Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שפעת החזירים אכן נופחה, אבל יש לזכור שמאות ואלפים מתו ממנה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נראה לי שזה המקום היחיד ברשת שמבזבזים בו כ"כ הרבה פוסטים על מכוניות משעממות של סקודה וטויוטה.

משעממות, אבל לפניך.

פורסם
צרות שונות ומשונות , מציע לך לקרוא את מוסף ממון של ידיעות מאתמול, סיפור הגולף שנגמר בהחלפת רכב על ידי צמפיון, זה ייתן לך מושג מה זה ברדק.

קראתי, יש כ"כ הרבה סיפורים רעים על צ'מפיון ואתה נותן כדוגמא רעה דווקא משהו שהסתיים בטוב לשם שינוי? :)

ובשורה התחתונה: זה לא שיש מחלה כזו בכל הגולפים מהשנים האלה, הוא נפל על רכב נאחס.

חוצמזה למי אכפת מצ'מפיון? מדברים כאן על טויוטה.

ומה המטרה בעצם? נסיון לעקוץ אותי על זה שאני מעיז לא לחשוב כמוך? עוד לא הבנת שלא אכפת לי מהיבואן ואני לא רוכש רכבים חדשים מתוצרת הקבוצה ? ואם צריך לתת בראש גם VW תקבל בראש.

כנראה גם לך נמאס מהמגאנים, נמאס לך מהגירים והמנועים העצלים והמוזרים והבנת שכיום אין לרכבים האלו שום ערך מוסף ולכן והחלטת לקחת משהו שעושה את העבודה בראש שקט, גם אם זה בליסינג (לפחות ככה נראה, הרכב לא מספיק זמן בשוק)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זה מזכיר לי משהו, אמממ.. מה זה היה?

אההה כן! שפעת החזירים :roll:

ההשוואה במקומה אבל צריך לדעת להבחין בין היסטריה מוגזמת והתלהמות תקשורתית מונעת רייטינג שבהחלט היתה מוגזמת בשתי המקרים ובמקרים נוספים לבין העובדה שאכן היה צורך בטיפול על ידי הגורמים האחראים הן בטויוטה והן במערכת הבריאות העולמית.

פורסם

ההשוואה לשפעת החזירים במקומה.

להבנתי, בשני המיקרים המניע העיקרי לפרסום ולמהומה הוא כלכלי.

- בקדחת, חברות התרופות השחילו למשרדי בריאות בעשרות מדינות מיליוני מנות חיסון, את הרעל הזה צריך היום להשמיד.

- בפרשת הדוושה, האמריקאים החליטו להשחיל את חב' טויוטה שכמעט וחיסלה את דטרויט. הייתה בעיה אמיתית שנופחה מעבר לכל פרופורציה - טויוטה הודתה בבעיה שברובה לא הייתה אחראית לה רק כדי להשתיק את הסיפור במהירות.

הכל כסף.

פורסם

כנראה גם לך נמאס מהמגאנים, נמאס לך מהגירים והמנועים העצלים והמוזרים והבנת שכיום אין לרכבים האלו שום ערך מוסף ולכן והחלטת לקחת משהו שעושה את העבודה בראש שקט, גם אם זה בליסינג (לפחות ככה נראה, הרכב לא מספיק זמן בשוק)

אם הייתה מאגאן חדשה, הייתי לוקח אותה שוב, לטעמי גם היום היא אחת הטובות בקטגוריה.

לידיעתך המאגאן עשתה את העבודה בשקט , דווקא 2 מתוך 3 הגטות עשו בעיות חשמל לא מעטות.

פורסם
ההשוואה לשפעת החזירים במקומה.

להבנתי, בשני המיקרים המניע העיקרי לפרסום ולמהומה הוא כלכלי.

- בקדחת, חברות התרופות השחילו למשרדי בריאות בעשרות מדינות מיליוני מנות חיסון, את הרעל הזה צריך היום להשמיד.

- בפרשת הדוושה, האמריקאים החליטו להשחיל את חב' טויוטה שכמעט וחיסלה את דטרויט. הייתה בעיה אמיתית שנופחה מעבר לכל פרופורציה - טויוטה הודתה בבעיה שברובה לא הייתה אחראית לה רק כדי להשתיק את הסיפור במהירות.

הכל כסף.

כסף הוא תמיד נושא מרכזי , רק שאתה נוטה לשכוח שבשני המקרים מתו אנשים, 93 איש במקרה של טויוטה ואלפים רבים במקרה של שפעת החזירים.

אולי היה ניפוח בשני המקרים, אבל בהחלט היה בסיס להיסטריה.

פורסם

אם הייתה מאגאן חדשה, הייתי לוקח אותה שוב, לטעמי גם היום היא אחת הטובות בקטגוריה.

לידיעתך המאגאן עשתה את העבודה בשקט , דווקא 2 מתוך 3 הגטות עשו בעיות חשמל לא מעטות.

בטח בגלל התקנות מקומיות :D ( זה התירוץ שלך לכל בעיית חשמל במגאן)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמה טחנו את הנושא,

לא יעזור, גם פה בפורום כמו בדטרוייט יש אנשים שהשם טויוטה הוא סדין אדום עבורם. לא יתכן שיש רכב שגם נהנה ממוניטין אמינות מטורף, גם ממחירון גבוה במיוחד, וגם מהיר וזריז ביחס לכל משפחטומטית 1.6 ל'.

