Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות למקומות בנפאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחתונים וגרביים, סווצ'רט , מצעים ןדברים קטנים שאתה צריך ברמה אישית (כובע גרב אהוב לדוג').

דברים אחרים תוכל למצוא ללא בעייה, החל משמפו, משחות שיניים וכו' ועד פליזים, מעילים ושאר ירקות.

נעלי הליכה, ניתן לרכוש שם גם אבל את זה אני דווקא ממליץ להביא מהבית.

במזרח צריך לבוא עם מינימום כי מהר מאוד ממלאים את התיק בדברים חדשים.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הייתי בנפאל לפני עשור, אז אני מקווה שמה שאני זוכר עדיין עדכני:

טיילנו בקטמנדו ובעמק קטמנדו (פשופטינאת, בודנאת, סווימבונאט) בעיר שליד קטמנדו (פאטאן) אנחנו נתנו קפיצה לנגראקוט שנמצאת בשולי עמק קטמנדו כדי לראות את הזריחה מעל האוורסט.

רפטינג זה דבר חובה על הקאלי קנדאקי.

איזה טרק או שניים (האגמים והאראונד אנאפורנה למשל) וכמובן שזה אומר גם פוקרה (שהיא מאוד יפה אבל יותר משעממת).

אנחנו המשכנו גם לעמק מוסטנג. (איפה שהתרבות הטיבטית - מגיעים אליו בטרק שיוצא מהאראונד, או מג'ומסום, שנמצא על המסלול של האראונד).

על הפארק רויאל צ'יטואן ויתרנו אחרי שהרבה אנשים סיפרו לנו שלא רואים שם כמעט כלום.

מה לארוז:

תחתונים והרבה. טי שירט, פליזים, שקי שינה וכו' אפשר לקנות / לשכור שם בזול. אין צורך בנעליים מיוחדות. את כל הטרקים שלי שם עשיתי עם נעלי ספורט רגילות של ניו באלאנס.

לגבי כרטיסי אשראי - אפשר רק להוציא איתם כסף, ברוב המקומות אי אפשר לשלם איתם. המחאות נוסעים אפשר להמיר רק במקומות מיועדים לכך.

אני מניח שכבר המליצו לכם להכנס לסוכנות של סוויסה.

בנפאל מקובל להתמקח על הכל, חוץ ממסעדות. אפילו על מחיר הלינה מקובל להתמקח.

הזכרת לי את אחד הטיולים היפים ביותר שעשיתי. :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...