Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום החלפתי את הבוקסות משולשים ברכב, שידרגתי את כל הבוקסות במתלים לבוקסות פוליאורטן, הייתי צריך לבצע ריתוך קטן כדי לחלץ בורג, לפני תחילת העבודה ניתקתי את המינוס מהמצבר, כי אבא שלי אמר לי שאם מרתכים ברכב חייב לנתק את המצבר (ניקתי רק מינוס) כי קיים סיכון שהאלטרנטור ישבוק או רכיבים אלקטרוניים.

בקיצור לאחר הריתוך הייתי צריך לדפוק בפטיש, ותוך כדי שדפקתי בפטיש המנורה ששמשה לתאורה בזמן העבודה התנפצה כתוצאה מזעזוע (נורה רגילה של220V) והסלילים שלה נגעו בגוף של הרכב והיה ניצוצות.

לאחר שחיברתי את המצבר הכל תפקד כמו שצריך ללא שום תקלה או נורת תקלה בלוח השעונים פשוט הכל הכגיל.

אני עדיין חושש, האם יכול להיות שנגרם נזק(שיתגלה בהמשך) מכך ש220V פגעו בגוף הרכב למרות שהמינוס רק מנותק?

זה לא כ"כ משנה אבל הרכב הוא לאנטיס 97.

תודה

יקיר.

פורסם

א) נראה לי שהפקק בבית שלך היה אמור לקפוץ ולכן זמן התרחשות הקצר היה אפסי.

ב) הרכב מוגן עם צבע בעל התנגדות גבוה שכמעט אינו מוליך, לכן לדעתי הסיכוי שעבר מתח גבוה לתוך הרכב הוא נמוך.

יכול להיות שהניצוצות שראית הם מגע של הסלילים של המנורה אחד בשני.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...