Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה באמת חושב שיש הבדל בין מסעדה זאת אחרת? אולי בסוג הריבה ובכמות הגרעינים על הלחמניה.

אני הייתי הולך למקום שהכי קרוב אלי.

תהנה.

פורסם

מ-MEDZZO יש לי חוויה טובה, אבל זה לא היה ארוחת בוקר.

מבליקר יש לי גם זכרונות טובים, אבל כבר המון זמן שלא יצא לי לשבת שם.

בית הפנקייק הוא אחד הפייבוריטים שלי בזכות השירות המעולה, המנות היפות והמחיר הסביר, אבל אף פעם לא אכלתי שם ארוחת בוקר, והאמת היא שזה נראה לי קצת מוזר להזמין סלט וריבה במקום שההתמחות שלו היא פנקייק, צ'ילי קון קרנה ובשרים על הגריל, אבל זה רק אני.

את קפה מצדה בהרצליה יוצא לי לפקוד כמעט כל יום שישי (מולו מתקיים מפגש מועדון אלפא רומיאו). המטבח שלהם גם מצוין והשירות נהדר, רק ששוב: אף פעם לא אכלתי ארוחת בוקר שם.

בשורה התחתונה: כפי שנאמר, אני באמת לא חושב שההבדלים בין בית קפה אחד למישנהו הם באמת כאלה תהומיים, ואני יותר ממאמין שברובם תקבל פחות או יותר את אותו המוצר.

אם כבר, אישית הייתי הולך על הבליקר - גם בזכות מיקומו המשובח וגם מפני שלפחות איך שאני זוכר את ארוחת הבוקר שלהם, היא היתה מכובדת ועשירה ביותר.

בתיאבון!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מקס ברנר, ואין על מה להתווכח בכללל

2 רמות מעל כולם.

הייתי לפני חודשיים עם בת זוגתי וליקקנו את הצלחות.

שים לב להגיע רעב, כי המנות ענקיות!

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אני מקבל סכרת רק מלחשוב על מקס ברנר.. יש שם משהו שלא כולל סוכר בתוכו ?:crazyeyes

ממליץ לך על בית הפנקייק כמו שנאמר כבר מעליי, אין לי ניסיון עם הארוחות בוקר אבל כל השאר מעולה!

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

כן יש דברים שלא מכילים סוכר

מקבלים חביתה משלוש ביצים,כמה סוגי לחמים ,סלט ירקות גדול ,כמה סוגי גבינות,מוזלי ובסוף אתה יכול לשתות משהו מהמשקאות של מקס ברנר

פורסם

2 רמות מעל כולם.

+1 על מקס ברנר!

אני וזוגתי הולכים רק לשם לארוחות בוקר, הם מס' אחד (ולא במשכנתאות)

פורסם

2 רמות מעל כולם.

צודק, מעולה. גם המדזו טוב.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...