Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האוטו: טמפרה 93 ידני

שמתי לב לחריקות בתחילת נסיעה ובעצירה במיוחד בהילוכים נמוכים.

הלכתי למוסך וכפי שחשדתי תושבות המנוע במצב לא טוב.

נאמר לי שהחלפה של כל תושבות המנוע עומדת על 1200 ש"ח. יחד עם זאת מראה לי שרק אחת התושבות גמורה כי אין בה גומיה.

יחד עם זאת נאמר לי במוסך שהחלפת תושבות מנוע אינה קריטית. כלומר אם הרעשים לא מפריעים לי, תושבות גמורות אינן יכולות לגרום לנזק עתידי למנוע.

האם כך הם פני הדברים? האם אפשר להמשיך לנסוע במצב הזה בראש שקט?

תודה

איתן

פורסם

אם בודאות נמצא תושבת מנוע לא תקינה החלף אותה ואל תיסע כך עם הרכב. אלא אם כן אתה רוצה שהמנוע/תיבת הילוכים יפול ממקומו ללא התראה.

פורסם

דניאל צודק החלף את התושבות במיידי. מעבר לנזק המכני שעלול להיגרם במידה ולא תחליף את התושבות יש גם את ההיבט הבטיחותי תחשוב שבנסיעה של 80 קמ"ש באמצע כביש ראשי ייפול לך המנוע...

המחיר גם לא בשמיים כמובן בהנחה שהמחיר כולל חלפים איכותיים/מקוריים ועבודה.

מחיר כל תושבת (איכותית) הוא סביב 200 ש"ח כולל מע"מ כפול 4 תושבות אם זכרוני אינו מטעה אותי ושלוש שעות עבודת מוסך.

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם
דניאל צודק החלף את התושבות במיידי. מעבר לנזק המכני שעלול להיגרם במידה ולא תחליף את התושבות יש גם את ההיבט הבטיחותי תחשוב שבנסיעה של 80 קמ"ש באמצע כביש ראשי ייפול לך המנוע...

המחיר גם לא בשמיים כמובן בהנחה שהמחיר כולל חלפים איכותיים/מקוריים ועבודה.

מחיר כל תושבת (איכותית) הוא סביב 200 ש"ח כולל מע"מ כפול 4 תושבות אם זכרוני אינו מטעה אותי ושלוש שעות עבודת מוסך.

אני חושב שאתה קצת קיצוני.....

אבל אכן נסיעה עם תושבות מנוע שחוקות יכול לגרום לנזק עתידי למערכות ההנעה והתמסורת.

שבוע טוב.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

לא קיצוני, גם לא נפוץ אך דברים כאלו קורים ומבירור לאחור זה לרוב נבע מהזנחה, ידעו שתושבת אחת או יותר לא תקינה.

פורסם

בד"כ מחליפים את כולם ולא רק את השחוקה,

מכיוון שכבר מרימים את המנוע\גיר אז על הדרך שווא לבצע את ההחלפה,

אם עייפות החומר נתנה אותותיה בתושבת אחת לא מן הנמנע שזה יקרה גם לאחרות.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...