Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי גטס, מודל 2005, מהמודל המאובזר ביותר בזמנו - GLS עם מנוע 1,6ל' 105כ"ס, ג'נטים, פנסי ערפל, ספויילר, סאנרוף.

הרכב עם ק"מ ממוצע - 99K ק"מ. כ-18K לשנה.

שמורה ביותר, הן מבפנים והן מבחוץ אין פגיעות והמקס' זה דפיקות קטנות בצבע בגלל דלתות בחניות צפופות..

לא עברה תאונות פרט להתנגשות במהירות נמוכה שגרמה למעט פחחות מלפנים אבל כעת אין לכך זכר.

הרכב מיד 1.

צמיגים מהשנה האחרונה.

טסט עד סוף השנה.

מטופלת כמו שצריך ממוסך מורשה והכל..

הבעיה היחידה: אולי ירתיע חלק מהאנשים..היא צהובה.

מחיר המחירון שלה לפי לוי יצחק הוא 47,500.

לפי יד-2, 44,500.

בכמה עלי לתמחר את הרכב?

השוק לא נראה לי פורה במיוחד לרכב כזה..אפשר להשיג גטס בלפחות 10K פחות מליסינג אולי אפילו עם אחריות. ממש פחות מאובזרת ובטח מגיעה עם כרית אוויר 1 אבל עדיין מדובר בהבדל שיכריע את הכף לטובת הליסינג דיי בקלות.

אשמח לשמוע עצה מאנשים מביני עניין בתחום.

מכירה ראשונה שלי..

פורסם

מחכה לי איביזה מהמבצע שמגיעה בין אמצע לסוף יוני..

אני מניח שדי לחוץ? :/

פירסמתי מודעות ביד2 ו׳ winwin ובקושי יש טלפונים כבר שבוע כך שהתחלתי לחשוד שאולי זו לו דרך לבקש מחירון לוי יצחק.

האם יש לוחות גדולים אחרים מומלצים? עברתי על הרשימה בסטיקי פה בפורום אבל אין שם לוחות כלכל גדולים( תקנו אותי אם אני טועה ולגבי מי )

פורסם

מנסיון, שבוע זה לא הרבה.

תמתין עוד שבוע. יש סיכוי שיתחילו להתקשר יותר אחרי שבועיים.

בטח ראית, כמה מבקשים על רכב זהה לשלך:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?ImgOnly=0&AreaID=&ModelID=19&SubModelID=169&FromYear=2005&UntilYear=2005&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=21393&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

מצד אחד חודש זה לא הרבה זמן, אבל גם להשאר חודש ללא רכב זה לא נעים.

הבעיה העיקרית שלך לא הצבע (למרות שזאת גם מגבלה במכירה), אלא כמות הגטסים למכירה מחברות ליסינג.

אני יודע, הם מוכרים דגמים לא מאובזרים, עם מנועים יותר חלשים, אבל הם מוכרים בזול.

אם תהיה לחוץ, תתחיל להתגמש במחיר (אבל ביוני).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה תמיד יכול לפרסם בפורום כנס לכאן כדי לכתוב הודעת מכירה

בנוסף אתה יכול לנסות את לוח פוקוס, מנסיון שלי זה פשוט עובד ושווה כמה מאות שקלים למודעה שמתפרסמת במשך 5 שבועות, כלומר ב 5 מדריכים מודפסים, במיוחד אם אתה לחוץ בזמן.

ללוח פוקוס יש גם אתר אינטרנט בו ניתן לפרסם מודעה בחינם - כנס לכאן כדי להגיע ללוח פוקוס

בהצלחה!

פורסם

לי יש רכב שלפי מחירון מצ'וקלל של לוי עולה 85 ו לפי יד 2 - 82. אני מכוון לאיזור ה80 כאשר אני מתכוון לבקש מלכתחילה 82 ומשם לתמרן.

מנסיון - ככל שתתמחר ריאלית על ההתחלה כך ילך לך יותר טוב. כמה אנשים לדעתך מחפשים גץ 2005? תהיה סמוך ובטוח שהם לא יתקשרו אליך שוב לבדוק האם המחיר ירד, הם פשוט ימשיכו לרכב אחר.  

פורסם

תודה על התגובות.

ראשית, למי שציין - פירסמתי גם בלוח פוקוס וגם פה בפורום.

