Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן צביקה.

עד כמה שידוע לי, ויצא לי להתעסק קצת עם הקרב' הנ''ל, אין מקום יעודי להכנסת צינור הוואקום.

הוואקום שיוצא מן הסעפת יניקה חזק מידי בשביל הדיסט' כמו שאני הבנתי, במידה ואני מחבר את צינור הוואקום לתיבת האוויר, האם הוואקום שם הוא בעוצמה יותר חלשה?

JEP.

פורסם

שלום רב !

ירד לי לפתע האסימון, ונזכרתי שאכן אתה צודק, ואין בקרבורטור יציאת וואקום יעודית, למפלג, אך קיימת צמת וואקומים יעודית, שעוברת דרך מבנן פלסטיק יעודי להקטנת התת לחץ, והוא נמצא סמוך לנשם מנוע, ואחד הצינורות המספק וואקום קבוע, אמור להתחבר ישירות לוואקום צמבר במפלג הבוש שברשותך.

חפש את צמת הווקומים שמתפצלת, וניזונה כמדומני, עד כמה שזכור לי מוואקום מסעפת היניקה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אהלן צביקה.

עד כמה שידוע לי, ויצא לי להתעסק קצת עם הקרב' הנ''ל, אין מקום יעודי להכנסת צינור הוואקום.

הוואקום שיוצא מן הסעפת יניקה חזק מידי בשביל הדיסט' כמו שאני הבנתי, במידה ואני מחבר את צינור הוואקום לתיבת האוויר, האם הוואקום שם הוא בעוצמה יותר חלשה?

JEP.

שלום רב !

מה כוונתך, לתיבת האוויר, אתה מתכוון לבית מסנן האוויר?

בית מסנן האוויר , לא מספק וואקום, ורק לעיתים מקבל וואקום, מסעפת היניקה על מנת לפתוח את האינדקטור למצב מסנן האוויר, או לפתיחת מעבר טמפרטורה חמה מסעפת הפליטה, לשם הזרמת אוויר חם מהסעפת, דרך צינור אזבסט לסעפת, פליטה, מיותר ולא נחוץ, במדינתנו הקטנה והחמה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ביטלתי את הוואקום המקורי שמושך אוויר חם.

אך כרגע אני לא יודע לאן לחבר את הוואקום של הדיסט', יש לך תמונה במקרה איך המסנן היעודי נראה?

המסנן, נראה דומה לזה?

190307171486.JPG

תודה שוב.

פורסם

אם כך, חזרתי לתמונה.

אשמח לקבל הסבר איך לחבר את כל יחידת הוואקום הנ''ל מהדיסט' לסעפת יניקה.

כמו שאני מבין, להוציא צינור גומי מהדיסט' לפחית מס' 1 (רשום עליה מצד אחד CARB ומצא שני DIST).

לאחר מכן למשוך צינור גומי למסנן הנ''ל ואז לניפל בסעפת יניקה?

JEP.

פורסם

עדכון, חיברתי את המערכת וואקום, אם יש איזו שהיא טעות, אשמח לשמוע.

צינור גומי שמגיע מהוואקום של הדיסט':

2010080519552738.jpg

מהפחית הקודמת למסנן:

2010080519554389.jpg

ולאחר מכן לניפל בסעפת יניקה:

20100805195555462.jpg

מקווה מחר או מחרתיים להניע את האוטו, JEP.

• תוכן חדש...