Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו TSI - כעבור חודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ביטלת הזמנה שביצעת בארץ לרכב מסוים כי בגרמניה יש עוד שנת אחריות ובגרמניה הוא עולה 30% פחות? :shock:

זה מה שנקרא בעיברית צחה: :brickwall:

לא, זה נקרא צרכן לא פראייר.

אם רק היו הרוב כאלו, היבואנים לא היו מעזים לעשות צעד כזה.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא, זה נקרא צרכן לא פראייר.

אם רק היו הרוב כאלו, היבואנים לא היו מעזים לעשות צעד כזה.

באמת שמעתי עד לת"א את קריאות השבר של צ'מפיון. לאחר שהם דיווחו זאת לקמור, מהיום גם BMW יאריכו אחריות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בקשר לDSG7 עם מנוע חלש - מעיק מאוד.

נהגתי יומיים על איביזה חדשה 1600 DSG ולא התלהבתי מהתיבה בכלל.

היא לא נעימה כמו גיר אוטומטי רגיל, ובמצב D אתה מוצא את עצמך על 50 בתוך העיר בהילוך 6, עם 0 כוח.

ואז בשביל להאיץ קצת התיבה ישר מורידה 3 או אפילו 4 הילוכים (קרה לי בלחיצה מאוד החלטית), מה שלוקח המון המון זמן, מרגיש כמעט כמו turbo lag בלי טורבו.

אם היה לי רכב עם תיבת DSG הייתי נוסע אך ורק על מצב S, שפותר את הבעיה הזאת.

אחרי שסיימתי לנהוג על האיביזה ועברתי חזרה לפוקוס נהנתי מכל רגע, כשאתה לא מחפש לנהוג ספורטיבי גיר אוטומטי הוא כ"כ הרבה יותר נעים ונוח...

בגלל זה מצאתי את השילוב המושלם - רכב ידני בשביל הפאן, ורכב אוטומטי לנסיעות המנהלתיות.

Auto Emoción

פורסם

לא אמרתי פראייר, הסמלון בא להגיד בדיוק מה שהוא מראה, "להכנס עם הראש בקיר".

לוותר על מוצר מסוים שאתה חושק בו, לא מסיבות אופרטיביות של המוצר אלא מסיבות משניות ועקיפות שנגרמות כתוצאה ממיסוי של המדינה ומהתנהלות של יבואן קטן (אפילו קטן מאוד, אני מבטיח לך שיש בארה"ב דילרים פרטיים שקונים כפול מצמפיון) מול יצרן ענק, נשמע לי הזוי ונשמע לי שאתה מוותר על מוצר ללא שום בסיס הגיוני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא אמרתי פראייר, הסמלון בא להגיד בדיוק מה שהוא מראה, "להכנס עם הראש בקיר".

לוותר על מוצר מסוים שאתה חושק בו, לא מסיבות אופרטיביות של המוצר אלא מסיבות משניות ועקיפות שנגרמות כתוצאה ממיסוי של המדינה ומהתנהלות של יבואן קטן (אפילו קטן מאוד, אני מבטיח לך שיש בארה"ב דילרים פרטיים שקונים כפול מצמפיון) מול יצרן ענק, נשמע לי הזוי ונשמע לי שאתה מוותר על מוצר ללא שום בסיס הגיוני.

שנתיים אחריות ובמקום 3 כמו אצל שאר היבואניות ומחיר יקר בהרבה לעומת המתחרות שגובל במחיר משפחתומטית ממוצעת, לדעתי, אלה סיבות הגיוניות לכל הדעות.

אל תזלזלו בשנה השלישית לאחריות, הרבה "מחלות ילדות" מתגלות דווקא בשנה זו, עוד שנת אחריות יכולה לחסוך לכם הרבה כסף וזה בדיוק מה שצ'מפיון לא רוצה שיקרה.

רק היבואנים בארץ נותנים על רכבים גרמנים שנתיים אחריות והציבור הפראייר מקבל זאת בהבנה, באירופה על כל הרכבים הגרמניים נותנים 3 שנים מלאות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מצד שני, לדוגמה, בבריטניה נותנים 5 שנים אחריות על יונדאי I20 ופה רק 3.

כל היבואנים כמעט נותנים פחות אחריות בארץ, כי אין יותר מדי תחרות והשוק קטן מדי.

פורסם
אין שום סיבה לקחת על פולו בלי אבזור 117 אלף שקל (אחרי צבע מטאלי ורישוי)

קח אותה בלבן וזה יעלה רק 115 :?

ככה זה, המחירים של כל רכבי VW בארץ מגוכחים.

ובכלל אני לא מבין למה צ'מפיון גובים 2000 שקל פחות על רכב לבן.

מה אכפת לי, זה גם ככה הצבע הכי יפה (:

Auto Emoción

פורסם

איך שוב הגענו לויכוח אם VW יקר מידי או לא?

אם האחריות הקצרה מפריעה - זה לגיטימי. הרי כמו כל דבר בחיים, זו פשרה. אתה מקבל רק שנתיים אחריות אבל מקבל יותר במקומות (כלומר נושאים) אחרים. כל אחד ומה שמתאים לו. ואגב, זה הרי לא רק שנתיים אחריות (שנה שלישית היא אמנם של "רצון טוב", אבל קיימת). אז אפשר לבחור לנסוע ברכב אחר בראש שקט לתקופה ארוכה יותר, ולוותר על דברים אחרים. זו בחירה אישית של כ"א ואני מאחל לכולם שיהנו מהרכב שלהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני הבעלים של פולו 2011 ידנית גם שחורה , וסתם לידיעת כולם העוצמה של המנוע בידנית למרות שהוא לא TSI

הוא מעבר למצופה .

הרכב פשוט קופץ בלחיצה מלאה על הגז בהילוך שני שזה מטורף!!!

הרכב זריז בצורה שלא ציפיתי .

בעבר שלי נהגתי על איביזה 2009 ואין בכלל מה להשוות , בכלל בלי קשר יש קטע מוזר באיביזה ששומעים את המנוע כשאתה בתוך הרכב והכל סגור מה שלא מובן למה כי זה אמור להיות אותו קונצרן ובפולו שקט הרמטי.

אחח ואיזה יפה הפולו עם הבד בצבע הזה, גורם לי להצטער שלא לקחתי TSI ,

למרות שהידנית פשוט חוויתית :):twisted:

פורסם

אני הבעלים של פולו 2011 ידנית גם שחורה , וסתם לידיעת כולם העוצמה של המנוע בידנית למרות שהוא לא TSI

הוא מעבר למצופה .

הרכב פשוט קופץ בלחיצה מלאה על הגז בהילוך שני שזה מטורף!!!

הרכב זריז בצורה שלא ציפיתי .

בעבר שלי נהגתי על איביזה 2009 ואין בכלל מה להשוות , בכלל בלי קשר יש קטע מוזר באיביזה ששומעים את המנוע כשאתה בתוך הרכב והכל סגור מה שלא מובן למה כי זה אמור להיות אותו קונצרן ובפולו שקט הרמטי.

אחח ואיזה יפה הפולו עם הבד בצבע הזה, גורם לי להצטער שלא לקחתי TSI ,

למרות שהידנית פשוט חוויתית :):twisted:

תתחדש,

אבל מה הקשר להקפצה של הדיון הזה אחרי 11 חודש?

פורסם
תתחדש,

אבל מה הקשר להקפצה של הדיון הזה אחרי 11 חודש?

הוא בטח רצה לדעת מה קורה עם הפולו.... :lol::lol: (האייקון הזה חמוד!)

• תוכן חדש...