Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מכיוון שלאחר המון וויכוחים עם אבא שלי על חיבור המערכת לאוטו החלטתי שאני מעוניין לחבר את המערכת אל המחשב

מצאתי סרטון ביוטיוב איך מחברים את המערכת לספק ואל המחשב:

http://www.youtube.com/watch?v=c3tlFxO1stU&playnext_from=TL&videos=5MXPnjT6arw

והציוד שיש ברשותי הינו:

רמקולים כאלו רק משומשים:

http://forum.lowyat.net/topic/1328594

מגבר:

Philips DAP 600 MK2

סאבוופר:

175RMS שפועל על 1450W לא יודע מה הדגם שלו

הייתי מעוניין לבנות תיבה אל הרמקולים 6X9 היייתי מעוניין במידות מומלצות ובנפחים ( כנראה אלך לנגר שיעשה לי את התיבות )

והייתי מעוניין באיזה ספק כוח מומלץ לבחור בכמה עוצמה, וכמובן שאלך על ספק כוח איכותי ולא ג'נרי.

אני מאוד אודה לעוזרים.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

בקשר לתיבות,מוכרים כאלו ביד שניה.

בעניין החיבור,אם הבנת את החיבור אז מה טוב,תרכוש ספק כוח לפחות 500-600W לא ג'נרי.

בכדי שלא יהיו לך פילות מתח בוליום גבווה.

בקשר לחיבור הפיזי למחשב,תזדקק למפצל RCA שמהכניסות RCA במגבר יהפוף לכניסת PCI (כרטיס קול).

אם ישנם בעיות בהרכבה אמח לענות לך בה"פ.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

עזרת לי המון

שכחתי לשאול לגבי הכפתור ווליום ושליטה

במגבר הזה אין שליטה על עוצמה אפשרי לעשות לגבי זה משהו?

ולגבי כבלים

איזה חיווט צריך כמה גייג'?

לגבי הספק אני אקנה כמו שיש לי במחשב ספק מעולה 650 וואט של סיאסוניק חברה מעולה אוהב אותה והיא חברה מעולה וגם זולה הספק שיש לי עולה רק 410 שקלים הנה הספק:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9813

לגבי התיבות איפה אני יכול למצוא תיבות אל הרמקולים באיזה קטגורייה?

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

לגבי ה"וויליום"-תעשה כיוון גיינים כרגיל לפי טעמך.

את הווליום תאלץ להרים ולהוריד דרך העוצמה הראשית שבמחשב (אם היית מחבר גם רדיודיסק על המגבר זה היה אחרת-זה היה משמש ממש כיחידת סטריאו).

לגבי חיווט-8G טוב יעשה את העבודה די ויותר,ולגבי התיבות הינה משהו שמצאתי-תיבות 6X9

מחיר סביר(אולי אצל נגר יצא פחות)-מה שיעשה את העבודה.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

לא צריך חיווט

פשוט אתה מחבר כמה כבלים צהובים ל+ וכמה שחורים ל-

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

הוא מתכוון לחיווט לסאב ורמקולים.

חיווט לסאב-8Gמספיק

חיווט לרמקולים-16 גם יספיק (אך ככל העבה משובך)

והתאור שלך לא מדוייק ידידי אז אל תטעה את הבחור יש צמה מסויימת שממנה מוציאים את הפלוס והמינוס (זה לא כמה+ וכמה -) ובנוסף כדי שספק הכוח יפעל ישר כאשר אתה מחבר אותו לחשמל (במידה ואין לו מפסק)

יש לחבר את החוט הירוק מהצמה לחוט שחור מאותה צמא,כדי לסגור מעגל ושכאשר תחבר את התקע לשקע הספק ידלק אוטומתית.

למען הנוכות תוכל לפנות אלי בהודעה פרטית בכל שאלה.

אני אישית חיברתי את אותה קומבינציה אצלי בחדר.

• תוכן חדש...