Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש סיירות ב-11/06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל בעלי הסיירות ולכל חובבי הפורדים למינהם..!

אני וכמה חברים שיש להם סיירות העלינו רעיון למיפגש חברתי וחשבנו למה לא לשתף עוד אנשים ולידע בעלי סיירות לבוא ולהישתתף איתנו במיפגש..

הדגש הוא על סיירות אבל כולם מוזמנים, וגם לאלה שבבעלותם עוד סוגי פורדים, וזאת תיהיה היזדמנות להכיר יותר אנשים ובאותה ההיזדמנות גם להרחיב ולהגדיל את המועדון פורד. ומכאן אני קורא לכל בעלי הפורדים..אירופה ואמריקה גם יחד לבוא ולהישתתף איתנו בתאריך 11.6 שזה יוצא ביום שישי בהיכל נוקיה בשעה 16:30 אני מקווה וגם אשמח שרובכם תגיעו ושתיהיה נוכחות של רכבים שיש להם נשמה של פורד..

נישמח ליראותכם מישתתפים איתנו בחוויה.

וזאת גם בשם חבר טוב שתורם הרבה למען הסיירות וביכלל לפורדים

שמאוד ישמח שיגיע הרגע והמועדון הזה יהיה מגובש ומאוחד כסמל אחד "פורד"..

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל.... ההתראה קצרה מדי אני לא אוכל להגיע במידה וידחה אני אשמח.

יש לי ראיון אחר ב 18/6 ניר בן ארי מזמין למפגש במוסך דרך השטח בשפיים ומזמין את כל מי שמעוניין,פעם כבר נפגשנו שם כל בעלי הפורדים ,אני לא חושב שיש עוד מקום בארץ שבו זמנית משפצים בו כמות כזאת של פורדים יכול להיות נחמד.

ניר נראה לך ?

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
חבל.... ההתראה קצרה מדי אני לא אוכל להגיע במידה וידחה אני אשמח.

יש לי ראיון אחר ב 18/6 ניר בן ארי מזמין למפגש במוסך דרך השטח בשפיים ומזמין את כל מי שמעוניין,פעם כבר נפגשנו שם כל בעלי הפורדים ,אני לא חושב שיש עוד מקום בארץ שבו זמנית משפצים בו כמות כזאת של פורדים יכול להיות נחמד.

ניר נראה לך ?

האמת שזה נשמע לי טוב מאוד אבל זה לא תלוי רק בי..

אני לא המארגן היחד לזה ..כבר דיברו עם אנשים וקבעו לשישי הזה .

לי אין בעייה ..מבחינתי להגיע גם וגם .

פורסם

זהו ..זה כל התגובות ..???

איפה כל בעלי הפורדים ..?? הלווו ..

אתם לא כל יום מארגנים מפגש אז יאללה להראות קצת עניין ..

מי בא מי לא למה כמה ..זה כבר מחר ..:roll:

רוצים שיהיה יצוג .. שיהיה כייף תתעוררו..:x

פורסם

נשמע מצוין!

מגיע על הצד:lol:

אלי,תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם.

אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי.

ואת התבונה להבדיל בין השניים.

פורסם

לצערי לא מגיע בסוף, שיהיה בהצלחה.. הרעיון להיפגש "בדרך השטח" יכול להיות מצוין עדיף אפילו לשלב יחד עם השקה לאחד האסקורטים שתיהיה בקרוב.. נ.ב אני גולש מהסלולרי אז עם ההודעה שלי קצת מבולגנת לא לשלוח התרעה..

פורסם

סיירה כבר מזמן אין לי (או שיותר נכון- עדיין אין לי חדשה:twisted: )- אבל יש לי הרבה פורדים אחרים, כידוע לכם- אז כנראה אגיע עם הטרנזיט (בכל מיקרה אמור להגיע למפגש המועדון, הרי!), לו רק הזמן יאפשר לי (בד"כ אני עוד לא שם בשעות כאלה).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לצערי לא מגיע בסוף, שיהיה בהצלחה.. הרעיון להיפגש "בדרך השטח" יכול להיות מצוין עדיף אפילו לשלב יחד עם השקה לאחד האסקורטים שתיהיה בקרוב.. נ.ב אני גולש מהסלולרי אז עם ההודעה שלי קצת מבולגנת לא לשלוח התרעה..

חבל הייתי בטוח שאתה בא ..מה קרה אתה לא מגיע ..?

"דרך השטח " נשמע לי סבבה .. יכול להיות נחמד ..

אני אפגש עם החברה בשישי ננסה לקדם את זה ..

פורסם
ואני מכרתי את הפורד שלי.

מזל טוב .. איך אני לא יודע על זה .. טוב בקושי דיברתי עם גידי השבוע אין עידכונים ..:lol:

אבל יש עוד פורד במישפחה .. או שזה גם כבר לא ואני ממש לא מעודכן..:roll:

לא משנה עם או בלי פורד אנחנו נתראה מחר..

ושמת לב למיספר ההודעות שלך ..(666) מפחיד ..:evil:

פורסם
מזל טוב .. איך אני לא יודע על זה .. טוב בקושי דיברתי עם גידי השבוע אין עידכונים ..:lol:

אבל יש עוד פורד במישפחה .. או שזה גם כבר לא ואני ממש לא מעודכן..:roll:

לא משנה עם או בלי פורד אנחנו נתראה מחר..

ושמת לב למיספר ההודעות שלך ..(666) מפחיד ..:evil:

יש עוד פורד במשפחה אבל לא צריך לצעוק חשבתי שאם מוכרים אחת זה כבר סיבה לא להגיע.

בקשר ל 666 :evil:שמתי לב התקשרו מ 669 ולכן נתתי קצת בהודעות היום:-D.

דרך אגב אני מגיע מחר עם האלקמינו!! כן היא נוסעת.

• תוכן חדש...