Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

CX בחייך, במקום לדבר לעניין אתה מערב צרפתיות ? מי דיבר בכלל על צרפתיות ? מדברים כאן על טויוטה.

נראה לי קצת מוזר שאנשים שמתבססים על שמועות בלבד (כלומר כתבות בעיתונות ,תגובות בפורומים) ,כמו CX, כ"כ דבקים בהכפשת היצרן. עוד לא הבנתי מה המניע מלבד הרצון ליצור לגיטימציה לתקלות השונות והמשונות שקיימות ברכבים הצרפתיים שהוא כה סוגד להם.

בשביל הפרוטוקול:

הידע שלי לגבי צרפתיות מגיע מעוסקים רבים בתחום,בעלי מוסכים, מכונאים וחשמלאים (חלק במורשים)שהם חברים טובים ,מגוף ראשון כבעלים של רכב כזה וכמובן מחברים/חברות מכרים ומכרות שלצערי אני נאלץ לסייע להם בפתרון כל מיני צרות שונות ומשונות בצרפתיות שלהם , שהם רכשו בניגוד להמלצות שלי (חלק רכשו לאחר שכן המלצתי אבל זה היה לפני שידעתי באיזו צרה צרורה מדובר), טיפלו בכפפות של משי בלי לחסוך שקל ועדיין : אכזבו בגדול.

בניגוד לאחרים כאן,אני לא מתבסס על שמועות בפורומים,כתבות בעיתונות או על נהגי ליסינג שמחליפים לחדשה בכל שלוש שנים ולא רואים כמה רע הרכבים האלה מזדקנים .

בשורה התחתונה אני מסכים עם רומן, הנושא ככל הנראה נופח מעבר לכל פרופורציה וטויוטה בשל רצונה להיות יותר צדיקים מהאפיפיור יצרו לעצמם נזק כבד.

אף אחד מהצדדים לא יוצא כאן נקי אבל עדיין, לתקשורת יש תכונה לקפוץ למסקנות ולהעצים את האייטמים בלי לבדוק כמו שצריך.

זה נכון גם בנושאים פוליטיים ומדיניים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
1. מה זה עושה אותך?

כמו שאין כמעט ספק שהעניין נופח מעבר לכל פרופורציה.

זה גם נכון, לא היה סיבה ל MASS HYSTERIA שהיתה, קשה מאוד שזה יגרום לתאונת דרכים, בלימה תעצור את הרכב גם אם הדוושה תקועה (מה שגרם לי להאמין שמה שקרה לשוטר ההוא היה משהו אחר).

פורסם

הבנת הנקרא:

במרבית המקרים הנהגים לחצו על דוושת התאוצה.

פרשנות: יש מקרים רבים שסיבת התאוצה היתה לחיצה על דוושת התאוצה אבל יש גם אחרים שבהם לא זו היתה הסיבה.

אתם מתעלמים מהעובדה הבסיסית שמי שטוען שהדוושה נתקעת הוא לא אחר מזה שצריך לשאת בנזק. אם היצרן זורק על זה עשרות רבות של מליונים של דולרים אז כנראה הוא יודע מה הוא עושה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
גם אני לא סובל רכבים צרפתיים.

אני שמח לראות שהצדק יצא לאור!

בין לא סובל למציאות המרחק גדול.

אני לא סובל שקובעים עובדות ללא ביסוס.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ולך קוראים סיטרונאי ממוצע שרק רואה את הסמל של טויוטה ונכנס לסרטים.

תהנה מהגרוטאה הלא אמינה שלך ועזוב אותנו. הכובע למעלה מחכה לך.. אין יותר ''דוושה נתקעת''. תעבור למשהו אחר.

תגובה אופינית לחסיד שוטה , לא ציפיתי לשום דבר אחר (ואו לרמת תגובה ענינית ).

פורסם

אגב דוושה נתקעת,

משהו יודע האם התחילו להטמיע את עדכון התוכנה [שברגע שלוחצים על הברקס אז אוטומאטית הסיגנל של הגז מהמצערת האלקטרונית מתבטל] ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
זה גם נכון, לא היה סיבה ל MASS HYSTERIA שהיתה, קשה מאוד שזה יגרום לתאונת דרכים, בלימה תעצור את הרכב גם אם הדוושה תקועה (מה שגרם לי להאמין שמה שקרה לשוטר ההוא היה משהו אחר).

הבעייה מתחילה כשמדובר בנהג לא מיומן וללא הבנה מעמיקה ברכב. נהג כזה מווסת בהתחלה את המהירות בעזרת הבלמים ולמעשה מנסה באמת לבלום רק אחרי שהם מתחממים יותר מידי ולא מתפקדים (בדיוק כמו שאותו הנהג לא חשב להוציא לניוטראל או לדומם מנוע).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בין לא סובל למציאות המרחק גדול.

אני לא סובל שקובעים עובדות ללא ביסוס.

לא קבעתי עובדה הבעתי דעה.

לא אוהב צרפתיות זוהי דעה.

צרפתיות זבל של מכוניות = עובדה ללא ביסוס או דעה ללא ביסוס אם כמובן לא גיביתי אותה ע"י כתבה או הסיבה לה אני טוען שזה זבל של רכב.

