Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יכול לעשות קצת סדר,לאלה שכבר מבולבלים, לגבי עמותות,אגודות,מועדונים שעוסקים בספורט מוטורי ולא רק ?

אפשר לארגן רשימה מסודרת מי נגד מי ועם מי ?

אם אפשר,לחלק לשתי קבוצות:

א) גופים העוסקים בספורט מוטורי

ב) מועדוני רכב הפעילים בישראל (כולל פרטים)

יעזור מאוד להבין את הנעשה בשטח

תודה מראש

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם

יש 4 התאחדויות מאושרות ע"י המדינה:

1. רכבים - IRDA, התאחדות נהגי המרוצים בישראל

2. ג'יפים ועבירות - התאחדות הראלי רייד והעבירות, התאחדות השטח.

3. אופנועים - התאחדות הכידונים - אופנועים וטרקטורונים.

4. קארטינג - מוכרת בימים אלו.

בכל התאחדות כזו יש עמותות שונות בתחומים שונים - אפרט רק בהתאחדות שלנו (כי בשאר אינני מכיר לעומק):

IRDA כוללת מועדונים מוכרים בתחומים:

1. ראלי ספרינט - "המועדון המוטורי הישראלי 2010" - המועדון עוסק בכל תחומי הראלי של רכבים.

2. אוטו/ראלי קרוס - "האגודה לספורט מנועי - אוטו/ראלי קרוס" - עוסקת במסלולים סגורים של אוטו ראלי קרוס.

3. ספורט עממי - עמותות STI ו - PSI - עוסקות בג'ימקאנה.

בהתאחדות עמותות נוספות בתחומי הספורט המוטורי השונים - המשותף - ספורט מכוניות (דריפטינג וכו').

ההתאחדות ביקשה הכרה גם בתחומים נוספים: ראלי, אוטו-גראס, היל קליימב וכו' ומחכה להחלטת הרשות בעניין זה.

בברכה,

אלון

פורסם
3. ספורט עממי - עמותות STI ו - PSI - עוסקות בג'ימקאנה.

נכון להיום בספורט העממי ב- IRDA הצטרפו גם עמותת LTDA ועמותת אלפא רומיאו הישראלי.

פורסם

יש עוד עמותות שמרכזות ספורט מוטורי בישראל.

עמותת הראלי הישראלית, מועדון מרוצי ישראל שבתוכו גם מועדון המרשלים (שבלעדיו לדעתי אין לנו עתיד) ועוד עמותות שאני בטח לא מכיר או זוכר.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב

דיברו על התאחדויות שהוכרו ע"י המחוקק, לא על מועדונים ולא על עמותות כאלה ואחרות.

מבלי לפגוע באף אחד עמותת הראלי אינה מוכרת בשלב זה כהתאחדות המרכזת את תחום הראלי

כנ"ל מועדון מירוצי ישראל.

מירוצי מכוניות

פורסם

זה בדיוק הכוונה שלי - מי מהגופים הפועלים בשטח מוכרים ע" הרשויות ומוסמכים לטפל בנושא ספורט מוטורי.

באותה הנשימה, איזה מועדונים מוכרים קיימים,הרשומים ברשויות - דוגמת מועדון ה-5 אלפא ו-STI

מישהו יכול לרכז את כל המידע ?

פורסם

דני, שים לב למשפט הראשון של ניק.

איפה היינו ללא מועדון המרשלים למשל, אמנם אין להם יצוג אבל הם שייכים, כך גם ממ"י.

האם מישהו יכול לעשות קצת סדר,לאלה שכבר מבולבלים, לגבי עמותות,אגודות,מועדונים שעוסקים בספורט מוטורי ולא רק ?

אפשר לארגן רשימה מסודרת מי נגד מי ועם מי ?

אם אפשר,לחלק לשתי קבוצות:

א) גופים העוסקים בספורט מוטורי

ב) מועדוני רכב הפעילים בישראל (כולל פרטים)

יעזור מאוד להבין את הנעשה בשטח

תודה מראש

אלון,

כתבת "המועדון עוסק בכל תחומי הראלי של רכבים"

בוא נדייק:

ראלי רייד - גם כן רכבים מרוכז על ידי התאחדות השטח.

