Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי ניסן אלמרה שנת 98' עם 160 אלף ק"מ. רכשתי אותה ממש לפני שלושה שבועות.

שני דברים שמטרידים אותי:

1. בזמן נסיעה, יש צפצופים מאיזור הגלגלים הקדמיים. הם עולים עם המהירות עד שנעלמים עם רעש הרוח והמנוע אחרי 90 קמ"ש לערך. מיד אחרי שרכשתי את הרכב, עשיתי כיוון פרונט ואיזון לכל הגלגלים. אחרי הטיפול הזה הרעש נעלם.

אתמול ניפחתי את הגלגלים לפי הלחץ הדרוש (33 קדמי, 30 אחורי) בספר ושמתי לב שהצפצופים חזרו. חשוב לציין שהרכב נבדק ע"י מוסכניק טוב שאני מכיר והוא אמר שהוא לא רואה בעייה מכנית. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?

2. כאשר רכשתי את הרכב, בדקתי שמן והוא היה כמו שצריך. היום, שלושה שבועות אחרי בדקתי שוב שמן והופתעתי לראות שהמד מראה על "ריק" עם מעט שאריות של שמן כהה בקצה. הוספתי כמות נאה של שמן וזה מן הסתם תקין להיום. השאלה היא מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לכך? האם שווה לרוקן את המנוע ולמלא מחדש? האם יכולה להיות נזילה פשוטה או משהו שמצריך טיפול בראש המנוע?

תודה מראש על הסבלנות בקריאה ועל התשובות,

טל

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

1. לגבי הצפצופים בנסיעה יש כמה אפשרויות:

בחלק מהרכבים בברקס הקידמי קיימת פחית קטנה בצד של הרפידה שאמורה למנוע חופש של הרפידה יש מקרים שהיא

מתעקמת או יושבת לא טוב ונוגעת בצלחת - זה קרה לי ברכב ואפשר להשתגע מהרעש.

האופציה השנייה זה שהרפידות נגמרו - יש רפידות ברקס שיש עליהן חתיכת ברזל שברגע שהרפידה מתחת לחצי הברזל

נוגע בצלחת - אתה יכול לראות את הברזל אם תפרק את הרפידה הוא מחובר בחלק האחורי שלה ומקופל על הצד של הרפידה.

2. לגבי השמן יכול להיות שהיה חסר שמן ולאחר ההנעה כל מה שהוספתה נכנס למערכת, תבדוק שוב ותראה אם גם הפעם

זה קרה, אם כן ממליץ לבדוק את המנוע יכול להיות נזילה או במקרה הגרוע בעיה בראש מנוע.

פורסם

תודה רבה על התשובה המהירה!

מכיוון שאני יודע שהוחלפו הרפידות לא מזמן, כנראה שהדבר הראשון שעליו דיברת הוא העניין...

זה גם הגיוני מכיוון שבתחילת נסיעה זה לא נשמע אך ברגע שהבלמים מתחממים (ונוצרת התרחבות מסויימת של המתכת)

זה קורה.

אגש למוסך בהקדם ואחזיק לעצמי אצבעות שנזילת השמן היא באזור הקרטר או משהו :\

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...