Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישתי חוזרת לעבודה לאחר חופשת לידה. היא החליטה לוותר על הליסינג שנהיה כואב לכיס ולקחת סופר-מיני ידני פשוט בתקציב 30 K ש"ח. הסתבר שזו הייתה משימה לא קלה מפני שאין הרבה סופר-מיני במצב סביר בתקציב הנ"ל וגם עקב הריבוי המפחיד של הסוחרים הרמאים שמתחזים למוכרים פרטיים (כ-80% מהודעות ביד 2, אני גם נדהמתי מהיקף התופעה). בסוף הצלחנו לאתר מוכר פרטי אמתי. רצ"ב תוצאות הבדיקה. לי אישית הדבר נראה סביר (בהלקח בחשבון את התקציב), אך בכל זאת רציתי להתייעץ האים אין כאן משהו חריג לרעה

בדיקה - 1.jpg

בדיקה - 2.jpg

פורסם

אמנם חיפשת וחיפשת רכב ממוכר פרטי, אבל רוב הסיכויים שהאבאו הזאת לא התחילה את חייה אצל בעלים פרטי. הרוב המוחלט של האבאו נמכרו לחברות השכרה וליסינג, אני לא חושב שהרכב הזה פרטי במקור.

זאת ועוד. אין בבדיקה הזאת הערות ממש קריטיות, אבל שים לב שחלק מההערות שמופיעות שם לא תואמות את הקילומטראז' של הרכב. האם יש היסטוריית טיפולים מסודרת?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה על תשובתך!

ברשיון הרכב מופיע היד 00, וכך גם ברשיון משנה הקודמת. לכן אני מאמין כי אכן מדובר ביד 1 פרטית. הקילומטרז' יכול להיות חשוד. היסטוריה טיפולית אין כי לאחר סיום האחריות הרכב טופל אצל המכרים. אך אילו הקילומטרז' היה אף גבוה מהמצוין, היינו לוקחים את הרכב בהיתחשב בתקציב (ב-30 K ש"ח לא מחפשים את פאר היצירה ללא הליקוים כלל) קל וחומר שאת הרכב אישתי צריכה כבר היום).

רציתי רק לשאול מה מצביע על קילומטרז' הגבוה ומה יכולות להיות ההשלכות?

פורסם

השאלה היא לא האם היית לוקח את הרכב גם אם הקילומטראז' היה גבוה יותר אלא האם היית קונה רכב מרמאי. כדי לשלול זאת, בקש לראות את היסטוריית הטיפולים מתקופת האחריות. אם בתום 3 שנות טיפולים במוסך מורשה הקילומטראז' עמד, נניח, על 40K תוכל לצאת מתוך הנחה שלא שיחקו עם המד. לעומת זאת, אם הקילומטראז' באותן שנים היה גבוה יותר הייתי מציע לך לעבור לרכב אחר.

בהצלחה רבה!

פורסם

האיש טוען כי המסמכים אבדו. הקילומטרז' כאן לא הנושא. אני יוצא מתוך הנחה שאם רוצים לקנות רכב תוך ימים ספורים, אז הסיכוי להתקל במוכר ישר שואף ל-0. ע"מ להתקל באחד כזה צריך לחפש שבועות אם לא חודשים. בס"כ מה שמעניין אותי האים הבדיקה לא מצביע על כשל אפשרי של המנוע מחרתיים וכדומה. אגב, הרכב לא נראה כאילו עבר עליו הרבה. הידיות והריפודים מתחת לשטחונים נראים חדשים למדי.

פורסם
האיש טוען כי המסמכים אבדו. הקילומטרז' כאן לא הנושא. אני יוצא מתוך הנחה שאם רוצים לקנות רכב תוך ימים ספורים, אז הסיכוי להתקל במוכר ישר שואף ל-0. ע"מ להתקל באחד כזה צריך לחפש שבועות אם לא חודשים. בס"כ מה שמעניין אותי האים הבדיקה לא מצביע על כשל אפשרי של מנוע מחרתיים וכדומה.

מסמכים אבדו? אין דבר.. טלפון קצר למוסך וההיסטוריה בדרך (פקס, אימייל).

צר לי שזה לא מה שאתה רוצה לשמוע אך לא כדאי לרכוש רכב מתוך דוחק. אם אתה זקוק נואשות לרכב כבר בשבוע הקרוב, מה דעתך לשכור רכב למס' ימים? יעלה לך כמה מאות שקלים ויתן לך עוד קצת זמן לבדוק היטב את הרכב!

זכור שיותר ממה שאתה רוצה לרכוש רכב, המוכר רוצה להיפטר ממנו! דרוש ממנו להמציא לך את היסטוריית הטיפולים מהשנים הראשונות.

לגבי תוצאות הבדיקה - התמונה שצירפת אינה ברורה.

בהצלחה!

פורסם
האיש טוען כי המסמכים אבדו. הקילומטרז' כאן לא הנושא. אני יוצא מתוך הנחה שאם רוצים לקנות רכב תוך ימים ספורים, אז הסיכוי להתקל במוכר ישר שואף ל-0. ע"מ להתקל באחד כזה צריך לחפש שבועות אם לא חודשים. בס"כ מה שמעניין אותי האים הבדיקה לא מצביע על כשל אפשרי של מנוע מחרתיים וכדומה.

כמעט בכל דבר בחיים ובמיוחד בקניית רכב - החפזון מהשטן.

