Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה אומנות!

יש לי שאלה מסוג אחר שמופנית ליוסי, מי בכלל יושב ומעצב\מתכנן את כל הדבר הזה??

אתה [יוסי]? ההפקה? האם הם שוכרים איש מקצוע שהוא לא אתה?

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

לי אישית יצא לראות את המונית בזמן עבודה ובפעולה, יש פה המון רעיונות מקוריים של יוסי וגם רעיונות שהגיעו מההפקה ועברו שדרוג, מדובר בפרוייקט מטורף בקנה מידה בינלאומי, יוסי התעלה על עצמו בפרוייקט הזה בכל אספקט אפשרי, נו, אז מה כבר אפשר להוסיף שלא נאמר? יוסי אתה ת-ו-ת-ח.

עכשיו, אפשר בבקשה לחזור לעבוד על הרכב שלי? :twisted:

פורסם

בעיקרון ההפקה בא עם דרישות מסויימות. לא תמיד הם מבינים מה המגבלות בלבצע. לדוגמא: בהתחלה הביאו מסך מחשב גדול יותר רחב מהכסא ורצו להשתיל אותו בכסא. כשאמרתי שאי אפשר אמרו לי לעשות אותו חיצונית ואז יעשו ריפוד. אני עמדתי על זה שיביאו משהו אחר כי זה יצא מכוער. דוגמא נוספת פנאל השליטה בתמונות תוכל לראות את הישן לעומת החדש. אף אחד בהפקה לא בא עם דרישה לעשות פנאל שליטה כזה. פשוט זה היה מכוער אז בניתי להם פנאל שליטה אחר ויפה יותר.

CIMG3855 (Large).JPG

CIMG4398 (Large).JPG

פורסם
במקום להגיד נראה טוב כבר אפשר להגיד נראה יוסי אלפיין :lol:

אהבתי את המשפט, וזה כל כך נכון יוסי מציב סטנדרט חדש (וכל פעם אף מתעלה על עצמו).

עבודה מדהימה. כך הכבוד.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

העבודה לא פחות ממדהימה, צריך לראות את זה בעיניים כדי להבין במה מדובר. מעניין לנסות לחשב כמה מטרים של חיווט רצים באוטו הזה :-)

הנה עוד כמה עובדות מיותרות לחלוטין:

1. מונית הכסף הישנה נרכשה כיד שנייה ונתנה בזכייה עם 100,000 ק"מ על השעון.

2. מונית הכסף החדשה באמת חדשה ונכון לשבוע שעבר היה לה 113 ק"מ על השעון.

3. ברכב יש 7 מצלמות.

4. כשלוחצים על הכפתורים של הצלילים, זה נשמע שהם יוצאים מרמקול של דיבורית (יוסי לטיפולך, אני חושב שמגיע להם לפחות ג'נסיס + אבסולוט 3 חלקים).

5. מערכת האורות ניתנת לתכנות ואפשר לשנות את סגנון התאורה למה שרוצים.

כרגיל, מעבודה לעבודה הסטנדרט עולה ועולה :twisted:

שיהיה המון בהצלחה בהמשך!!!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם מונית הכסף הגיע אליך,אז מה אפשר כבר לומר?

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מדהים !!!!!!!!!!!

כל הכבוד יוסי, פרוייקט רציני ביותר.

אני לא יכול לחשוב על אנשי מקצוע יותר מבודדים (אם בכלל) בארץ שיכולים להתמודד עם פרוייקט כזה בהצלחה כזו

שוב הפתעת מחדש.

נהניתי מהתמונות גם אחרי שראיתי כל אחת מהם כמה פעמים

טוב לדעת שיש אפשרות לרמות כאלו אצלנו בענף

המשך כך

סוף שבוע נפלא לכולם

דרור

פורסם

תודה רבה לכל המפרגנים.

יוסי, בשביל מה המסך על הלוח שליטה?

המסך בלוח השליטה הוא בשביל לכוון את המצלמות. כשעולים נוסעים למונית לפעמים יש צורך לכוון את המצלמות. עם המסך שם זה הרבה יותר נוח.

• תוכן חדש...