Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

סוף סוף קניתי רכב - פג'ו 206 שנת 99

רציתי לשאול אתכם איזה ביטוח כדאי לעשות לדעתכם? וכמה זה עולה בערך

תודה:-)

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

היי

לגבי ביטוח זה שיקול שלך

אתה יכול לעשות מקיף שזה מבטח לך הכל

או לעשות צד ג' ואז במקרה של תאונה ח"ח

הנזק שנגרם למכונית שלך אתה משלם מכספך

עלויות משתנות מאדם לאדם

תלוי בגיל ו כמה זמן יש לך רישיון

בכל מקרה תבדוק בזאפ

http://www.zap.co.il/insurance/

זה יתן לך מחיר בערך אצל כל סוכן זה יכול להשתנות

404

פורסם

לרכב כזה לא משתלם לעשות מקיף, תעשה חובה וצד ג'. דרך אגב המחירים בזאפ לא ממש מחוברים למציאות, אולי רק להצעות הראשוניות שאתה מקבל בטלפון שהם לא אומרות הרבה, מאוד קל להוריד את המחיר אחרי משא ומתן.

פורסם

מה המחירון?

כרגע אם אתה בלי ביטוח (כלומר עוד לא עשית כלום) אסור! לך להזיז את האוטו!

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קניתי ממגרש טרייד אין

כלומר חתמנו על זכרון דברים, וביום חמישי עושים את ההעברה.

האם לדאוג לביטוח כבר מעכשיו?

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

כן, יש לדאוג לביטוח כבר מעכשיו.

תבדיל בין שני הסוגים:

-ביטוח חובה. מהרגע שביצעת העברת בעלות, ביטוח החובה הישן אינו תקף. נסיעה ללא ביטוח חובה היא עבירה.

-ביטוח מקיף/צד ג'. רצוי מאוד שיהיה לך מייד לאחר העברת הבעלות. (תחשוב מה יקרה לך אם ברברס כשאתה יוצא מהדואר, שמח וטוב לב לאחר העברת הבעלות, ואתה פוגע באיזה מרצדס:-()

את שני הביטוחים אתה יכול לבצע טלפונית. דבר עם הסוכן/נת, בצע את הביטוח אך אל תפעיל אותו (הם יודעים על מה מדובר) כאשר תבצע את העברת הבעלות בדואר התקשר לסוכן/נת ובקש שיפעילו אותו מיידית.

עוד דבר, בצע זאת עכשיוו כדי שתוכל למצוא את הביטוח הזול ביותר כשיש לך זמן ואתה לא בלחץ.

פורסם

יש כמה אתרים שמריצים את הפרטים שלך למלא חברות ביטוח. ואז אתה רק צריך יום פנוי לענות למליון טלפונים עם דף ועט ולרשום את כל ההצעות.

נקודתית אני רוצה להציע להמנע משרביט ביטוח בשביל מקיף בעיקר משמועות שהם עושים בעיות בתביעות וגם שטוטל לוס אצלהם זה מ60% ומעלה שאצל רוב האחרים זה 50%.

בלי קשר הפרסומת שלהם ברדיו נשמעת כמו איזה ערס שמאיים עליייך לעשות ביטוח...לא נשמע לי כל כך כיף אחרי זה להיות עם בן אדם כזה בקשר כשאתה צריך כסף מהתביעה :-o

פורסם

מצחיק, אהבתי :-)

אני הבנתי בגדול שביטוח ישיר או 9000000 יהיה הכי זול. חברת הביטוח אי די איי או איי די אי

שניהם עובדים איתם.

דרך אגב הם אומרים בטרייד אין שאין ביטוח לרכב/ים.

סבבה תודה לכולם על התגובות

אחרי 9 חודשים בפורום סוף סוף קניתי רכב ראשון לעצמי - אני די שמח

ביי

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

שלילי חזק.

מניסיוני, הביטוחים הישירים למינהם יקרים יותר מסוכני הביטוח העצמאיים. לרכב שלי קיבלתי הצעת מחיר הזויה למקיף (10K לשני נהגים מעל 45 ללא עבר ביטוחי) מאחד הביטוחים הישירים והשני בכלל לא הסכים לבטח ("איננו מבטחים מרצדס"). להזכירך, היום אני משלם 1800 ש"ח למקיף.

סוכני הביטוח העצמאיים עובדים עם מספר חברות והטובים מבניהם ויכולים למצוא בשבילך את הפוליסה האופטימלית (לא הזולה ביותר אלא בעלת יחס טוב של מחיר/כיסוי ביטוחי)

• תוכן חדש...