Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אליפות אטבי הכביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אטבים מעץ - איפה מוצאים לעזאזל? אני מת לכאלה.

אישה שתעשה כביסה - איפה מוצאים לעזאזל? אני מת לאחת כזו.

מקפיץ כדי לעדכן! מצאתי אטבים מעץ, תבורך דרום ת"א.

לא מצאתי אישה, כוסאוחתו דרום תל אביב.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אטבים משאירים סימנים של אטבים על הבגדים, במיוחד אטבי העץ הקשוחים.

לא פעם יצאתי מהבית לבוש חולצה נקייה מבושמת עם תרסיס בדין

ובאזור הבטן היה סימן של חצי עיגול עם פסים שנסיתי להסוות בכל דרך.

זה כמו הסימן שנשאר אחרי חיסון האבעבעות שנשאר אצל החבר'ה המבוגרים,

נראה לי שזה אבעבועות, אני לא בטוח.

Gn'f'R

פורסם

היום את רוב הבגדים אני מייבש במייבש כמו כל בן אדם נורמלי (אם מתעלמים מזה שאני מכבס במכבסה בשירות עצמי ברחוב), אבל יש כמה עדינים שאני מייבש בתלייה בצל.

רגע, אני בודק, הפין עדיין שם.

ר. פרסקי

פורסם

וכשלרגע חשבתי שהקמת כת הקוראת לכל השומרים בקניונים/חניונים לרדוף עם אלות בייסבול אחר הסדרנים באולמות הקולנוע היתה שיא הקריירה...

פורסם

שתי הערות לי אליכם -

לוקו, את האטבים שים על התפר של הכתף. יפתור לך את העיגול בבטן (נהג מתחיל- העצה גם בשבילך!).

אנלוגי, בגדים עדינים (שריגים, צמרים ושות) מומלץ לייבש בפריסה, ולא בתלייה!

כל פין שעומד מאחורי ומצדדי, הוא העומד! אחת, שתיים שלוש.

מה חתימה? תתפשטי!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה עוד כלום, חכה שהחבל יחליט לפרוש.

אטבי העץ הם בליגה אחרת. יש לנו את אותם אטבי עץ כבר מליון שנה.

פעם גם היו מייצרים גם אטבי פלסטיק עבים ואיכותיים אבל היום נראה שכל האטבים מיוצרים מדשבורדים ממוחזרים של צרפתיות שנשלחו לגריטה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נראה שכל הדשבורדים של הצרפתיות מיוצרים מאטבי פלסטיק ממוחזרים שנשלחו למיחזור.

תיקנתי אותך.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

החבל הזה היה גיבור והחזיק המון זמן, עד שבעל הבית שלי נכנס עם רכב לשטח וקרע אותו. נקשר שוב, נמתח באמצעות פרפר אלפיני, והחזיק עוד הרבה זמן אח"כ.

היום אני כבר לא גר בבית ההוא, ויש לי חבל מצ'וקמק רצח.

הבגדים שאני תולה ולא מכניס למייבש הם לאו דווקא עדינים מדי או יפים מדי, פשוט כאלה מבד נושם שגם עוברים כביסה קרה.

ר. פרסקי

פורסם

אטבי העץ לא היו מועילים ברובי הגומיות שבניתי. גם האטבים הקצרים. האטבים של שחקני הכדורגל התחרו לעתים בכבוד בטוטו- הכוונה לצינור שבו היינו יורים חיצי נייר. רוגטקות מכופפות מחוטי מכבלי מתכת היו הכי טובים.

אבל כל זה בשימוש צבאי. בשימוש אזרחי לכביסה זה בדיוק הפוך.

*כמובן יש כמה אטבים שלא שוים כלום לא בצבאי ולא באזרחי, אבל הם נראים טוב ונמכרים טוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשימוש צבאי חותכים את הצאוור של בקבוק פלסטיק ומצמידים בלון חזק לפיה בעזרת ההברגה של הפקק. התחמושת מגוונת: אבני חצץ, גירים של בית הספר או גלעינים של שסק. זה יותר אפקטיבי מכל גומיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
דווקא בדרום תל אביב אתה יכול למצוא אישה בתשלום פר שעה :p

המחלות על חשבון הבית

אולי תקבל מחלות בחינם, אבל לפחות בריאות הנפש תשמר בלי כל החפירות של אחרי (מאמי, אתה אוהב אותי? נכון ששנינו זה משהו מיוחד? וכו' וכו') וזה ברגע שהדבר היחידי שרוצים הוא לעצום את העיניים... :twisted:

פורסם

בלי חפירות, רק שאחרי פתאום אתה שומע "אותה" אומרת לך בקול גברי "גבר מזמן לא נהנתי בלי וזלין".

ואז אתה מבין שנפלת חזק, רגע אחרי זה אתה גם נזכר במחלות ופתאום החיים נראים שחורים מתמיד :)

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...