Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי דיאטסו סיריון 2010 זה מגיע עם מערכת דאבל מובנית שאין לי מושג איזה חברה...

הדבר המענין שבחוברת בשרטוט האחורי רואים בבירור שיש חיבור USB ולידו חיבר שכתוב עליו IPOD...

אבל בחברה לא יודעים על איזה סוג חיבור מדויק להגיד לי לקנות...

אז הלכתי קצת יותר רחוק לחברה שהתקינה את המערכת באותו(א.ד.י מערכות) וגם שם אף אחד לא יודע על איזה

חיבור אני מדבר הם אומרים זה נקרא חיבור אייפוד לרכב...

כמובן שחיפשתי כבל אייפוד לרכב אבל כל מה שמצאתי זה מיליון סוגי כבלים שכל כבל מתאים לחברה שלו כמו פיוניר אלפיין וכדומה

בקיצור ולענין אין לי מושג איך להמשיך אני חסר תקווה אם יש מישהו שיכול לכוון אותי האלה אני ממש יודה לו:wink:

פורסם

יש לך את המנואל של המערכת?. מה כתוב שם? איזה דגם? איזה חברה?

תסרוק ותעלה את השרטוט או את המנואל ונוכל לראות במה מדובר.

פורסם

לא נשמה אי מנואל ואין שם חברה אפילו החברה שמתקינה לא יודעת איזה חברה

בקשר לדגם רשום kg-9502

ושהתקשרתי לאדי אמרו לי שהדגם בכלל הוא XG9502X...

פורסם

הדבר המענין שבחוברת בשרטוט האחורי רואים בבירור שיש חיבור USB ולידו חיבר שכתוב עליו IPOD...

אם אין לך מנואל אז על איזה חוברת דיברת פה?

פורסם

אל תצטער, כמו שאתה רואה לאנשים אין ידע לנושא של מערכות מובנות , לדעתי לא תוכל לחבר את האייפון בצורה כזו שתוכל לשלוט עליו מהמערכת, תוכל לחבר מתאם AUX למערכת המקורית אולי עם מוצרים של connects2 ולחברת את האייפון דרך החיבור של האוזניות שלו.

פורסם

אם יש לך חיבור לכבל USB אז הכבל המקורי של האייפון צריך לעשות את העבודה. (כמו ביונדאי I30)

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

תיקון: החיבור USB של המערכת לא עוזר ROIE צודק זה בשביל דיסק או קיי

יש חיבור מאחורה של אייפד סצפציפית

פורסם
אל תצטער, כמו שאתה רואה לאנשים אין ידע לנושא של מערכות מובנות , לדעתי לא תוכל לחבר את האייפון בצורה כזו שתוכל לשלוט עליו מהמערכת, תוכל לחבר מתאם AUX למערכת המקורית אולי עם מוצרים של connects2 ולחברת את האייפון דרך החיבור של האוזניות שלו.

חבל שזאת הגישה שלך, כמדומני קיבלת מידע מעמיק לגבי המערכת בסוזוקי שלך מניסיון אישי שלי!

חבל על ההשמצה.

לפותח השרשור תראם אם אחד מאלו עונה על הקרטריונים: (האם המערכת זהה? אם לא תוכל לצלם ולהעלות תמונה?)

http://cgi.ebay.com/iPhone-iPod-Interface-Adaptor-Daihatsu-Materia-/170482725926?cmd=ViewItem&pt=UK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP&hash=item27b18ff426

http://cgi.ebay.com/Daihatsu-Materia-IPOD-interface-adaptor-Lead-/170365313069?cmd=ViewItem&pt=UK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP&hash=item27aa90602d

פורסם

לא באתי אלייך בטענות עופר, אתה היחיד שידעת לענות בקשר למערכת מובנית, אבל מכל המתקינים וחברי הפורום אתה היחיד.

פורסם

וואו תודה רבהההה!!!!

אבל איך אני יכול להיות בטוח שזה יתחבר למערכת הספיצפית שלי כי זאת לא המערכת שלי בתמונה!!!

כל הכבוד עוד לא נתקלתי במשהו דומה לזה!

עכשיו אני רק צריך לדעת אם זה מתאים פיקס

• תוכן חדש...