Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב שני לנסיעות בתוך העיר (הראשון הוא רכב חברה) מדובר בממוצע של 10 ק"מ ביום עם נהגת 4 ילדים כך שזה חייב להיות רכב מאובזר (מזגן, חלונות חשמל, נעילה מרכזית...)

הסכום שאני מוכן להשקיע הוא בין 20-30K (כמובן שעדיף לכיוון ה 20K :lol:)

מבירורים שעשיתי עד כה, הרכבים שמתאימים לצרכים שלי הם:

סיטרואן קסרה, רנו מגאן, רנו סניק, יונדאי ואולי מאזדה

אשמח לשמוע מכם מה מומלץ, האם אלה רכבים אמינים? זולים לתחזוקה?

האם יש דגם נוסף שאולי כדאי לבחון.

אעריך תשובות מקצועיות כי לנו אין כל כך מושג (הרגילו אותי לטוב עם הליסינג של כמה שנים טובות)

תודה רבה

איציק

פורסם

מה גילם של הילדים? או במילים אחרות - כמה מהם בגיל הבוסטר וכמה בגיל שמאפשר ישיבה בטוחה במושב הקידמי?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם מדובר על המגאן דור ראשון, אני ממליץ בחום לאשתי היה את הרכב הספציפי עם 5 הדלתות ונהננו ממנו מאוד, הוא גם היה אמין .[לעומת המגאן II שלי יש והיא פשוט זוועת עולם].

יש לציין שבשני הרכבים טיפלנו בצורה קנאית.

עם הרנו סניק היתה בעיה עם הגירים שהלכו לעולמם לאחר 40000 ק"מ במנועי 1600 ,לגבי מנועי האלפיים אני לא יודע.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

את צריכה לחפש מגאן או סניק. הכי בטיחותיות מבין האלטרנטיבות שציינת (וכנראה בכלל בתקציב), וזה צריך להיות השיקול

החשוב ביותר כשמסיעים ארבעה ילדים - לא אם יש או אין חלונות חשמל ומזגן (שממילא יש לכולן).

לסניק יתרון מרווח על כל השאר והוא נהדר לשינוע ילדים.

• תוכן חדש...