כבר שיצא הסיפור כתבתי בשרשורים שלאף אחד אין מידע וחצי מידע לגבי התאונות, אבל מסתבר שיש פה בפורום כמה נביאים עם יכולות יוצאות דופן. הם הגיעו למסקנה חד משמעית עוד הרבה לפני משרד התחבורה האמריקאי, ואפילו בלי לראות את הרכבים וחומר החקירה - אכן אנשים מופלאים!

אכן קשה להפנים שיש רכבים שלא מתפרקים, לא בועטים לך בצורה בהעברת הילוך, לא סובלים שני, שלישי, חמישי, וסופ"ש מבעיות חשמל, גירים, ושאר "זוטות". מן חיות מופלאות כאלו שלא נשחטות בעשרות אחוזים במחיר המכירה שלהן, וגם זה לאחר שהתפרסמו

חזור ופרסם זמן רב בלוחות המכירה.

לעניין,

יכול להיות שהיה מקרה או שניים. ואת זה צריך לחקור. אבל צריך להיות טמבל רציני כדי לא להבין שיש פה אינטרסים של מיליארדי דולרים מצד חברות שכמעט חוסלו בשוק הבית שלהן ע"י טויוטה. וכר פורה להגשת תביעה ותלונה של כל טיפש שטעה בין הדוושות ונכנס בקיר. תוסיף לזה את מידת הצדקנות של טויוטה שהיתה יכולה לדחות הכל על הסף, אבל בחרה בהלקאה עצמית, וקיבלת באאז

תיקשורתי רחב ידיים שנופח מעל ומעבר לכל פרופורציה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
היצרן הודה בבעיה, ואתה לא מאמין.

קוראים לזה חסיד שוטה בעברית.

היצרן הודה שהדוושא לא חוזרת מספיק מהר ואכן תיקן זאת, אך לא שמעתי ו\או ראיתי שהיצרן הודה שהדוושא נתקעת.

פורסם
בטח בגלל התקנות מקומיות :D ( זה התירוץ שלך לכל בעיית חשמל במגאן)

אין לי תירוצים , אלא עובדות.

המאגאן לא סובלת מבעיות חשמל, ולאחר מתיחת הפנים ממודל 2005 הבעיות שהיו במודלים הראשונים (כן בעיקר עקב התקנות מקומיות) נעלמו גם הם.

אבל כרגיל אצלך, עובדות לא מבלבלות אותך.

פורסם

שום דבר לא נופח מעל ומעבר, זה שהאמריקנים בכיינים לא אומר, שלא הייתה תקלה וזה לא משנה אם נהרגו 90 איש או בנאדם אחד, כל העניין הוא שטויוטה כמו במיקרים אחרים ידעה על הבעיות והעדיפה לשתוק כמו דג, כדי שחלילה לא יוודע שהיא לא אמינה,

מי שמוכן לרכוש רכב מחברה שהסתירה בעיות בטיחותיות חמורות שיהנה, בעברית לא תקנית אתם נקראים פראיירים.

וקורולה רובוטית היא סוג של זוועה שאסור לה לעלות על הכביש בשנות האלפיים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
כמה טחנו את הנושא,

לא יעזור, גם פה בפורום כמו בדטרוייט יש אנשים שהשם טויוטה הוא סדין אדום עבורם. לא יתכן שיש רכב שגם נהנה ממוניטין אמינות מטורף, גם ממחירון גבוה במיוחד, וגם מהיר וזריז ביחס לכל משפחטומטית 1.6 ל'.

כבר שיצא הסיפור כתבתי בשרשורים שלאף אחד אין מידע וחצי מידע לגבי התאונות, אבל מסתבר שיש פה בפורום כמה נביאים עם יכולות יוצאות דופן. הם הגיעו למסקנה חד משמעית עוד הרבה לפני משרד התחבורה האמריקאי, ואפילו בלי לראות את הרכבים וחומר החקירה - אכן אנשים מופלאים!

אכן קשה להפנים שיש רכבים שלא מתפרקים, לא בועטים לך בצורה בהעברת הילוך, לא סובלים שני, שלישי, חמישי, וסופ"ש מבעיות חשמל, גירים, ושאר "זוטות". מן חיות מופלאות כאלו שלא נשחטות בעשרות אחוזים במחיר המכירה שלהן, וגם זה לאחר שהתפרסמו

חזור ופרסם זמן רב בלוחות המכירה.

לעניין,

יכול להיות שהיה מקרה או שניים. ואת זה צריך לחקור. אבל צריך להיות טמבל רציני כדי לא להבין שיש פה אינטרסים של מיליארדי דולרים מצד חברות שכמעט חוסלו בשוק הבית שלהן ע"י טויוטה. וכר פורה להגשת תביעה ותלונה של כל טיפש שטעה בין הדוושות ונכנס בקיר. תוסיף לזה את מידת הצדקנות של טויוטה שהיתה יכולה לדחות הכל על הסף, אבל בחרה בהלקאה עצמית, וקיבלת באאז

תיקשורתי רחב ידיים שנופח מעל ומעבר לכל פרופורציה.

אני באותה דיעה שלך בהרבה דברים שכתבת כאן אבל לבחור בדוגמא המודגשת עם קורולה רובוטית בארסנל?

פורסם

היום בידיעות אחרונות כתוב שטויוטה אשמה בתאונה קטלנית אחת (אחרי בדיקה ע"י מומחים של כל התאונות הקטלניות, הלקסוס שלא הצליחה לבלום, 4 הרוגים).

שפעת חזירים הרגה מאות ואלפים? גם שפעת רגילה הורגת מאות ואלפים, אז?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...