Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עונה לך את מה שההגיון שלי אומר:

אם יסכמו בחברה שתחזיר את הרכב, לא אמורים לחייב אותך מבחינת מס.

מצד שני, יכול להיות שהחזרה מוקדמת בנסיבות כאלה ואחרות מחייבת אותך ב"קנס" מול חברת הליסינג.

אילו קנית רכב פרטי בתשלומים, האם בתקופה של שלילה, היית פטור מהתשלומים? היית מקבל זיכוי על הטסט ? זיכוי על הביטוח ? הפחת על הרכב היה נעצר ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ניתן להשאיר את הרכב בשטח המפעל ולהפקיד את המפתחות אצל קצין הרכב.

במקרה זה לא תשלם שווי שימוש למשך התקופה בה הרכב ימצא בתחום המפעל.

את התשלום לחברת הליסינג אתה תמשיך לשלם כרגיל.

אם המפעל משלם לחברת הליסינג, זכותו (וכנראה מה שיהיה בפועל) להפוך את הרכב ל"רכב זונה" במשך יום העבודה (בלילה חייב להמצא בתחום המפעל על פי חוק).

פורסם

תקנות המס קובעות כך (ההדגשות שלי)

2. (א) השווי לכל חודש של השימוש ברכב, למעט אופנוע כאמור בתקנת משנה (ב), שהועמד לרשות העובד.....

ללא שימוש אין שווי מחד, כנגד זה שהרכב הועמד לרשותך מאידך.

קח בחשבון שהמעביד ממשיך בתשלומיו לחברת הליסינג כרגיל

אני בדעה אבל שללא שימוש אין לחייב בשווי שימוש. אני מניח כי רק אם השלילה היא לתקופה ארוכה כדאי אולי להתעמת עם המעביד בעניין .

ולגבי רכב פרטי ניתן להקפיא ביטוח ואף להקפיא רשיון רכב לתקופת השלילה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ולגבי רכב פרטי ניתן להקפיא ביטוח ואף להקפיא רשיון רכב לתקופת השלילה.

בוודאי שאפשר להקפיא הביטוח ולקום בבוקר לגלות שהרכב נעלם/נדפק.

אני לא בטוח שהקפאת טסט וביטוח חובה הולכים ביחד - לי זה נראה מתכון להתדיינות בבימ"ש אם וכאשר יקרה משהו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שהמשטרה תשלם:shock:

אני מבין כי מדובר כעת בשלילה מנהלתית על עבירת שתיה . זה רק מקדמה לעונש בבית המשפט עצמו.

על כמה נתפסת אם מותר לשאול?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ומה קורה במידה ורכב ליסינג מוחרם ע"י המשטרה ומבלה חודש ימים במגרש?

ההגיון אומר שכיוון שהרכב לא חונה בחצר המפעל, אין סיבה לפטור מהמס ומהחיוב.

.

פורסם
ההגיון אומר שכיוון שהרכב לא חונה בחצר המפעל, אין סיבה לפטור מהמס ומהחיוב.

.

ההגיון שלי מעט שונה ואומר שכיוון שמוכח שלא נעשה שימוש ברכב, הרי שהרכב מאוחסן בידי המדינה , לא ניתן לחייב בשווי שימוש .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...