אני אנסה לכוון לאיזור ה-44K סופי כלומר אני אנסה לפרסם ב-45K~ כמרווח תמרון ולראות מה ישתנה.

למי שהראה בכמה מפרסמים את המודל שלי למכירה - נכון שהמחירים נמוכים יותר אבל אין מה להשוות - יד3 למשל.

פורסם

שלי גם שנת 2005 יד ראשונה, אבל עם 42K ק"מ במצב ללא דופי.

אולי אני באמת לארג', אבל יצא לי להתקע עם רכבים ולרדת בסוף 10 ממחיר התחלתי. כך שהנסיון שלי לימד אותי לתמחר אטרקטיבי על ההתחלה. כי קל מאוד לשרוף את עצמך וצריך לחכות הרבה עד שיכנסו קונים חדשים לשוק.

בהצלחה ותעדכן אותנו.

פורסם

44K קונים לך גטס 2008.

לא ריאלי לתמחר גטס 2005 במחיר הזה, 30% פחות ממחירון זה הגיוני מאוד בהתחשב בזה שההנחה בחברות הליסינג היא מראש 27%.

עצוב עצוב אבל זה מה יש.

שכנים שלי ניסו למכור גטס GLS יד 1, ירדו מזה אחרי שהשלט על המכונית הצהיב ונשארו איתה.

פורסם
44K קונים לך גטס 2008.

עם כמעט אותו קילומטרז' כמו אצלו, בלי כריות אוויר נוספות, בלי ABS, בלי חלונות חשמל מאחורה, בלי מראות חשמל, בלי סאנרוף ובלי מנוע 1600.

אני לא בטוח, ששווה לוותר על כל האיבזור הזה בשביל לקבל רכב חדש יותר ב3 שנים.

פורסם
44K קונים לך גטס 2008.

לא ריאלי לתמחר גטס 2005 במחיר הזה, 30% פחות ממחירון זה הגיוני מאוד בהתחשב בזה שההנחה בחברות הליסינג היא מראש 27%.

עצוב עצוב אבל זה מה יש.

שכנים שלי ניסו למכור גטס GLS יד 1, ירדו מזה אחרי שהשלט על המכונית הצהיב ונשארו איתה.

אנשים לא רוצים גם להנות קצת לפעמים? או לפחות לדאוג לבטיחות שלהם?

אין את האנשים שגם ברכב יד 2 יחפשו משהו מאובזר יותר מאשר אוטו עם 4 כסאות?

אלה שרוצים את התוספות - סאנרוף, מגנזיום, צמיגים רחבים וכד'?

או לפחות אלה שמעדיפים רכב עם יותר מכרית אוויר אחת בחסד ואיזה 4 או 6?

הגטס 08 אולי במחיר דומה, אבל איך באמת אפשר להשוות? היא בכלל מנוע חלש יותר, כרית אוויר 1 כי זה ככה בא מהליסינג כמה שאני זוכר..הן בכלל לא באותה קטגוריה.

מנגד הצעות הטרייד אין ממש נדיבות, לפני שהלכתי על הסיאט כשגיליתי שהיא עוד במבצע, בפיאט הציעו לי עבור מעבר לפיאט 500, הצעת טרייד אין לגטס ב-46500 בהנחה והבדיקה תצא תקינה.

ואפילו VW הציעו לי באיזור ה-42K.

עריכה:

עם כמעט אותו קילומטרז' כמו אצלו, בלי כריות אוויר נוספות, בלי ABS, בלי חלונות חשמל מאחורה, בלי מראות חשמל, בלי סאנרוף ובלי מנוע 1600.

אני לא בטוח, ששווה לוותר על כל האיבזור הזה בשביל לקבל רכב חדש יותר ב3 שנים.

כ"כ נכון..אבל כנראה שלדעת מעטים מאיתנו, לצערי.

פורסם

כריות אוויר נוספות, ABS, חלונות חשמל מאחורה, מראות חשמל, סאנרוף ומנוע 1600.

האבזור שווה 10K ש"ח?

האבזור שווה מודל מיושן 2005 במקום 2008?

עצוב, אבל הבחור סופג מכה כלכלית בגלל תמחורי הליסינג.

-

פורסם

שווה לי לקנות 2005 ולא 2008 אם אני יודע שיש יותר סיכוי שהפרצוף שלי ישאר שלם אחרי תאונה חס וחלילה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...