Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2008 או פיג'ו 206 שנת 2008?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מתלבטת בין שני הרכבים מכל הבחינות-תחזוקה,ביטוח וכ'ו. גיר רגיל, נסיעות קצרות בתוך העיר בעיקר.

אז מה עדיף ? :roll:

פורסם
היי,

מתלבטת בין שני הרכבים מכל הבחינות-תחזוקה,ביטוח וכ'ו. גיר רגיל, נסיעות קצרות בתוך העיר בעיקר.

אז מה עדיף ? :roll:

אז ככה,

מבחינת תחזוקה, הפיג'ו תהיה זולה יותר.

לגבי גיר, אם רוב הנסיעות הן בעיר אז אני מאמין שאוטומט יהיה נוח יותר, העדפה שלך.

לגבי ביטוח אני לא יודע לומר, הכי טוב להתקשר לחברות ביטוח ולשאול.

בהצלחה,

סער.

פורסם

הפולו עברה מתיחת פנים מסיבית בשנת 2006, הפולו מודרנית יותר, איכות היצור גבוה יותר.

בטיחות 4 כוכבי בטיחות ומערכת ESP, ל206 אין ESP ואם אני לא טועה 3 כוכבי בטיחות.

עלויות אחזקה לדעתי דומות (מנסיון עם peugeot ו-VW)

לפולו יש שוק חזק בכל המודלים וערכה במחירון נשמר טוב יותר.

ה-206 מכונית טובה ומהנה מאוד לנהיגה, אבל מיושנת (נולדה ב-98') , בעוד כמה שנים תהייה העדפה ל-207 שנתון 08' על פני ה-206

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אתה טועה, ל206 יש 4 כוכבי בטיחות, חוץ מזה שגם הפולו הוחלפה בדגם מעודכן וחדשני הרבה יותר. בנוגע לאיכות היצור אני לא כל כך בטוח שאתה צודק, אך נכון שלפולו יש שוק מצויין בכל השנתונים, מה שנראה של206 יש ירידה בביקוש מעל לשנתון 05. בכל אופן השיקול בין שני הרכבים, בהתחשב בדרישות של פותחת השירשור הוא, מי שני הרכבים במצב טוב יותר.בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...