Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד Type-R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אתה צודק. עייני כרגע במבחן שעשו לךה YNET ואכן הם מזכירים שהיא נוחה יחסית.

חוצמזה שהיא עולה 200 אלף. לא הרחק מה-WRX.

הייתי צריך לקרוא שוב את המבחן ובכך הייתי מונע תגובה שטוטית שכזו. :roll:

אולי אם היית נוהג במכונית זה גם היה מסייע לגיבוש דיעה טיפה יותר, בו נאמר, קבילה.

ולעניין, נמכרו מעט מכוניות כאלו, והיבואן אפילו נתקע עם אחת שלא נמכרה.

המכונית עצמה פנטסטית בכל הקשור לאחיזה, ומעולה מבחינת התנהגות, ולטעמי גם מנוע (יש שלא אוהבים מנועים הדורשים רגל כבדה, אני כן). נוחות הנסיעה טובה למכונית מסוגה, המושבים מעולים, ובצד הספורטיבי של הספורט-אלגנט היא טוחנת את האלפא 156, לדוגמא, אבל מפסידה בגדול בכל הקשור לאלגנט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נמכרו מספר קטן של אקורד טייפ R בארץ.

ובצדק,

האקורד טייפ-R לא ממש לא נוחה ולא מתאימה לכבישים בארץ, חוצמזה שזה לא ממש רכב מבריק. ואם כבר רוצים סדאן ספורטיבית וחזקה- יש את ה-WRX, שהיא כנראה גם יותר זולה.

כמי שנהג בה חצי יום היא נוחה למדי, הגעתי ליעד שלי רענן בדיוק כמו אחרי נסיעה במרצדס ML.

מעדיף אותה על ה-WRX שכן ב-WRX אצטרך להיאבק בדיכאון כל יום כאשר אביט בתא-נהג האפל וההמוני.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם
מעדיף אותה על ה-WRX שכן ב-WRX אצטרך להיאבק בדיכאון כל יום כאשר אביט בתא-נהג האפל וההמוני.

זה בערך כמו שאני אגיד שאני מעדיף גולף GTI MK4 על פני הסקסו כי לסקסו יש תא נהג עלוב ואפרורי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

????

העיצוב הפנימי(או חוסר העיצוב הפנימי) של ה-WRX כ"כ נורא(**** ההודעה נערכה - ההשוואה לא במקום ולא בזמן הנכון.) שאני מעדיף קצת פחות ביצועים תמורת מחייה בסביבה איכותית.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם
????

העיצוב הפנימי(או חוסר העיצוב הפנימי) של ה-WRX כ"כ נורא(ואני מתכוון נורא במובנים של השואה) שאני מעדיף קצת פחות ביצועים תמורת מחייה בסביבה איכותית.

מה שניסיתי להגיד, זה שבשביל יכולות גבוהות בהרבה, אעדיף "לסבול" את הסבל הנוראי והבל יתואר של לחיות עם פנים עלוב, זוועתי, מכוער בטירוף, מגעיל ת'שועלים, מבעית עכברושים, גורם להקאות ומבריח זיונים פוטנציאליים בצרחות, של הסובארו אימפרזה WRX.

כל אחד וההעדפות שלו...

פורסם

אם משהו מעוניין לקנות(יש משהו כזה?)

אז יש ב-Auto Center בנס-ציונה כזאת בצבע אדום...

לא נימכרה הרבה זמן...אפשר להוריד במחיר...

יש מעונינים? 8)

פורסם
ההונדה שדיברו עליה של הנהג מורוצים היא לבנה.

לפי מה שאני יודע הוא מכר אותה כבר מזמן.

האקורד כסופה,כבר מישהו הזכיר את השם שלו בפורום הזה[אני לא רוצה לפרסם את שמו]. אני לא יודע אם היא עדיין אצלו,הוא מחליף מכוניות כמו גרביים [נו מילא-הוא עוסק בטרייד אין של הונדה,וולבו,יגואר..].

אבל נראה לי שהוא מעדיף יותר מהכל את האיבו שלו. :)

ואגב,אני הייתי מעדיף שלא יהיה לי בכלל דשבורד באוטו[כי אז לא יכאב לי הלב על הקרקושים שלו אחרי זה],מצידי שהאוטו יהיה בצבע פחחות,[כי על כל שריטה אני אשתגע] העיקר שהמנוע יהיה דבש,וכל הארבעה גלגלים יסתובבו,ואם מישהו לא הבין את הרמז,אז אימפרזה זה הכי אחי [ורצוי בלי ספוילר,כדי שאני לא אצטרך לישון ליד האוטו :wink: ] איזה מדינה יש לנו,מטורפים לגמרי,היום ראיתי אודי 80 עם ספוילר של פרו דרייב על האוטו,אח,איזו מדינה.

אייל,מי הדוגמן על האקורד האדומה,אביך?!

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

יש מעונינים? 8)

כן.

יש פרטים?

פורסם

יש מעונינים? 8)

כן.

יש פרטים?

רכב הדגמה לשעבר, החליפו שם מנוע , לא מומלץ בקיצור .

מה גם שלדעתי היא נמכרה כבר.

פורסם

יש מעונינים? 8)

כן.

יש פרטים?

רכב הדגמה לשעבר, החליפו שם מנוע , לא מומלץ בקיצור .

מה גם שלדעתי היא נמכרה כבר.

תודה!

נו, טוב.

אשתי תמשיך להשחיל את הילדה למושב האחורי...

פורסם

האקורד כסופה,כבר מישהו הזכיר את השם שלו בפורום הזה[אני לא רוצה לפרסם את שמו]. אני לא יודע אם היא עדיין אצלו,הוא מחליף מכוניות כמו גרביים [נו מילא-הוא עוסק בטרייד אין של הונדה,וולבו,יגואר..].

ואפרופו... לפי השמועה, כנראה אוטוטו איבו 8. לכביש.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

ואפרופו... לפי השמועה, כנראה אוטוטו איבו 8. לכביש.

בכלמוטור המסגר גמרו תרסיס שלם של STP SonOfAGun לצמיגים על ה-Evo

שחונה בתוך אולם התצוגה. מה יהיה? :wink:

הייתי צריך לקרוא שוב את המבחן ובכך הייתי מונע תגובה שטוטית שכזו.

לא צריך להגיב על כל אוטו, בייחוד לא על כזה שלא נהגת עליו...

להפנות אותך לחוקי הפורום? :wink:

MCS 2008

• תוכן חדש...