Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שבוע שלם אני שובר את הראש ומנסה להבין לאן נעלמים לי המים מהרדיאטור

לקחתי את האוטו למוסך שמתעסק עם רדיאטורים והוא אמר לי שאין שום נזילות בדק לי והחליף לי מכסה לרדיאטור לכל מקרה (ועשק אותי ב 250 שח)

אתמול בלילה שאלתי אבא של חבר מה יכולה להיות הבעיה והוא אמר לי לבדוק "פקום ראש" ושאין מים במדיד של השמן

הגעתי הביתה ובדקתי ופתאום ראיתי שהמדיד ניהיה בצבע טחינה ותיארתי לעצמי שזה הפקום ראש שהוא דיבר עליו

הייתי אמור לקחת את האוטו למוסך היום בבוקר אך האוטו נשלח למשימה יותר חשובה ולפתע האוטו נכבה

רציתי לדעת מה הסיפור עם הפקום ראש האם הסימן שהאוטו נכבה אומר שהלך המנוע? כמה אמור לעלות נזק מהסוג הזה?

אודה לעוזרים

פורסם

על איזה רכב מדובר,איזו שנת ייצור ? האם הרכב התחמם לך אי פעם ?

וכן,אם יש לך מיים במדיד השמן יש בסבירות גבוהה פריצת אטם ראש מנוע המחייבת בשלב הראשוני: פירוק ראש מנוע ושליחתו ליישור שטח,מילוי וחריטה.

אם הרכב עבר מס' גדול של ק"מ וכתלות בסוג הרכב יתכן,שתצטרך לבצע תהליך של חצי אוברול (החלפת טבעות בוכנה) או החלפת מנוע קומפלט (אם הראש שיפורק -יקבע ע"י חרט שהוא פסול ולא ניתן לתקן).

קח בחשבון,שבעבודה מסוג כזה יש להחליף טיימינג,משאבת מיים,מותחנים ושאר ירקות והכי חשוב: למצוא את הסיבה שגרמה לרתיחת היתר של המנוע ולטפל בה (טרמוסטט נתפס/רדיאטור סתום ).

עלות של עבודה כזו יכולה להגיע גם ל-8000 ש"ח ומעלה אם נעשית במוסך מורשה היבואן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שלום לכולם,

שבוע שלם אני שובר את הראש ומנסה להבין לאן נעלמים לי המים מהרדיאטור

לקחתי את האוטו למוסך שמתעסק עם רדיאטורים והוא אמר לי שאין שום נזילות בדק לי והחליף לי מכסה לרדיאטור לכל מקרה (ועשק אותי ב 250 שח)

אתמול בלילה שאלתי אבא של חבר מה יכולה להיות הבעיה והוא אמר לי לבדוק "פקום ראש" ושאין מים במדיד של השמן

הגעתי הביתה ובדקתי ופתאום ראיתי שהמדיד ניהיה בצבע טחינה ותיארתי לעצמי שזה הפקום ראש שהוא דיבר עליו

הייתי אמור לקחת את האוטו למוסך היום בבוקר אך האוטו נשלח למשימה יותר חשובה ולפתע האוטו נכבה

רציתי לדעת מה הסיפור עם הפקום ראש האם הסימן שהאוטו נכבה אומר שהלך המנוע? כמה אמור לעלות נזק מהסוג הזה?

אודה לעוזרים

חבל ..

בקצרה .. החלפת אטם ראש מתחילה מכ- 1500 ש"ח עד אפילו כפול מזה ויותר.. ( לא ציינת את דגם הרכב )

מבלי ששמת לב, או שכן שמת, הרכב עבר התחממות שבגינה האטם נפגע וכרגע קיים מעבר של שמן למערכת הקירור.

ייתכן כי הרכב נכבה עקב חדירת מים לאזור המצתים או התחממות נוספת קשה שגרמה לנזק במנוע .. זאת הסיבה

שפתחתי במילה - חבל .. :-(

תבקש המלצות בפורום על בעל מקצוע אמין והגון מאזור מגוריך.

• תוכן חדש...