המוכר יכול לטעון הרבה דברים, זה שהמסמכים אבדו זה כבר נקודה לרעתו, כי ברכב כזה, הק"מ הוא כן משהו שיש להתחשב בו.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

וללא קשר לתוצאות הבדיקה - אתה בטוח שאתה רוצה לקנות לאישתך (לאחר חופשת הלידה) שברולט אוואו?

לא בדיוק חזית הטכנולוגיה, ובמיוחד במיוחד בתחום הבטיחות (כוכב וחצי במבחן הריסוק ועוד מירעין בישין).

לא שאני מומחה גדול, אבל-30K יתכן שתוכל למצוא אלטרנטיבות טובות יותר (פונטו ספייס, למשל?)

בהצלחה, ומזל טוב, בכל מקרה!

דניאל

פורסם

הצעתי לה בחום את מיצובישי לאנסר תאילנד שנת 2001 בתקציב הנ"ל ואף פחות. רכב זול ונצחי שעומד בכבוד בכל התעלולוית של העם היושב בציון. אך לטענתה הוא גדול מדי לתמרונים ולכן לא מתאים לה. אז אמרתי באוי נקח את סוזוקי אלטו הידנית במבצע "חבר" אן את פז'ו 107 הרובוטית במחיר החדש. אומנם נצטרך להשקיע יותר, אך כלכלית בסוף זה ישתלם ובגדול. שוב לא רצתה - כי הרי כבר יש רכב חדש בבית ומה גם - אלה קטנים מדי. הלכה לה לטרייד אין קרסו ומצא לה ניסאן מיקרה עם 4 כריות אוויר מהשכרה שנת 2008 עם 77 K K ק"מ ב-58 K ש"ח. אז התקוממתי בטענה שאינני שם סכום כזה על רכב מהשכרה. ואז בא האוויו והיא אמרה "את זאת רוצה אני"... קשה לתווכח עם האישה

פורסם

חשבתי... ואף הרמתי כמה טלפונים (לסוחרים - חבל על הסיחות). אני מעריך שרכב כזה עלול לבלות במוסכים ולמרות מחירו הזול במיוחד הסב נזקים כלכליים בגלל העדרויות מעבודה.

פורסם
וללא קשר לתוצאות הבדיקה - אתה בטוח שאתה רוצה לקנות לאישתך (לאחר חופשת הלידה) שברולט אוואו?

לא בדיוק חזית הטכנולוגיה, ובמיוחד במיוחד בתחום הבטיחות (כוכב וחצי במבחן הריסוק ועוד מירעין בישין).

לא שאני מומחה גדול, אבל-30K יתכן שתוכל למצוא אלטרנטיבות טובות יותר (פונטו ספייס, למשל?)

בהצלחה, ומזל טוב, בכל מקרה!

דניאל

:mm_yeah:

הרכב הזה הוא מלכודת מוות מבחינת בטיחות.

הייתי מעדיף שאשתי והילד (אם היו לי) יסעו ברכב ישן ב10 שנים אבל עם פי 2 כוכבי ריסוק (כמו פולו מודל 95-96).

על פניו הבדיקה בסדר , לאוטו אין שאסי אבל עבר כמה דברים בחייו.

מוכר לא אמין אמור לגרום לך לפסול את הרכב... חבל להסתבך.

באיזור ה30K הייתי בודק רכבים קטנים של יצרנים יותר מומלצים, למשל: מזדה דמיו שמאוד טוב פונקציונלית , פולקסווגן פולו / איביזה / פאביה וכמובן יונדאי אקסנט ,לנטרה או אלנטרה.

למעשה כשאני חושב על זה כל רכב שנמכר בארץ בעשור האחרון ,לא משנה איזה, יהיה עדיף על האוויאו הזו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם תבדוק לרגע את המחירונים או את המודעות תגלה שהרכבים הללא ספק עדיפים שציינת לעיל נמכרים במחירים גבוהים בהרבה, במיוחד מאזדה דמיו - ממש ללא פרופורציה ולדעתי גם ללא הצדקה.

פורסם
חשבתי... ואף הרמתי כמה טלפונים (לסוחרים - חבל על הסיחות). אני מעריך שרכב כזה עלול לבלות במוסכים ולמרות מחירו הזול במיוחד הסב נזקים כלכליים בגלל העדרויות מעבודה.

אם אתה מוצא רכב מטופל ושמור - תהנה ממנו וגם תרכוש במחיר נמוך עקב דעות (לא מבוססות) של אנשים (כדוגמתך) לגבי דגם זה וסיטרואן בכלל.... - אבל ההחלטה שלך והאחריות עליך בלבד.

פורסם
אם אתה מוצא רכב מטופל ושמור.

ככול הנראה לא חיפשת רכב לאחרונה. אז אתאר לך איך זה נראה. מתוך 10 סיחות 8 מודים ישר שמוכרים רכב שלא שלהם - של דוד, מכר הנכה וכדומה (הסוחרים הפחות רמאים). 2 יגידו שמוכרים רכב שלהם. כאשר תגיע לראות את הרכב - ראשית כל המניפולציות עם הרשיון, שטף של שקרים, אבל בהסוף אתה מוצא את תו הסוחר (נפרד כידידים תוך ביזבוז יום עבודה). וכך זה נמשך ונמשך ונמשך...

סביר להניח כי המודעות שך "רכב יד 4 200000 קם" באות מאנישם ישרים, אבל אלה לא הרכבים

השמורים.
  • תוכן חדש...