Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פזו' 107או קרייזלר קרוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ידידי,

יודע שהשאלה נשמעת מאוד לא הגיונית שהרי מדובר כמעט בדבר והיפוכו ... מותר גם להתלבט בין הפכים ...

מתכוון לרכוש רכב שני למשפחה שיסעו עליו רעייתי והבנים (שניהם חיילים) כ- 15000 ק"מ בשנה.

מתלבט ונוטה לרכב חדש מהניילונים (פז'ו 107 העולה 70000 ש"ח (מבצע חבר).

במהלך השוטטות שלי ביד 2 גיליתי כי הקרייזלר קרוזר הינה במחירים נמוכים להפליא כך שבמחיר של מכונית סופר קומפקטית ניתן לרכוש רכב מפואר ומפנק בין כשלוש שנים באותה עלות.

אשמח לשמוע מה הסיפור של הקרוזר? עלות אחזקה מטורפת או בג כלשהו אחר ...

תודה

פורסם

לגבי ה-107 מציע לך לקרוא מה שכתבתי כבר אתמול בשירשור אחר:

לובינסקי רק התחיל להזמין ידני לפני חודשים ספורים.

אני רכשתי במבצע חבר.

הידניות הראשונות יגיעו באוגוסט.

מבחינת מלאים אז יש הרבה פחות מלאי לידני עקב ביקוש אדיר.

אני רכשתי ביום הראשון של המבצע כי נשארו רק 3 מכוניות כאלה, ידני בצבע כחול, ובשאר הצבעים היה מספר חד ספרתי של מלאי.

לעומת מספר דו ספרתי של מלאי לגיר הרובוטי.

מאז עבר כבר חודש ואני בספק אם נשאר מלאי.

אני חושב שאתה מתלבט לחינם וייתכן שאין מלאי של ידני (שזה המומלץ יותר עבור ה-107), אז תברר בזריזות מול לובינסקי.

פורסם

Royboy ראשית, תודה רבה על התגובה הזריזה.

שנית, איני מדבר על ידנית אלא 107 אוטומטית. האם יש הסתייגויות מרכב כה קטן/חלש עם גיר אוטו'?

פורסם

מי שלא יודע להיכן הוא הולך, כל הדרכים מובילות אותו לשם.

תגדיר צרכים ורצונות, ותקנה רכב בהתאם. רק תקציב זה לא מספיק כדי לקבל החלטה. עובדה, אז מגיעים להשוואות של שתי מכוניות לא קשורות בעליל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני חושב שהנסיון המשפחתי שלנו מעט יעזור.

אנחנו בערך באותו מצב, לאבא שלי יש את הרכב שלו, ולי לאחי(בצבא) ולאמי יש את הרכב שלנו.

הרכב שלנו הוא פיאט פנדה, הרכב צובר כ25K ק"מ בשנה.

משמש את שלושתנו.

הרכב צבר כבר 85K ק"מ, טפו טפו טפו, באמינות מוחלטת!

הרכב שלנו נקנה כיד שניה.

אין לי דבר וחצי דבר רע להגיד עליו.

לדעתי כרכב שני לצרכים האלה רכב קטן, עם מנוע קטן וחסכוני הוא פתרון מושלם.

הוצאות הדלק שלנו מצחיקות(ממוצע משולב של 1-16 עד 1-17), הטיפולים גם זולים מאוד, ומחיר הקניה כיד שניה היה נמוך(נקנה ב2006 עם 5000 ק"מ מזקן).

ממליץ לך לא לפזול לרכב "גדול ומפואר" אחרי חודש של התלהבות, תבין שהוצאות הדלק והטיפולים לא שווים את זה ורכב קטן היה עושה 95% מהמשימות באותה יעילות אם לא טוב יותר.

שיטוט מהיר ביד שתיים הוביל אותי למודעה מ10/7/10 נתונים:

פנדה שנת 2005, 52000 ק"מ, רובוטית, פרטית, יד שניה.

מחיר:34000 שקלים, לבדוק טוב ולחטוף.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בהסתמך על ניסיון משפחתי זהה לזה של "פארקש 7", עם פנדה שנוסעת ק"מ+- ומאותו השנתון, הרכב יענה לך על רוב הדרישות ובעיקר תחסוך הרבה כסף, החל מרגע הקנייה (רכב שנת 05 בכ30-32 אלף) וכל עוד הוא ישמש אותך תהנה מהוצאות תחזוקה ודלק מינימאליות. כמו כן אתה תתפלא לגלות שלרכב הזה יש שוק "רותח".

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...