Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט: סיריון V גטס V פולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתלבט בין 3 המכוניות הנ"ל.מדובר על:

סיריון מהשנים 2005-2007

גטס מ 2006-2008

ופולו 2001 - 2004 .

הבנתי שכולן מוצלחות וטובות (לאחר חיפושים לא מעטים בפורום,אחלה DATA BASE :lol: ).

אם מסתכלים על נוחות נהיגה,ביטוח,טיפולים וחסכוניות - על מה הייתם ממליצים ?

פורסם

אני עומד כרגע בפני אותה התלבטות פחות או יותר.

מבחינת אמינות - לגטס ולסיריון יש מוניטין של אמינות. לגבי הפולו איני יודע אך מדובר בשנתון ישן משמעותית כך שהסיכון רב יותר.

מבחינת צריכת דלק - הסיריון צורך פחות דלק מהגטס (לפי ניסיון אישי על גטס 2008 - כ-1/11.5 משולב) אך הוא משמעותית יותר יקר לקניה (כ-15%-20%) כך שזה מתאזן. לגבי צריכת דלק שים לב שהגטס עודכן במהלך 2006 לדגם חסכוני יותר (מנוע 1400 במקום 1350).

מבחינת ביטוח - איני יודע, אך ניתן בקלות לבדוק מול סוכן ביטוח ולדעתי אין הבדל משמעותי.

במהלך השבועיים האחרונים הזדמן לי לנהוג על הגטס והסיריון והגטס הרשים אותי יותר. לא שהגטס הוא רכב מדהים אך הוא עושה את העבודה (הגעה מנקודה א' ל-ב'). כדאי לחפש גטס עם לפחות 2 כריות אויר (יש דגמים עם כרית אויר בודדת).

פורסם

שים לב שבשנת המודל 2006 הגיע דגם חדש של סיריון, הדגם הנוכחי, והוא טוב משמעותית מהקודם.

הסיריון והגטס לא ממש נוחות אלא יותר נסבלות אבל הם זולות יחסית לאחזקה שוטפת. תצרוכת הדלק של הסיריון אכן טובה מעט יותר, אבל זה לא משמעותי במיוחד למי שלא נוסע הרבה. הסיריון גם מרגישה קצת יותר זריזה מהגטס בגלל יחסי העברה קצרים יותר ותיבת הילוכים אוטומטית נמרצת יותר. מצד שני, תא הנוסעים שלה די מצועצע ואני באופן אישי לא אהבתי את לוח השעונים שנראה קצת כמו לוח שעונים של מכונית על שלט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הדעות לא ממש נחרצות בנוגע לצריכת הדלק של הגטס. חלק מספרים שהצריכת דלק גבוה,גם בשנתונים האחרונים,

חלק ממש מאושרים ומבסוטים (גם מהשנתונים הראשונים),ככה שיצאתי די מבולבל. :roll:

על הסיריון עוד לא התקבעתי לגמרי, מה גם שאני רואה רוב נשי נוהג על הרכב....כמו ביאריס.

פורסם

אני מכיר את הסיפורים על תצרוכת הדלק של הגטס. אולי הגטס 2007 שלנו קסומה ואולי הדלק בפז השכונתי מיוחד אבל היא לא בעייתית במיוחד בדלק (היא גם לא מצטיינת, בנושא זה הסיריון טובה ממנה). לדעתי הסיפורים על תצרוכת דלק מוגזמת נובעים מהבדלים בסגנון הנהיגה בגטס. הגיר האוטומטי שלה די מסרס את הביצועים ודרבון של הרכב להאצה מהירה גורר עליה די משמעותית בתצרוכת הדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבנתי שהדגם המועדף הוא GLS בגלל האיבזור...והמנוע העדיף הוא 1600 אבל קשה למצוא...

באמת מעניין איך שתיהן זו מול זו בכל ההיבטים,שהרי שתיהן שולטות בליסניגים ובחברות השונות.

• תוכן חדש...