Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמינות - אין מידע על תקלות מיוחדות.

עלויות טיפולים - באתר של הונדה יש עלויות לאינסייט. עבור הפריוס, מניסיון, העלויות מאוד נמוכות - מאות בודדות לטיפול ואין טיפולים יקרים מאוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בגלל שאני עושה הרבה קילומטרים בשנה, רכיב הדלק מאוד משמעותי, לכן אני מסתכל על היברידיות. אני מבין שבטווח הארוך הן לא יקרות יותר לטיפול?

פורסם

האמינות מופלגת. על כך מעידים הסקרים בחו"ל. גם אצלי בשנתיים - אפס תקלות. הטיפולים עולים פחות או יותר כמו בכל רכב רגיל, פרט אולי לטיפול 90000 שהוא יקר יותר (כ- 2000 ש"ח)

פורסם

קבל תיקון. "למי שנוסע קילומטרים רבים בתוך העיר רכב היברידי משתלם מאוד ." אחרת עדיף דיזל מודרני או דיגמי VAG החדשים עם מנועים קטנים + מוגדשים ותיב"ה DSG (כנראה, עדיין לא נצבר מספיק ניסיון איתם).

מצחיק, במחשבה שנייה, למה לא רואים מוניות היברידיות?

פורסם
קבל תיקון. "למי שנוסע קילומטרים רבים בתוך העיר רכב היברידי משתלם מאוד ." אחרת עדיף דיזל מודרני או דיגמי VAG החדשים עם מנועים קטנים + מוגדשים ותיב"ה DSG (כנראה, עדיין לא נצבר מספיק ניסיון איתם).

דווקא ראיתי כמה...

פורסם

אני גם ראיתי לא מעט מוניות פריוס...

פורסם

א. יש כמה פריוסים והונדות סיוויק מוניות. בשכונתי מסתובבת גם סיוויק היברידית ללימוד נהיגה

ב. לנהגי המוניות לא משתלם לקנות רכב נוברידי בגלל שהנחת המס למונית הינה קטנה בהשוואה לרכבים אחרים (כי הרי כולם מקבלים 40% במקום 82% מס). כך למשל בסכום שנהג מונית ידרש לשלם עבור רכב היברידי הוא יוכל לרכוש וולוו S40 דיזל או בתוספת קטנה - מרסדס. חוץ מזה רבים מאמינים כי אין זה בריא לבלות זמן רב ברכב היברידי.

פורסם

אני נוסע בעיקר בין עירוני (חולון-יקנעם) ואשתי תיסע גם עירוני, כך שרוב הקילומטרים הם בנסיעה בין-עירונית, סביב 38K בשנה.

לא הצלחתי למצוא באתר של הונדה עלות טיפולים. מישהו יודע להשוות מול מאזדה 3 (טיפולים, שעת עבודה וחלפים)? אני מתעניין כרגע בסיוויק היברידית.

תודה.

פורסם

לא הייתי קורא לאמינות הפריוס מושלמת.

לפריוס דור קודם היתה בעיה עם דוושת התאוצה כמו לשאר הטויוטות.

לפריוס החדשה היתה בעיה בבלמים.

emotion of motion

• תוכן חדש...