Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

הבוקר שרציתי לנסוע בעבודה גליתי לצערי סדק בשמשה הקדמית ,מלמעלה באורך כ-6 ס"מ , הוא לא היה לפני כן בטוח כי הוא מול העינים בזוית ישרה בדיוק מולי .

לשמחתי יש ביטוח שמשות ,מה הפרוצדוריה , יש תשובה שמתאימה להם או שהם צריכים לשמוע בשביל לא לעשות בעיות , יש השתתפות ?

ואיך זה שהסדק הופיע פתאום ? הוא לא היה אתמול שהחנתי את האוטו !

תודה שחר

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

רק לגשת לזגג רכב לפי רשימת זגגים אשר בהסכם עם חברת הביטוח שלך, שהו. הזגג כבר ידאג לכל הניירת מול חברת הביטוח.

יתכן ותאלץ לשלם רק על גומיית האטימה של השמשה, עלות משוערת של 100-200 ש"ח.

אם ברצונך בהתקנת שמשה מקורית, תאלץ לשלם את ההפרש המחירים לשמשה חליפית.

פורסם

אני מאוד מקווה שלא מדובר בתופעה חדשה בדמות ויטרו-מן (מלשון פירומן , קלפטומן..), כי אצלי הופיע גם

סדק שבודאות לא היה שם קודם, ובאותו היום. :mm_mad:

פורסם

למען מיקוד התשובות ורווחת הדורות הבאים, ציינו נא את סוגי הרכב המדוברים.

מדוע זה חשוב? כי ברכבים מסויימים, למשל סיטרואן C5 , יש חשיבות גדולה לשמשה מקורית מכיוון שיש בה חיישנים מחיישנים שונים.

בכל אופן, זה ממש מעצבן לראות כזה סדק שמופיע פתאום. מה יכולה להיות הסיבה, חוץ מוונדליזם?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

סיבות רבות:

1. הפרשי טמפטורה שהופכים סדק מזערי לסדק עמוק.

2. פגיעה של ענפי עצים בזווית הנכונה.

3. ונדליזם

4. בלאי של שמשה חלופית שאיכותה מראש לא היתה מי-יודע-מה.

הפתרון בכולם זהה.

אם כבר אתה נוכח בביצוע ההחלפה, שים לב שבהורדת השמשה, אין פגיעה בפח ובצבע, שבעתיד עלולים לגרום

לבעיות חלודה וכו'.

פורסם

אם אני לא טועה הביטוח משתתף רק בתנאי שיש חור, סדק זה לא מספיק.

אבל אני בטוח שאתה כבר מבין לבד איך לדאוג לכך שהביטוח ישלם:-D

קובי

פורסם

יתכן ומישהו זרק לך אבן לשמשה ולכן ניסדקה

בכל מקרה אתה יכול לברר עם סוכן הביטוח שלך דרך מי בוטחת בשמשות אתה פונה אליהם והם מחליפים לך שמשה ללא השתתפות עצמית.

פורסם
ביטוח שמשות מכסה כל פגיעה בשמשה כולל סדקים קטנים, שברור שילכו יתארכו.

סדקים קטנים מתחת לגודל מסוים שאני לא זוכר כרגע הביטוח לא מכסה.

בדוק, לצערי

פורסם
סדקים קטנים מתחת לגודל מסוים שאני לא זוכר כרגע הביטוח לא מכסה.

בדוק, לצערי

אכן, לי נאמר שעל הסדק להיות משני הצדדים, מה שזה לא אומר.

בכל אופן, אצלי היו סימנים ברורים של חפץ חד במרכז הסדק כך שלא התעורר שום ויכוח בנושא, וכמובן הכניסו לי את האלמנט בדמות הגומי הקדוש בעלות 100 שקל. ( ציטוט מהפקידה:" מה ??? רק 100 שקל, בדר"כ הוא לוקח 150!!)

פורסם

אני לא מבין חסר לבנים בחוץ בשביל להגדיל את הסדק?

מה העיקרון מאחורי זה?

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...