Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מכונית חיסכונית בעלות של 70 אלף פחות או יותר.

חשבתי על נפח מנוע בן 1000 ל1400, אך אמרו לי שמכוניות שיש להם נפח מנוע 1000 לא סוחבות.

חשבתי על סיאט, פיאט ודייהטסו.

הדגש הוא על רכב ביטחותי וחיסכוני.

תודה רבה על העזרה!

פורסם

השאלה היא מה צרכיך? תבצע נסיעת מבחן בסוזוקי אלטו החדשה, הדגם הידני חסכוני וגם ישאיר לך עודף מהתקציב.

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

אם הדגש על רכב בטיחותי, אני לא ממליץ לקנות את אלטו עם 3 כוכבי בטיחות.

סיריון , כמשומשת (2006+), לדעתי, מומלצת ועונה לדרישת החיסכון, אבל יש לה 4 כוכבי בטיחות בלבד:

.http://www.euroncap.com/tests/daihatsu_sirion_2005/236.aspx

רנו קליאו, גרנדה פונטו , 207 ( קצת מעל התקציב) עם 5 כוכבי בטיחות ונוחות עדיפה משל סיריון (ובהרבה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם הדגש על רכב בטיחותי, אני לא ממליץ לקנות את אלטו עם 3 כוכבי בטיחות.

סיריון , כמשומשת (2006+), לדעתי, מומלצת ועונה לדרישת החיסכון, אבל יש לה 4 כוכבי בטיחות בלבד:

האלטו קיבלה 3 כוכבים במבחן ללא מערכת בקרת יציבות. המבחן כולל הערה שעם ESP היתה האלטו מקבלת ציון גבוה יותר.

לארץ הרכב מיובא עם המערכת (חובה עפ"י תקינה).

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

נסה סוזוקי ג'ימני, השנתונים הנמוכים יתנו לך מענה לכיס שלך.

גם ג'יפ, גם קטן, גם חסכוני מאוד.

וכל מילה נוספת מיותרת

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

הג'ימיני חסכוני מאוד יחסית לג'יפים אחרים. יחסית לסופר-מיני מודרנית הוא ממש לא חסכוני והוא גם ממש לא בטיחותי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פאביה 1.4 האצ'בק ידנית מודל 2008, נכנסת בול בתקציב.

מכונית מודרנית, מאובזרת (4 ח"ח, 4 כ"א + ESP).

המנוע מספק ביצועים הוגנים ביותר, והמכונית חסכונית מאד (כ-14 ק"מ/ל' משולב)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

המלצתי היא או טויוטה יאריס 1300 אוטומט שנת 2005/6 ללא הגיר הרובוטי או סקודה פאביה 1400 ידנית . אפשרות נוספת היא דייהטסו סיריון אולטרה חסכונית . גטס 1400 ידנית תיכנס בתקציב והיא מומלצת . יש לה עלויות נמוכות . תוכל אולי גם לגרד סוויפט 2007 או מאזדה 2 2007/8 שהייתה פעם בליסינג . מדובר במכוניות זריזות , בטוחות ומהנות למדיי .

פורסם

לאלטו יש 4 כוכבים במבחן ריסוק האוסטרלי (עם הESP כמו בארץ).

תעשה עליה נסיעת מבחן ואולי באמת תישאר עם עודף

בהצלחה

כפיר הג'ינג'י

פורסם

צביקה זה קצת לא פייר להגיד על הג'ימני שהוא לא בטיחותי, אם היה לא בטיחותי, אנשים לא היו קונים אותו כבר 12 שנים באותו דגם צורה ומרכב.

כחמש שנים אני נוסע על הרכב הזה (זה השני שלי לאחר שהראשון נשרף בנסיבות מצערות) ועוד לא קרה שהרגשתי משהו לא בסדר או מוזר, לא בטיחותי או משונה עם הרכב הזה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

מה זה "לא סוחבות"?

לא מדובר על טיפוס על האוורסט – את העליות של ירושלים גם יונדאי אקסנט סוחב...

יונדאי אקסנט וגטס קצת "שותות" דלק. הייתי הולך על דייהטסו סיריון או מאזדה 2 (למרות שמאזדה 2 יקרה לתקציב).

"דרוש חבר מוסכניק...":lol:

• תוכן חדש...