Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד! נראית עבודה יפה =]

מחכה לראות את ההמשך והסוף של הפרויקט שלך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

כל הכבוד על היוזמה

אני מעריך מאוד את התעוזה והסבלנות והרצון בלקיחת משימה של עבודה עם פיבר

אני מקווה לטובתך שאתה חובש אמצעי מגן בזמן העבודה

משום מה אני משוכנע שסוף הביצוע יהיה יפה ומרשים

שבוע טוב

דרור

פורסם

גם אני מקווה שהתוצאה תשתלם בסופו של כל התהליך..

מחר בבוקר אני צריך לעשות התאמות לדלת עצמה קצת חיצתוכים וכו'

בסוף שיוף בקטנה וצבע שחור מט..

האמת שעניין הגימור פחות חשוב לי.. אני פשוט מת כבר להרכיב ולשמוע.. אני יודע שהלילה אני לא ארדם בקלות (מי שמבין יודע איך זה..)

זה רכב של חברה אני בסך הכל חייב להוסיף עוד רמקולים לאוטו וזה הפתרון שנשאר 8)

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

קודם כל יוזמה מבורכת וכיף לראות.

אבל,

המתיחה של הבד מאוד רופפת בחלק מהאיזורים של הפודים שלך וזה יכניס בועות אוויר בין הפיבר לבד המוספג - דבר שיכול להתבטא בקלות ברשרושים מהפוד אחרי שתחבר אליו את הרמקולים.

אני ממליץ שאחרי שתסיים את עבודת הפיבר - רגע לפני שאתה מתחיל בשלב הגימור - תיקח סכין יפנית ותוציא את חתיכות הבד מהאזורים בהן אין הדבקה לסיבי הזכוכית שהתקשו ואחרי זה גם תקציף את פנים הפוד עם קצף פוליאוריטן (שקונים בכל חנות עשה זאת בעצמך נוסח אייס) בכדי לקבל מקסימום קושיות מבנה של הפוד.

אח"כ רק תיגש לשלב הגימור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבד שמתחתי זה חולצת לייקרה, הפוליאסטר עם המקשה והמאיץ נמרחו גם על החולצה ואז שמתי יריעות פיבר ומרחתי שוב, מה שהתקבל זה שהחולצה נהייתה קשה כמו פלסטיק וצמוד אליה הפיבר שגם התקשה מאוד.. כשסיימתי עשיתי מריחה נוספת של הנוסחא רק גם קצת יותר מקשה ממה שהומלץ לי זה יצא מספיק חזק.. הולך להיות שם מיד ריינג' לא וופר..

בכל אופן זה אחרי צבע, רואים את הסיבים דרך הצבע, ז"א רואים את הטקסטורה של החומר.. בשביל גימור חלק לגמרי הייתי צריך שפכטל פחחים/שפכטל עץ מה שזה לא יהיה, אבל אין לי רצון להשקיע על זה כל כך..

מחר אני יעלה תמונות של אחרי צבע ואולי בערב אני יעלה תמונות כשזה מורכב..

אני מסכם את זה

תכנון -7

ביצוע -10

גימור- 8

התאמה -8

סכה"כ זה עונה על מה שציפיתי שזה יהיה - מקום לעוד רמקולים

כרגע מקדימה יש קומפו של מורל 4" (דוטק הייבריד)

סאב רוקפורד וכו'

אולי אני יבוא למפגש הבא נשמע דברים מעניינים 8)

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם

כל הכבוד על היוזמה, נראית עבודה נחמדה מאוד.

אני לא הייתי מוותר על הגימור, עוד שעתיים עבודה והכל יהיה מושלם.

מחכים לתמונות סופית.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

אהבתי שאתה נותן לעצמך ציונים - למה שלא תלך לתחורת מיס יוניברס??? :-D

גם מידריינג' יכול לעשות הרבה באלאגן...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב סיימתי עם כל הבלגן שלי..

ריפדתי את הכל בבד רשת שחור זה נראה נחמד.. לא יותר מזה..

אני מאוכזב מהסאונד היה לי רדיו דיסק של פיוניר היה לי טרבלים גועל נפש ואני עוד עדין פה..

לא מזמן החלפתי את הרדיו דיסק שלי למכשיר קנווד KDC-PSW9527 מי שמכיר..

עכשיו יש לי יותר מידי מיד ריינג זה צורם לאוזן ולא נעים לשמוע.. מה עושים עכשיו?!?!

אולי הרמקול צריך לעבור הרצה..

מתי המפגש הבא אני רוצה לבוא לשמוע ולראות ושמישהו עם אוזן וידע.. (לא שחסר לי פשוט רוצה חו"ד נוספת) יגיד לי מה לעשות

לדעתי זה הכל עניין של כיוון..

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם

תוריד בHU את כל הכוונים שלך לFLAT - כלומר באס על 0, טרבל על 0, מיד על 0, תכבה את הLOUD אם במגברים מופעל באס-בוסט תכבה.

עכשיו תנסה להסביר מה נקודות החיתוך בין האלמנטים ובאיזה סלופ (אם אתה בכלל עובד אקטיבית) ואם לא אז מה הסט ואיזה קרוס יש לך.

אם יש לך פרוססור שמסוגל לשנות את שיטת העבודה של הקרוס אז גם יש טריקים שיכולים לעזור ולהרגיע את המצב.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...