Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שאלה הונדה civic


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני צריך לקבל בימים הקרובים הונדה civic 1995 אוטומט 1600סמ"ק, ויש לי כמה שאלות:

 

האם האוטו מהיר?

האם הוא בולע דלק?

מה אתם אומרים עליו, ככה, מנקודה כללית.

 

 

עוד משהו, אני רוצה להשים לו אגזוז לחץ, אבל הרבה אנשים צחקו עליי ואמרו לי: מי שם אגזוז לחץ באוטומט?!

 

אז מישהו אמר לי [סיפר לי] על פילטר פתוח, גם ישמעו סבבה, וגם זה טוב לאוטו, אז מה אתם אומרים?

 

בבקשה תשובות, ואם עשיתי טעות, תתקנו אותי למה [כי] אני חדש פה.

 

תודה!

פורסם
שלום, אני צריך לקבל בימים הקרובים הונדה civic 1995 אוטומט 1600סמ"ק, ויש לי כמה שאלות:

 

האם האוטו מהיר? 10 וחצי שניות למאה מספיק מהיר בשבילך?

האם הוא בולע דלק? רגיל כמו כל ה 1600 הישנות כמעט

מה אתם אומרים עליו, ככה, מנקודה כללית. אוטו אמין ביותר, חשוב לתחזק אותו כמו שצריך.

 

 

עוד משהו, אני רוצה להשים לו אגזוז לחץ, אבל הרבה אנשים צחקו עליי ואמרו לי: מי שם אגזוז לחץ באוטומט?! אנשים צחקו בצדק.

 

אז מישהו אמר לי [סיפר לי] על פילטר פתוח, גם ישמעו סבבה, וגם זה טוב לאוטו, אז מה אתם אומרים? לא צריך לשים פילטר, הוא סתם יונק חום אלא אתה שם קיט שמוריד אותו למטה

 

בבקשה תשובות, ואם עשיתי טעות, תתקנו אותי למה [כי] אני חדש פה.

 

תודה!

 

 

תצפה לתגובות לא טובות.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של סיויק שנת 2000,אני יכול לומר לך שהזה אחד הרכבים ה-אמינים ואחד הרכבים עם הכי פחות בעיות עובדתית,הונדה זה אמין סוף הסיפור בינתיים התדמית של האמינות מתוחזקת טוב :)

 

דבר שחשוב שתדע הוא שהתחזוקה יחזית למתחרות בשנים האלו די ואף מאוד יקרה,הביטוח יקר משמעותית ואני לא צריך להסביר גם למה (אני חושב?),הטיפולים יחסית לא יקרים מכל רכב אחר אבל אם הרכב בעל היסטוריית טיפולים וטופל היטב לא צריכה להיות כל בעיה איתו.

 

לגבי הזריזות שלו,זה בערך הדבר היחיד שגרם לי למכור את הרכב בלב כבד פשוט חיפשתי משהו שיתן לי יותר ריגוש במינימום כסף =) וטרם מצאתי משהו כזה אז לבינתיים עם האוטו של אבא\דוד.

 

אגב עוד נתון שאני חייב לציין לטובת ההונדה היא שהיא שומרת על הערך שלה בצורה נפלאה,המחירון לא זז הרבה ולעיתים אם הרכב נשמר כראוי נמכר גם מעל המחירון.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

בכללי אוטו חמוד ואמין... חזק? פחות או יותר כמו כל 1.6 אל תצפה לאוטו ספורט.

דלק.. בעיר אוהב לשתות מחוץ לעיר בזמנו הגעתי ל 1:12 עם מזגן

אגזוז- אין קשר לנפח תלוי מה אתה רוצה (אם פוזה אז כן) יותר מזה לא יתן לך הרבה.

פילטר- לדעתי כדי לשים המנוע ינשום יותר טוב.

פורסם

וואלה אתם באמת יודעים להרגיע פה בפורום.

 

אז סבבה, הבנתי את הנקודה, למרות שעדיין לא הבנתי את הקטע של הפילטר הפתוח.

 

שווה לי להשים [לשים], למה [כי] בא לי קצת רעש באוטו.

פורסם

אגזוז לחץ לאוטו?

מגניב, איפה קונים דבר כזה?

 

פילטר פתוח יתן לך טיפה יותר רעש (מסניון באוטו של חבר בסיוויק 94), האוטו לא טיל בליסטי, אל תצפה לשיפור מיוחד בתאוצה/מהירות סופית.

פורסם

להשים?

מה אתה חברת השמה?

 

אם אתה רוצה לשים או יותר נכון להרכיב פילטר פתוח, אז רק ראם אייר, אם אתה לא יודע מה זה - תכתוב בשורה הלבנה למעלה google.co.il ותנסה שם.

בקשר לאגזוז לחץ שלך - אם תגביר את הלחץ בצנרת הפליטה הספק המנוע יפגע וגם הבריאות שלו, בשביל להבין את התהליך יותר טוב נסה לדחוף אצבע לתחת ולתת פוק.

נ.ב.

יש לך סיוויק 1.6 אוטומט, שזה כמו סוזוקי בלנו 1.6 אוטומט וכמו טויוטה קורולה 1.6 אוטומט, וכמו ניסאן אלמרה 1.6 אוטומט וכמו... אני יכול להמשיך עד מחר. אין באמת הבדל גדול בין המשפחתומטיות 1.6, בטח לא בשביל ילד שרק קיבל רשיון.

 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ואל תתעצבן ששוטרים יעצרו אותך כל הזמן לביקורת.

מוזיקה חזקה,אגזוז מרעיש וחלונות שחורים (בטח יהיו לך) -מזמינים ביקורת של משטרה.

מודל 95-הדגם הכי יפה של הסיוויק

פורסם

סבבה תגידו זה בלאגן להתקין פילטר פתוח או צריך מוסך בשביל זה???

 

ומה לגביי חלונות שחורים מותר להשים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...