Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סקודה פביה 2002, ביום שישי בבוקר שמתי לב שכמות המים ירדה לי מתחת לקו הMIN במיכל, אז מילאתי מים ויצא שנכנס בערך סנטימטר מעל הקו של הMAX.

היום בבוקר ראיתי שכמות המים עומדת בין הMIN לMAX.

אחריי ביקור במוסך ובדיקה עם פומפה נמצא שהכול תקין (עדיין אין הסבר ללמה המים נעלמו) ואז נזכרתי שנגמר לי הנוזל הנוכחי.

בצד ימין זה הבקבוק המקורי שקיבלתי ממוסך מורשה אחריי הטיפול ובצד שמאל זה מה שקניתי.

זה נחשב לנוזל איכותי ?

במקרה ולא, אני יכול להחליף או להזדכות עליו, אבל לפי המוכר זה "הכי איכותי שיש".

עוד משהו שאמר לי המוכר - שזה נוזל מרוכז ואני צריך לערבב אותו רק עם מים מזוקקים ביחס של כוס נוזל G12 ל2 כוסות מים.

במקרה שיחסר לי מים בעתיד (נקווה ולא) אז ראיתי שאנשים כתבו בפורום על ריאקציה מסויימת אם מערבבים 2 נוזלי קירור ביחד.

זה יכול לקרות במקרה של ערבוב בין 2 הG12 שיש בתמונה ?

אשמח לעצה.

תמונה195.jpg

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

הנוזל של הליטר וחצי, הוא הנוזל המקורי.

הנוזל בבקבוק של הליטר, בקבוק בצבע כחול של "למפמדר" הוא גם נוזל קירור G12+ והוא גם איכותי.

סתם מעניין אותי לדעת, כמה עלה לך הבקבוק הכחול?

קובי

פורסם

האמת שעשיתי סקר שוק לא קטן בקטע הזה, עברתי 3 חנויות כשבשניהם היה נוזל G12 במיכל של ליטר וחצי ונראה קצת ישמעאלי.

כששאלתי לגבי משהו קצת יותר איכותי, אמרו שיש של למפודרד אבל "הפסיקו להביא אותו לארץ"

בחנות השלישית כבר היה אותו, עלה 40 שקל.

ולא ענית לי על השאלה של הריאקציה שמתרחשת (או לא) בערבוב של 2 הנוזלים .. יש סיבה לפאניקה ?

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

אין כאן ממש חסכון מכיוון שה1.5 ליטר המקורי עולה בין 50 ל60 ש"ח, תלוי איפה בעוד ה1 ליטר למפורדר עולה לך 40 ש"ח.

בקשר לנוזלים ,בדקת קודם כל אם גם הלמפורדר באותו צבע ומרקם? (שים מעט בפקק של הבקבוק ותשווה לשני בתור התחלה)

לדעתי יש סיכוי לא מבוטל שזה זהה למקורי , אבל לדעתי תשאל את מוסך רון . הוא יודע הכי טוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שני הנוזלים יכולים לחיות יחד בשלום אבל בשביל הפרש של 15 שקל הייתי הולך על המקורי.

אגב המינון המומלץ הוא ביחס של 1:1

• תוכן חדש...