Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

שמן לא יעשה עשן שחור,אלא עשן לבן כחלחל.

העשן מופיע בעיקר בעומס? בבוקר? בעזיבת גז?

נורת בדוק מנוע דולקת? כאשר המנוע עומד בסרק הוא מרעיש מאוד?

אורן

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי דובלו 2007 JTD 1.9

מעשנת כאשר דורשים מאמץ לתורים גבוהים מהמנוע.

עומד על ניוטרל ונותן גז לרמה של 4 ו 5 על שעון התורים ואז יוצא עשן שחור אבל לא כל הזמן... נראה כמו פייח שמצטבר אבל כאשר נוסעים רק במאמץ וסחיבת תורים גבוהים האוטו מעשן.

בדקו לי כמעט הכל... לא יודע מה הבעיה.

אולי זה ה החיישן של האוויר?

אמרו לי משהו על ה EGR? נראה לי ניקינו את זה גם כן אבל לא עזר.

נ.ב

איפה לעזאזל קונים חלקים במאה אחוז מקרויים לפיאט דובלו?? אני מחפש פילטר אוויר מקורי עם רשת פנימית וחיצונית עליו ששומרת עליו (בגלל שזה טורבו אז היניקה מאוד חזקה).

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי צרות עם פיאט דובלו בנושא העישון הרכב מעשן בבוקר ענן לבן בנסיעה במאמץ עשן שחור ולבן ובנוסף יוצא מהמדיד עשן מכדי לפתור את הבעיה המכונאי החליף את האיג יאר ואת הטורבו הטורבו הישן נמצא תפוס אך הסחיבה קצת ירדה מאז החלפת הטורבו מה עושים?

• תוכן חדש...