Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מזהים civic vti

FreeStyle
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיצונית אין לי מושג האמת, אבל הכי קל זה לפתוח מכסה מנוע ולראות שם את המנוע DOHC VTEC יושב שם, עם כיסוי לפלגים.

כמו בתמונה הנ"ל :

http://www.racingxs.co.uk/blog/wp-content/uploads/2008/05/img_20441.jpg

וגם לפי מדיד שמן שנמצא באמצע הסעפת לעומת מנועים אחרים של הונדה, ששם נמצא ליד המנוע.

שונא גזענים !.

פורסם

תוכל להבדיל בין סיויק VTI לסיויק ESI ע"י הסתכלות פשוטה לפנים הרכב. אם יש מאחורה שתי מושבים בלבד (ז"א אין חגורה אמצעית) מדובר בVTI, אם יש חגורה באמצע זו לא.

שינוי נוסף, בסיויק ESI הקו האדום יהיה ב7000 סל"ד, כשבVTI הוא ב8000 אם אני זוכר נכון.

יש בטח עוד סימנים מזהים, אבל אלה עולים לי כרגע.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

ניתן גם לזהות ע"פ מוט ייצוב קידמי שמורכב בפרונט

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

גם בדגמי ה-ESI של שנים 94-95 הגיעו בלמי דיסק גם שהמנוע אינו VTI.

מנוע VTI הוא מנוע בעל גל זיזים כפול ,שם דגם B16 (אתה יכול גם להסתכל על המנוע עצמו מה מוטבע או ברישוין הרכב) ונראה בדומה לתמונה שהעלו למעלה :

invo4into2-on-integra-lrg.jpg

כמובן צבע מכסה השסתומים יכול ליהיות אדום שחור , או כל צבע שבעל הרכב חשוב. (יש לשים לב מנוע ה-K20 של הטטיפ R די דומה למנוע זה)

מנוע VTEC רגיל של הונדה בנפח 1.6 בסיסי זה בעצם מנוע D16A על מגוון דגמיו

2647249_1592_full.jpg

כמו כן יכול להופיע אותו מנוע בדיוק עם אותו צורה של המכסה שסתומים רק שלא יהיה כתוב עליו Vtec וזהו 1600 ללא ויטק.

ולשם השוואה מנוע D16 נוסף ללא ויטק דגם ה-ZC שמרכיבים היום במרבית הרכבים בארץ לאחר שמחליפים מנוע, שימו לב מכסה השסתומים מעט שונה.

IMG00003-20090705-1249.jpg

מקווה שעזרתי מעט ...

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...