Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לקנות רכב מאזדה 3 שנת 2007. קיבלתי תוצאות בדיקה מהחברה שעשו במכון אלישע בנתניה שכלל:

"תיקונים במרכב, פגיעות פח ופגמים בצבע, תיקוני ספים, צמיג אחורי ימני פגום, צמיגים לא זהים ויש לברר טיפולים והחלפת רצועת תיזמון". מישהו יכול לפרש? מישהו מכיר את המכון?

פורסם

אנא פרט קצת יותר לגבי הרכב (יד + בעלויות קודמות, אם הנך יודע + ק"מ).

האם כל מה שציינת לגבי המרכב נכלל ב"משמעות נמוכה" ?

האם אין שום ממצא לגבי מנוע וגיר ?

אם אתה הזמנת את הבדיקה - אז זה נראה בסדר (דרושה החלפת צמיגים, אולי קצת פחחות). אם לא אתה הזמנת את הבדיקה (והיא בדיקה שחברת ליסינג יזמה ונתנה לך) - אזי היא לא שווה הרבה, ותצטרך לקחת לדעתי גם לבדיקה מטעמך.

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה. הרכב מהשכרה, 107 אלף קילומטר (עולה 61 אלף שח). אלו כל התוצאות שעלו בבדיקה.

הבדיקה בהזמנת החברה, אבל יותר חשוב בעיני אם המכון אמין. אם לא בטח שאקח לבדיקה נוספת.

פורסם

לאור הבהרתך - הבדיקה הזו אינה שווה הרבה (ייתכן כי חברת ההשכרה עובדת עם המכון בשוטף. זה לא אומר שהמכון רע או לא אמין. זה למעשה אומר שתצטרך לבדוק גם בעצמך במקום אחר, ושם צפה לממצאים יותר "חמורים").

alfa 156 2.5.

פורסם

ברמלה יש את קומפיוטסט שעושים את הבדיקות עבור אוויס.

אני רק מקווה,שהרכב שאתה קונה לא שייך לאחד ממגרשי המכוניות המפוקפקים בנתניה וסביבתה.

אם כן,אל תבזבז זמן ותקח את הרכב לבדיקה כי גם היא לא שווה כלום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...