Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי היום בשדה התעופה קטלוג אוטו 2010, יש לנו מבחר לא רע של רכבים ספורטיביים בארץ.

תכלס, תחשבו על זה,

צ'מפיון מוטורס-מייבאת את כל דגמי הS והRS וכמובן שאת הR8 הנחשקת שמכרה מעל כ-15 יחידות ואולי יותר, ושלושה יחידות מדגם הV10, הספיידר בדרך, למעט RS4 וRS5 שעוד מעט מתחילים בשיווקה [הוזמנו כבר 2].

ומצד פולקסווגן שמייבאת את כל דגמי הGTI וכנראה שגם את סדרת הR החזקה.

UMI- מייבאת את דגם הCTS-V החזקה.

כלמוביל- מייבאת את הSLS שנחשבת בעולם למכונית על ואת כל דגמי הAMG שרק תרצה.

מכשירי תנועה- מייבאת את כל דגמי פורשה וכל דגם של פורשה שתחפץ להזמין.

סמל"ת- מייבאת את דגמי האבארת' והמיטו תלתן ירוק הספורטיבית.

אוטו איטליה-תייבא את פרארי&מזראטי לארץ, שבוע שעבר נערכה פגישה בין האדריכל שייעצב את האולם לבין אוטו איטליה לגבי סיכומים של איך האולם ייראה ושרטוטים.

קמור- תייבא עבורך כל רכב שתרצה בין אם זה M ובין אם זה לא. [כולל רולס רויס פאנטום]

קרסו-המיבאת את דגמי אינפיניטי הספורטיביים ואת הניסן 370Z ואת הGT-R.

מה עוד אפשר להגיד לגבי דגמי הספורט שמגיעים לכאן בייבוא האישי המצליח ?

בקצב הזה, בעוד פחות משנתיים תהיה לנו ארץ מוטורית, אמן

מה אתם חושבים על הנושא, לדעתכם צריך להתחיל למכור מכוניות ספורט לארץ ישראל ?

בעניין הייבוא האישי, הגיעו ארצה מכוניות ספורט כגון למבורגיני גייארדו ספיידר, פורד GT, מוסטנג סאלין S821, 4 מכוניות פורשה GT3 [שתיים מהם MKII החדשות], פרארי ספיידר 360 אדומה וצהובה, פרארי מודנה 360 ארגילה, M6, שלל M5, שלל R8, פורשה טורבו, פנמרות, פרארי F430 ספיידר אדומה, CL65 וCL63 שתי S65, SL65וSL63.

בקיצור על הייבוא אישי אין מה לדבר, מצליח ומשגשג כאין כמוהו.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה ציינת פה אולי 4 מכוניות על, מפתיע שלא ציינת את הR8 זה היה מעלה את המספר ל5, חוץ מהSLS והפרארים (שעדיין בגדר שמועות) לא ציינת פה שום מכונית על

פורסם

זה שיש כמה מכוניות יקרות על הכביש לא אומר ש"יש לנו ארץ מוטורית". יפה לראות מכוניות אקזוטיות פה ושם ( ויש אולי איזה 4 בלחץ בכל הרשימה שנתת) אבל זה אל משנה את הגישה והמדיניות של הממשלה, ולא את המודעות של הנהגים לנהיגה. זה גם לא פותח מסלולי מירוץ.

סה"כ מספר אנשים אמידים שרוצים להראות כמה יש להם (לא כולם, אני יודע, אבל כנראה הרוב)

יואב

יואב :arrow:

פורסם

ובל נשכח את המחירים המטורפים של המכוניות האלו.

בארץ לוקחים מעל 100 אחוז מס וזה הופך את מכוניות הספורט הנחשבות באמת לנחלת העשירים בלבד.

פורסם
זה שיש כמה מכוניות יקרות על הכביש לא אומר ש"יש לנו ארץ מוטורית". יפה לראות מכוניות אקזוטיות פה ושם ( ויש אולי איזה 4 בלחץ בכל הרשימה שנתת) אבל זה אל משנה את הגישה והמדיניות של הממשלה, ולא את המודעות של הנהגים לנהיגה. זה גם לא פותח מסלולי מירוץ.

סה"כ מספר אנשים אמידים שרוצים להראות כמה יש להם (לא כולם, אני יודע, אבל כנראה הרוב)

יואב

מסכים לגמרי. כל מי שיש לו קצת כסף, מפציץ באיזה רכב יוקרה מנצנץ (לגטימי, זכותם). זה שהוא לא מנצל אפילו 30% מיכולתו של הרכב? זה כבר משהו אחר.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אם הייתה לך האפשרות לא היית שמח להיות בעלים של איזה AMG יוקרתית, והריי בינינו גם אתה רוב הזמן לא היית מנצל את ה100% ממנה, ונתחיל מהסיבה שהיא בכלל מוגבלת ל250 בלי קשר לחוקי מדינת ישראל.

יש עוד דברים בנסיעה במכוניות כאלה, אני בטוח שגם אם תהיה לי מכונית על אני לא יסע הרבה יותר מהר ממה שאני נוסע עם פונטו, זה פשוט הכיף הזה של לשבת בדבר כ"כ מפלצתי, יש בזה ריגוש מסויים שרק חברי הפורום מסוגלים להבין, אני לא בהכרח הייתי קונה פרארי כדי שתהיה לי האפשרות לנסוע על 300, כי אני יודע שאני לא אגיע לזה ואני גם לא מתכנן להגיע לזה (לפחות לא בארץ) :-o

פורסם

צריך להבדיל בין רצוי למצוי.

זה שביקרו פה מכוניות על זה לא אומר שהם נשארו.

הלמבורגיני תחזור, 2 הפרארי 360 האדומות חזרו, ה-360 בקרוב תחזור איתם, ה-430 תחזור, הבנטלי קונטיננטל שהיתה חזרה וגם הפורד GT חזרה.

מה כן יש לך בארץ.

אאודי: הביאה שתי RS6, שתי R8 V10 (הספיידר בדרך), RS5 עדין לא ידוע על על הזמנות וה-RS4 החדשה טרם הוצגה.

פולקסוואגן: מביאים את הגולף GTI והשירוקו, אבל רק מדברים על הפולו GTI, וסדרת ה-R.

סיאט: מייבאים את כל גרסאות האיביזה והליאון.

סקודה: אוקטביה RS רק בהזמנה מיוחדת, פאביה RS...לא בזמן הקרוב.

קמור: הביאו כבר כמה M3 ו-M5, יש M6 מייבוא אישי ויש דיבורים על זה שבצפון יש עוד אחת, מוכנים להביא רולס רויס...אבל אף אחד לא הזמין.

כלמוביל: כבר יש 3 הזמנות ל-SLS, כל הגסאות ה-65 AMG הגיעו מייבוא אישי, יש S65 אחרי המתיחת פנים שהגיעה מהייבואן אבל אני לא יודע אם היא מקורית.

ניסאן העלו Z370 אחת כבר על הכביש אבל עדין לא הגיעה GTR.

UMI: מייבאים את ה-CTS-V אחרי שהבינו, מה יש להם ביד, רכב שמתחרה באירופה ב-M5, E63 AMG ו-RS6, אבל כמה עוד קורבטים צריכים להגיע בייבוא אישי (כולל 3 ZO6) כדי שיבינו ששווה להם לשווק את הרכב, ומה עם הקמארו?

ושכחת שיש בארץ את ה-CL של סדנת קלימאן, אחת נמכרה לתושב רוסיה ואחת עדין בארץ.

זה הכמה סנטים שיש לי להוסיף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...