיר בשביל להפוך ל-GTI, זה לא שווה את כאב הראש ויגמר בהרבה מעבר ל-15K.

פורסם
יש אפשרות לשתול מנוע

15000 לא יספיק לך

יש רכב כזה למכירה פה בפורום

הרכב של אביב ומושקע מאוד.

נתן

הרכב של אביב זה GTI מוסבת ברמה בינלאומית לRC,והמחיר שהוא דורש רחוק מהמחיר של הGTI.

כך שאני חושב שזאת לא אופצייה למרות שהמחיר שווה את הרכב.

seat leon 20vt

fr

פורסם

הדעות פה חלוקות אז לא הבנתי כל כך מה כדי לעשות כדי לשפר את הביצועים של המנוע.

התקציב הוא 15 אלף שקל .

אין לי בעיה עם אישורים ופרוצדורות ממשרד הרישוי.

מוכן להכנס לכל פרוייקט.

התקציב הוא 15 אלף.

מדובר ב206 1.4 ידנית, 8 שסטומים 75 כוח סוס

פורסם

תמכור את הרכב נגיד ב25K, תוסיף עוד 15 והגעת לGTI ועוד שנה אחת למעלה.

שכח מלהפוך את הרכב שלך לGTI, יעלה יותר מ 15 ושלא נדבר על אישורים.

בנוסף תקבל הרבה יותר איבזור ממה שיש לך היום ברכב.

זה שאותך לא מעניין אישורים זאת לא בעיה שלי, למה אני צריך לנסוע על אותו כביש עם אחד כמוך שעל הז*ן שלו שאין לו ביטוח במקרה של תאונה?

פורסם

אני הייתי מציע לך לשפר קצת את הרכב שלך תחסוך לעצמך המון המון כאב ראש קודם כול לאשר את זה

תאמין לי שזה לא על ה.. שלך כי גם אם תצליח לעשות הסבה זה אפשרי 15 אלף רחוק מהמחיר שזה יעלה רק עבודה וחלקים מסביב תגיע ל-8 במקרה הטוב וזה ללא המנוע והגיר ולאחר מכן לא תוכל לאשר אז מה תעשה ,תשדרג את המנוע שלך שינשום טוב אולי איזה קאמ חם גיר של ראלי או AX GT/GTI

יתאים לך יש לך TU סעפת מחשב יש אלף ואחד שיפורים במיוחד בדגם הספציפי הנ"ל של ה-1.4 TU הרכב ינסע בצורה יפה גם תהנה ותיסע חוקי וכשר בהצלח רבה ...

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פיזו 306 XT 1.8 כיום ZX 1.4

פורסם
תשדרג את המנוע שלך שינשום טוב אולי איזה קאמ חם גיר של ראלי או AX GT/GTI

יתאים לך יש לך TU סעפת מחשב יש אלף ואחד שיפורים במיוחד בדגם הספציפי הנ"ל של ה-1.4 TU הרכב ינסע בצורה יפה גם תהנה ותיסע חוקי וכשר בהצלח רבה ...

אני אשמח אם תוכל לפרט.

פורסם

דעתי ומה שאני הייתי עושה זה הסבה לקרבורטורים אבל זה אני וזה ממש מסובך.

תתחיל עם סעפת 4-2-1 צנרת יותר טובה קאמ עולה יקר אבל אתה תרגיש ממש הבדל קצת פורטינג לראש מעברים גיר קצר

יש אלף ואחד אפשרויות כמו שציינתי קודם לכן אם אתה באמת באמת רציני הייתי ממלחץ לך להיכנב ל-PSI תוכל לקבל המון חוות דעת בנושא..

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פיזו 306 XT 1.8 כיום ZX 1.4

פורסם

השיפורים שהזכרתה יתנו אמנם שיפור ללא ספק ,אבל בעלות הרבה יותר נמוכה הוא יכול להחליף מנוע לNFZ אומנם רק 90 כ"ס

אבל הרבה יותר אמין וכמובן חוקי למהדרין.

מנועי NFZ עולים בסביבות 2500 ש"ח, אין ספק שהוא יאלץ לשדרג מארכת בלימה,מיתלים וכו'.

• תוכן חדש...