Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי כלכליסט: "משרד התחבורה האמריקאי על פרשת טויוטה: "אשמת הנהגים"

המשרד בדק את התלונות שהתקבלו על האצה פתאומית בכלי רכב של טויוטה, וגילה כי מרבית המתלוננים לחצו בחוזקה על הגז במקום על הבלמים"

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3411396,00.html

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יכול לומר שזה מאוד מפתיע.

מעניין שבשרשורים בעניין בהם ביקשתי לקחת בחשבון אפשרות כזאת, חברים כאן קראו לי : "בעל עניין" ומשוחד (למרות שאני לא בעלים של רכב מהתוצרת הזו) והעדיפו לחגוג על הדם של היצרן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מעניין שבשרשורים בעניין בהם ביקשתי לקחת בחשבון אפשרות כזאת, חברים כאן קראו לי : "בעל עניין" ומשוחד (למרות שאני לא בעלים של רכב מהתוצרת הזו) והעדיפו לחגוג על הדם של היצרן.

אז עכשיו תאחל להם בתאבון:

852489.jpgsalt-shaker%281%29.jpg

:-D

פורסם

אותה חגיגה על הדם כפי שאתה עושה לרכבים צרפתים ללא שיש לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אתה יכול להשאיר את הכובעים במקומם, אני אחד מאלה שכן נתקעה דוושת ההאצה במכוניתם, זה לא היה ספין.

ספין ועוד איך ספין. אני מאמין שאם נתקעה לך דוושת הגז, זה היה בגלל השטיח(מה שקורה בהרבה רכבים, לא רק בטויוטה)

בכל אופן אתה מוזמן להרחיב.

פורסם

הרחבתי על זה בשרשורים המקוריים, אחרי הפניה הראשונה למוסך, קובע השטיח בפלסטיקים, זה המשיך לקרות, בפניה השניה, עדכון תוכנה, זה המשיך לקרות, בפניה השלישית, נעשה "טיפול דוושה" כששאלתי מה זה, אמרו שימון וניקוי, כשזה עדיין קרה לא הייתה פנייה רביעית.

פורסם
ספין ועוד איך ספין. אני מאמין שאם נתקעה לך דוושת הגז, זה היה בגלל השטיח(מה שקורה בהרבה רכבים, לא רק בטויוטה)

בכל אופן אתה מוזמן להרחיב.

היצרן הודה בבעיה, ואתה לא מאמין.

קוראים לזה חסיד שוטה בעברית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הרחבתי על זה בשרשורים המקוריים, אחרי הפניה הראשונה למוסך, קובע השטיח בפלסטיקים, זה המשיך לקרות, בפניה השניה, עדכון תוכנה, זה המשיך לקרות, בפניה השלישית, נעשה "טיפול דוושה" כששאלתי מה זה, אמרו שימון וניקוי, כשזה עדיין קרה לא הייתה פנייה רביעית.

מדובר בקורולה? איזה שנה?

פורסם
אותה חגיגה על הדם כפי שאתה עושה לרכבים צרפתים ללא שיש לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר ?

גם אני לא סובל רכבים צרפתיים.

אני שמח לראות שהצדק יצא לאור!

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם
היצרן הודה בבעיה, ואתה לא מאמין.

קוראים לזה חסיד שוטה בעברית.

ולך קוראים סיטרונאי ממוצע שרק רואה את הסמל של טויוטה ונכנס לסרטים.

תהנה מהגרוטאה הלא אמינה שלך ועזוב אותנו. הכובע למעלה מחכה לך.. אין יותר ''דוושה נתקעת''. תעבור למשהו אחר.

פורסם
גם אני לא סובל רכבים צרפתיים.

1. מה זה עושה אותך?

2. מה הקשר לנושא השרשור?

לגופו של עניין - אין שום קשר בין העובדה שהיצרן הודה בבעיה (שככה"נ אכן הייתה) לבין העובדה שרוב התאונות או לכל הפחות התוצאות שלהן היו באשמת הנהגים, או יכולות היו להימנע על ידיהם ולא נמנעו בפועל, כמו שאין כמעט ספק שהעניין נופח מעבר לכל פרופורציה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...