ראלי ספרינט - אירועים עד שישה ק"מ - מרוכזים על ידי המועדון המוטורי.

ראלי - מולטי סטייג' או סטייג' מעל ל6 ק"מ - אין יצוג עדיין מאבקים יש בלי סוף :cry: .

למען הסר ספק, אין לי שום כוונה לפתוח פה סכסוך או וויכוח אלא רק לשים דברים על דיוקם, הספורט עוד לא פותח ויש הרבה עמותות רשומות שמייצגות ו/או מרכזות דברים שקשורים לספורט המוטורי ואין להתעלם מהם.

נדב

פורסם

בגדול קיבלתי תמונה בהירה יותר, אבל מצד שני,נראה כאילו את העוגה עדיין לא הכינו אבל יש כבר הרבה המעונינים לאכול אותה...

למה צריך כל כך הרבה גופים ? האם לא שווה לרכז את תחומי האחריות למספר מחלקות בודדות ו לא להתפזר לכל הכיוונים ?

לא רוצה לגרור את הדיון להתנצחויות,כפי שמישהו כבר הזהיר מעלי,לא זו הכוונה, פשוט ברצוני להבין מי מוביל את ה"עסק"

פורסם

אתה צודק. היה רצוי לרכז. יש מי שלא רוצים. הסברים למה? יש כמו חול...

ונדב....

כתבתי בדיוק במה IRDA הוכרה - העמותות החברות בה עוסקות גם בתחומים נוספים בהם ביקשנו הכרה ואני מאמין שנקבל בקרוב. (למשל ראלי). ראלי ספרינט יהיה גם מעל 6 ק"מ - כי ככה נהוג גם במקומות אחרים בעולם -ומה שצריך להיות מתוקן - יתוקן! תסמוך עליי שאני לפחות אנסה.

נכון, יש עוד הרבה עמותות (לפחות שתיים) שחושבות בכיוון - אבל כמות הספורטאים בהן נמוכה עד אפסית.

מבלי לפתוח ויכוח, כן...

אלון

פורסם

מבלי לפתוח ויכוחים? אז למה דני ישר צועק בלי שום הצדקה וקשר ואתה אומר דברים לא נכונים?

מועדון המרשלים, מועדון מכובד מאוד.

כמות חברים אפסית בעמותות אחרות, נו טוב, תמשיכו לאמר את זה ואז אולי גם תאמינו בזה בסוף :wink:

בכל מקרה, אתה תמיד התלוננת שאנשי הראלי שולטים על אירדה והורסים לך את הספרינטים (הורסים זה אומר לא נותנים לקיים ספרינטים ומארגנים ראלי כל הזמן). אז קיבלת עמותה שמוכרת בתחום הספרינט, ובמקום לפתח את הספרינט אנחנו שוב רבים על הראלי.

אגב, שימו לב לשמות של העמותות העוסקות בנושא:

התאחדות נהגי המרוצים בישראל (אירדה)

המועדון המוטורי הישראלי

מועדון מרוצי ישראל

מועדון המרשלים

עמותת הראלי הישראלי

סובארו טורבו ישראל

פיזו סיטרואן ספורט בישראל (פי אס אי)

התאחדות הראלי רייד והעבירות

השם שנבחר לעמותה אומר המון! מי רוצה לעשות מה (ולשלוט על מה), ומה התכניות לגבי העמותה לעתיד.

נדב

פורסם

מה אני צועק בדיוק אדון קוניאצ'קי?

רד מהווריד תמשיך לנהל את חייך בניחותא.

העמותה שבה אתה חבר איננה מייצגת שום ענף חוקי כרגע מכוח המחוקק למעט כמה חברים המאוגדים בתוך מועדון (עמותה)

מועדון המרשלים הוא מועדון מכובד אבל איננו עוסק בנהיגה תחרותית אלא כוח עזר (מכובד ונחוץ) לקיום מירוצים.

מה עוד אתה רוצה?

אגב

אני צועק ,זה נכון כבר 10 שנים שכולם צריכים להיות ביחד,להזכיר לך נשכחות?

מירוצי מכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...