Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר הותקן ע"י 4 ברגים-2 בכל צד. השניים הימניים התנתקו מגב הכיסא וכרגע הוא מחזיק בקושי על שני ברגים.

החיווט מתחבר מצד ימין. זאת ניראית לי הסיבה שזה קרה.

קיצר לדעתכם להוציא אותו ולחבר שוב לגב הכיסא או לחבר אותו לתיבה של הסאב (תיבה 60 ליטר ממש גדולה...).

ואם לתיבה של הסאב איך לעשות את זה?

פורסם

לדעתי? בלי תמונה להמחשה?

פרק את המגבר והזז אות 5 ס"מ ימינה/שמאלה/למעלה/למטה (לאן שיש מקום).

אבל יש לי שאלה:

איך אתה חושב שהחיווט גרם לשני ברגים לקרוע את ההברגה של המשענת?

מתחדשת*

פורסם

לחבר לסאב אני לא היתי מנסה, כדאי להמנע כמה שיותר מווברציות למגבר, לגב הכסא, תבנה פלטה מעץ תחבר את המגבר אליה ואת זה לכסא בכמה ברגים, בהצלחה!

פורסם

הברגים לא ניראים לי רציניים מדי וכניראה הופעל עליהם לחץ... אני אזיז את המגבר קצת הצידה. באיזה ברגים כדאי לי להשתמש? אם זה משנה, מגבר Kicker KX350.4 על סקודה פאביה חדשה.

תודה

פורסם

הבעיה היא שבכיסא עצמו, קשה לדעת באמת למה אתה מבריג אותו, יכול להיות שהחלק האחורי של הכסא היא פלטה מקרטו קצת עבה שיושב על שלד ממתכת, לכן לא משנה איך אתה מבריג זה ישב לא מעוגן. הדבר הנכון לעשות זה פלטה מעץ או MDF או סנדוויצ' שתתן יציבות ועיגון טוב.

• תוכן חדש...