Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטיפולים במאזדה 3 קצת יותר זולים, הטיפול 90000 זול בכמה מאות שקלים והטיפול 105000 זול באלפיה. אבל אלה סכומים זניחים לאומת החיסכון בדלק לתקופה הנ"ל.

פורסם

לי יש סיויק הייבריד 46000 ק"מ הרכב בן שנתיים וחצי

0 תקלות.

הטיפולים בידיוק כמו לרכב רגיל ואין שום טיפול למערכת היברידית.

את הרפידות הקדמיות החלפתי ב45000 ק"מ בפעם הראשונה ואחוריות יחליפו ב 60000 (כנראה).

לפי החישוב שלי אני חוסך כ+ 6000 ש"ח בשנה על דלק (כ 18000 ק"מ בשנה)

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

"אני נוסע בעיקר בין עירוני (חולון-יקנעם) ואשתי תיסע גם עירוני, כך שרוב הקילומטרים הם בנסיעה בין-עירונית, סביב 38K בשנה." אין ספק. עם נסועה בין-עירונית כל כך מרובה רכב היברידי אינו כלכלי. כפי שכתבתי, עדיף דיזל מודרני או דיגמי VAG החדשים עם מנועים קטנים + מוגדשים ותיב"ה DSG. בנוסף, פרט דרישות מהרכב (משפחתי, נשיאת מטען, נוסע לבד או עם עוד אנשים, יש צורך בבוסטרים לילדים וכו')

פורסם

הידרשיות מהרכב הן שיהיה רכב משפחתי, נוח לנהיגות ארוכות, ותא מטען מספיק לעגלת תינוק.

יש דוגמאות לדיזל מודרני, כמו שאתה קורא לו?

אני כרגע נוטה לכיוון מזדה 3, כי היה לי בליסינג, ואני מאוד מרוצה מהרכב, אם כי הוא לא ממש חסכוני בדלק.

פורסם

לא נהגתי באינסייט, אך הביקורות לא הכי מחמאיות. הסיוויק נמצא ליגה מעל מאזדה 3 מבחינת הנוחות והאיבזור. אך לא מדובר ברכב פרקטי במיוחד, כאשר נפח הבגאז' כ-450 ליטרים בלבד. עגלת התינוק אומנם נכנסת, אך לא הרבה מעבר לכך. פריוס דור 2 פרקטית יותר, אך התנהגות הכביש שלה מוטלת בספק. לא נהגתי על דור 3, אך מדובר רכב יקר אשר צפויה לו ירידת ערך לא קטנה בגלל האחריות המקוצרת לרכיבים ההיברידיים.

• תוכן חדש...