אני רוצה שתסביר לי איך המרחק בין לא סובל למציאות גדול אני פשוט לא מבין את המשפט הזה תלמד לדבר עיברית קודם.

יש לי עבר לא גדול עם צרפתיות אך ממה שהספקתי לטעום היה מר, אם זה גורם לך אי נוחות זוהי בעיה שלך לא שלי.

אני גם לא חובב יפניות גדול למרות שהם מייצרים אחלה מכוניות (היה ברשותי מזדה 3 2.0), וגם לא האמנתי שטויוטה אשמה במה שקרה כל הסיפור היה נשמע מנופח.

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם
CX בחייך, במקום לדבר לעניין אתה מערב צרפתיות ? מי דיבר בכלל על צרפתיות ? מדברים כאן על טויוטה.

אתה טענת שאתה לא מבין מדוע הותר דמה של טויוטה, אך אתה עצמך לא נוקט בגישה שונה כלפי רכבים שאינם VW עם שלל דעות קדומות להפליא.

נראה לי קצת מוזר שאנשים שמתבססים על שמועות בלבד (כלומר כתבות בעיתונות ,תגובות בפורומים) ,כמו CX, כ"כ דבקים בהכפשת היצרן. עוד לא הבנתי מה המניע מלבד הרצון ליצור לגיטימציה לתקלות השונות והמשונות שקיימות ברכבים הצרפתיים שהוא כה סוגד להם.

שום שמועה , טויוטה הודיעה לרשות בארה"ב שיש בעיה בדוושה , אני מניח שאנגלית אתה יודע לקרוא , גש לקישור 2 שורות מהסוף.

בשביל הפרוטוקול:

הידע שלי לגבי צרפתיות מגיע מעוסקים רבים בתחום,בעלי מוסכים, מכונאים וחשמלאים (חלק במורשים)שהם חברים טובים ,מגוף ראשון כבעלים של רכב כזה וכמובן מחברים/חברות מכרים ומכרות שלצערי אני נאלץ לסייע להם בפתרון כל מיני צרות שונות ומשונות בצרפתיות שלהם , שהם רכשו בניגוד להמלצות שלי (חלק רכשו לאחר שכן המלצתי אבל זה היה לפני שידעתי באיזו צרה צרורה מדובר), טיפלו בכפפות של משי בלי לחסוך שקל ועדיין : אכזבו בגדול.

בניגוד לאחרים כאן,אני לא מתבסס על שמועות בפורומים,כתבות בעיתונות או על נהגי ליסינג שמחליפים לחדשה בכל שלוש שנים ולא רואים כמה רע הרכבים האלה מזדקנים .

אני מחזיק בצרפתיה מזדקנת ולא יודע על מה אתה מדבר, אני גם לא מסתמך על חברים אלא על דוחות של חברות ליסינג גדולות אשר מראות פערים זניחים באמינות ממוצעת של רכבים מיצרנים שונים.

לדוגמא , חברות ליסינג הופתעו מרמת האמינות הגבוהה שהפגינה ה C4 בשירות צי הרכב , גם המאגאן ממודל 2005 הפגינה אמינות גבוהה , אבל עובדות כנראה אצלך לא משנות.

ותסלח לי , רכב בשרות ליסינג אשר גמא בממוצע 35K ק"מ בשנה, מראה היטב את אכיות הרכב כאשר הוא מזדקן.

אצלנו רכבים נמסרו לליסינג בק"מ ממוצע של מעל 130K ללא כל בעיה.

בשורה התחתונה אני מסכים עם רומן, הנושא ככל הנראה נופח מעבר לכל פרופורציה וטויוטה בשל רצונה להיות יותר צדיקים מהאפיפיור יצרו לעצמם נזק כבד.

אף אחד מהצדדים לא יוצא כאן נקי אבל עדיין, לתקשורת יש תכונה לקפוץ למסקנות ולהעצים את האייטמים בלי לבדוק כמו שצריך.

זה נכון גם בנושאים פוליטיים ומדיניים.

צרות שונות ומשונות , מציע לך לקרוא את מוסף ממון של ידיעות מאתמול, סיפור הגולף שנגמר בהחלפת רכב על ידי צמפיון, זה ייתן לך מושג מה זה ברדק.

פורסם
מוזר מאד.

אני מכיר לא מעט אנשים עם טויוטה קורולה שנת 2008-2009 וכל מי ששאלתי אותו, זה בחיים לא קרה לו.

אני לא היחיד שזה קרה לו, אני מכיר עוד מקרה אחד.

פורסם

ברור שזה קורה רק במעט מכוניות.

אם זה היה קורה בהרבה היו עולים על זה כבר מזמן כי היו הרבה יותר מקרים.

נורא קל להאשים את הנהג, כל התאונות התרחשו עם נהגים שלא השכילו לעשות את הפעולה המתבקשת של ללחוץ על הבלם/לכבות מנוע ולהמנע ממנה. זה עדיין לא מסיר את האחריות מהדוושה.

• תוכן חדש...